Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω 2 απορίες . Αρχικά είμαι κάτοχος γραμμής  Cosmote Fiber 50 αυτή τη στιγμή εδώ και κοντά 2 χρόνια. Μένω στο Κορυδαλλό κοντά στο νέο δημαρχείο. Είμαι υπερευχαριστενος αυτή τη στιγμή που μιλάμε από τη σύνδεση μου δε έχω τυχει καμίας αποσύνδεσης 2 χρόνια τώρα όλα δουλεύουν ποπα 😂.  Ωστόσο τη περιοχή μου την έχει αναλάβει η wind και όλα τα νέα κουτιά στο δρόμο είναι δικά της . Με κάλεσαν και μου δώσανε πολύ καλή προσφορά για Wind fiber 100 . 

Και αναρωτιέμαι

1. να πάω σε αυτήν μιας που είναι δικό της ιδιόκτητο το δίκτυο ; Δεν έχω συνεργαστεί πότε και σε τίποτα μαζί της . Θα έχω την ίδια ποιότητα υπηρεσιών ως προς την ποιότητα σύνδεσης;(αποσυνδέσεις ταχύτητα σκαλωματα κλπ...)

2. Ο τεχνικός του ΟΤΕ με μετρήσεις που έκανε  μέσα στο σπίτι μου όταν ήρθε για την εγκατάσταση του εξοπλισμού μου είπε ότι φτάνει το σήμα μέχρι 120 οπότε αν θέλω πότε αναβάθμιση άνετα πάω μέχρι 100 αλλά μέχρι εκεί ...  Όντως μπορεί να το δει αυτό εκ των προτέρων; Τώρα ας πούμε έχω 50 mbs και κλειδώνω στα 54 speedport plus 2... 

Ευχαριστώ 😉

Δημοσ.
6 ώρες πριν, FiR3FoX είπε

Γεια σας. Έχω 2 απορίες . Αρχικά είμαι κάτοχος γραμμής  Cosmote Fiber 50 αυτή τη στιγμή εδώ και κοντά 2 χρόνια. Μένω στο Κορυδαλλό κοντά στο νέο δημαρχείο. Είμαι υπερευχαριστενος αυτή τη στιγμή που μιλάμε από τη σύνδεση μου δε έχω τυχει καμίας αποσύνδεσης 2 χρόνια τώρα όλα δουλεύουν ποπα 😂.  Ωστόσο τη περιοχή μου την έχει αναλάβει η wind και όλα τα νέα κουτιά στο δρόμο είναι δικά της . Με κάλεσαν και μου δώσανε πολύ καλή προσφορά για Wind fiber 100 . 

Και αναρωτιέμαι

1. να πάω σε αυτήν μιας που είναι δικό της ιδιόκτητο το δίκτυο ; Δεν έχω συνεργαστεί πότε και σε τίποτα μαζί της . Θα έχω την ίδια ποιότητα υπηρεσιών ως προς την ποιότητα σύνδεσης;(αποσυνδέσεις ταχύτητα σκαλωματα κλπ...)

2. Ο τεχνικός του ΟΤΕ με μετρήσεις που έκανε  μέσα στο σπίτι μου όταν ήρθε για την εγκατάσταση του εξοπλισμού μου είπε ότι φτάνει το σήμα μέχρι 120 οπότε αν θέλω πότε αναβάθμιση άνετα πάω μέχρι 100 αλλά μέχρι εκεί ...  Όντως μπορεί να το δει αυτό εκ των προτέρων; Τώρα ας πούμε έχω 50 mbs και κλειδώνω στα 54 speedport plus 2... 

Ευχαριστώ 😉

Ανεβασε μας στατιστικα

Δημοσ.

η καμπινα της wind ειναι ενεργοποιημενη, αφου κλειδωνεις σε προφιλ 35b, που φτανει στα 200mbps. το plus δεν δειχνει τα attainable, εκτος αν κανεις login στο http://192.168.1.1/Status.json και βρεις τα max_dsl_downstream_rate και max_dsl_upstream_rate  ή καπως ετσι. Λογικα η γραμμη σου ειναι και για 200αρα σε οποιαδηποτε εταιρια, γιατι τα stats (Attenuation,SNR) ειναι παρα πολυ καλα. Αυτο βεβαια θα το διαπιστωσεις απο τα βηματα που προανεφερα.

