Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Counter-Strike: Condition Zero και Steam


astral_cyborg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε ότι κάνουμε εγκατάσταση το παιχνίδι (χωρίς τo Deleted Scenes). Το παιχνίδι φτάνει γύρω στα 700ΜΒ.

Μετά γίνεται η εγκατάσταση του Steam. Τρέχουμε το Steam, εντοπίζει τις εκδόσεις CS-1.6 και CS-CZ και ζητάει για παράδειγμα 300ΜΒ για το 1.6 και 400ΜΒ για το CZ, για να δημιουργήσει τα ανάλογα .gcf αρχεία μέσα στο φάκελο SteamApps και κάνει και τα απαραίτητα updates, έτσι ώστε να μπορούμε να παίζουμε διαδυκτιακά παιχνίδια.

 

Το ερώτημά μου είναι τώρα, γιατί να πιάνει 700ΜΒ το παιχνίδι από την εγκατάστασή του και άλλα 700ΜΒ από το Steam; Γιατί να πιάνει δηλαδή, άλλο τόσο αποθηκευτικό χώρο, από τι στιγμή που το έχω εγκαταστήσει ήδη το παιχνίδι;

 

Μετά τα updates του Steam, μέσα στο φάκελο SteamApps έχουν δημιουργηθεί καινούριοι φάκελοι με αρχεία που χρειάζονται για να τρέξει η κάθε έκδοση του CS για multiplayer.

Αν αντιγράψω τα αρχεία με τις πίστες, τους ήχους και τα minimaps και ό,τι άλλα αρχεία είναι, από το εγκατεστημένο παιχνίδι στους ανάλογους φακέλους του Steam (πχ. από το path *\Condition Zero\cstrike στο *\Steam\SteamApps\<user_directory>\cstrike κ.ο.κ), θα μπορώ να απεγκαταστήσω το Counter-Strike και να παίζω μόνο multiplayer μέσω Steam;

  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

To user directory του steam έχει μόνο τα αρχεία του χρήστη. Δεν δέχεται αρχεία μηχανής του cs και ως εκ τούτου πρακτικά θα είναι σα να τα έσβησες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...