Δημοσ.

Μην πας στην Wind! Έχω πρόβλημα με τη γραμμή μου και έχω αποσυνδέσεις εδώ και ένα μήνα και αρνούνται να μου στείλουν τεχνικό! Μακρυά, μείνε cosmote. Δεν είναι μόνο οι ταχύτητες ή η τιμή  αλλά και η υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία και στην wind δεν κάνουν τίποτα σωστά.

Δημοσ.

Από τη στιγμή όμως που έχουν περαστεί καμπίνες από τη Wind στην περιοχή του την ίδια υποστήριξη θα έχει γιατί αυτή έχει τον τελευταίο λόγο, δικιά της είναι η καμπίνα και εκείνη εκτελεί τις τεχνικές εργασίες. Άρα, από αυτήν την άποψη δεν θα δει διαφορά. Γενικότερα, οι συνεννοήσεις μεταξύ παρόχων δεν είναι και οι καλύτερες... αν ήταν σε καμπίνα Cosmote θα ήταν άρχοντας από άποψη τεχνικής εξυπηρέτησης, γιατί από τηλεφώνου είναι και οι τέσσερις........

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε

η καμπινα της wind ειναι ενεργοποιημενη, αφου κλειδωνεις σε προφιλ 35b, που φτανει στα 200mbps. το plus δεν δειχνει τα attainable, εκτος αν κανεις login στο http://192.168.1.1/Status.json και βρεις τα max_dsl_downstream_rate και max_dsl_upstream_rate  ή καπως ετσι. Λογικα η γραμμη σου ειναι και για 200αρα σε οποιαδηποτε εταιρια, γιατι τα stats (Attenuation,SNR) ειναι παρα πολυ καλα. Αυτο βεβαια θα το διαπιστωσεις απο τα βηματα που προανεφερα.

Attainable δεν δείχνει αποτι βλέπω και διάβασα το  speedport plus 2 θα μπορούσα να ρωτήσω βέβαια τεχνικό να μου το πει φαντάζομαι ... 

Δημοσ.

εχω δει ποστ που το εχουν βρει, δεν θυμαμαι πώς, ισως στο google να τη βρεις την απαντηση. Παντως η γραμμη σου ειναι πολυ καλη.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, FiR3FoX είπε

Attainable δεν δείχνει αποτι βλέπω και διάβασα το  speedport plus 2 θα μπορούσα να ρωτήσω βέβαια τεχνικό να μου το πει φαντάζομαι ... 

Φιλε ο τυπος απο πανω σου ειπε πως να δεις το attainable..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε

Φιλε ο τυπος απο πανω σου ειπε πως να δεις το attainable..

Προφανώς και το δοκίμασα αλλά δεν βρισκει αντίκρισμα αυτό το url έψαξα και μέσα στο ρούτερ δεν υπάρχει πουθενά αυτή η ένδειξη 😞😞

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FiR3FoX είπε

Προφανώς και το δοκίμασα αλλά δεν βρισκει αντίκρισμα αυτό το url έψαξα και μέσα στο ρούτερ δεν υπάρχει πουθενά αυτή η ένδειξη 😞😞

δοκιμασε αυτο, το πάνω ουτε εμενα μου φορτωνει

http://192.168.1.1/data/Status.json

Δημοσ.

Από εμένα όχι και ο κύριος λόγος είναι ότι την διασύνδεση του ΟΤΕ με εξωτερικό, δεν την φτάνει κανένας από τους Παρόχους (ΟΤΕ 1060Gbps / Wind 303Gbps). Το ότι είναι οι καμπίνες της Wind δεν λέει τίποτα. Η εξυπηρέτηση τους είναι από τις τραγικότερες και ούτως ή άλλως το κομμάτι καφάο - ακραίο δίκτυο πάλι ο ΟΤΕ θα πρέπει να το κοιτάξει σε ενδεχόμενη βλάβη. Συν ότι χρεώνουν τις επισκέψεις, ακόμη και αν το πρόβλημα είναι στο δίκτυο και όχι στον χώρο σου (αν στείλουν βέβαια ποτέ τεχνικό - συνεργάτη)...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Από εμένα όχι και ο κύριος λόγος είναι ότι την διασύνδεση του ΟΤΕ με εξωτερικό, δεν την φτάνει κανένας από τους Παρόχους (ΟΤΕ 1060Gbps / Wind 303Gbps). Το ότι είναι οι καμπίνες της Wind δεν λέει τίποτα. Η εξυπηρέτηση τους είναι από τις τραγικότερες και ούτως ή άλλως το κομμάτι καφάο - ακραίο δίκτυο πάλι ο ΟΤΕ θα πρέπει να το κοιτάξει σε ενδεχόμενη βλάβη. Συν ότι χρεώνουν τις επισκέψεις, ακόμη και αν το πρόβλημα είναι στο δίκτυο και όχι στον χώρο σου (αν στείλουν βέβαια ποτέ τεχνικό - συνεργάτη)...

Κάπως έτσι το κόβω  το θέμα! Θα δείξει περιμένω και τη  BlackFriday μπας και κάνουν καμία προσφορά! Λεω εγώ τώρα! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

δοκιμασε αυτο, το πάνω ουτε εμενα μου φορτωνει

Δικιο, το εγραψα λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε
1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε

[ { "vartype": "value", "varid": "device_name", "varvalue": "Speedport Plus" }, { "vartype": "value", "varid": "rebooting", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "router_state", "varvalue": "OK" }, { "vartype": "value", "varid": "provis_inet", "varvalue": "xx0" }, { "vartype": "value", "varid": "provis_voip", "varvalue": "xx0" }, { "vartype": "value", "varid": "save_fails", "varvalue": "0" }, { "vartype": "page_title", "varid": "title", "varvalue": "Speedport Plus Configuration Program" }, { "vartype": "status", "varid": "loginstate", "varvalue": "0" }, { "vartype": "status", "varid": "status", "varvalue": "ok" }, { "vartype": "value", "varid": "datetime", "varvalue": "2020-10-06 20:31:37" }, { "vartype": "value", "varid": "uptime", "varvalue": "12 days, 19 hours, 35 minutes, 31 seconds" }, { "vartype": "value", "varid": "firmware_version", "varvalue": "09022001.00.030_OTE5" }, { "vartype": "value", "varid": "serial_number", "varvalue": "J827AO010142" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_link_status", "varvalue": "online" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_sync_time", "varvalue": "2020-09-24 00:58:45" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_online_time", "varvalue": "2020-09-24 00:59:10" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_status", "varvalue": "online" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_downstream", "varvalue": "54250" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_upstream", "varvalue": "5495" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "230580" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_upstream", "varvalue": "53140" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_transmission_mode", "varvalue": "VDSL2-35B Annex B" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_crc_errors", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_fec_errors", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_snr", "varvalue": "34.8 \/ 31.7" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_atnu", "varvalue": "3.5 \/ 13.0" }, { "vartype": "value", "varid": "vdsl_atnu", "varvalue": "13.0" }, { "vartype": "value", "varid": "vdsl_atnd", "varvalue": "3.5" }, { "vartype": "value", "varid": "wlan_ssid", "varvalue": "FIR3HoMe" }, { "vartype": "value", "varid": "wlan_5ghz_ssid", "varvalue": "COSMOTE-979858" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wlan", "varvalue": "1" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wlan_5ghz", "varvalue": "1" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wps", "varvalue": "1" } ]

Αυτά τα κινέζικα βγάζει αυτο τσεκαρα { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "230580" !  Τεσπα πηρα και τηλ στην εξυπηρεςτηση δεν ξερουν να μου πουν λεει  ειδανε διαθεσιμοτητα ωστοσο ο τεχνικος και μου ειπε μεχρι 200   αλλα εγω μενω  στα λεγόμενα του τεχνικου που είχε ερθει σπιτι μου τοτε και μου ειπε μεχρι 100  τοσο θελω αλλωστε! Θα το ψαξω βεβαια λιγο ακομα.

Επεξ/σία από FiR3FoX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...