jgeorgiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Αν δεν το γνωρίζεις έχει Change Language επάνω δεξιά στο site. 😉 Το ότι και στα τρία παιχνίδια η GTX1660 Super χρησιμοποίει παραπάνω από 8GB System Ram το βλέπεις από τα γραφήματα και ας είναι και στα Ρώσικα. με τι cpu το τεστ? Δηλαδή θα τρέξει με αυτά τα settings , αυτά τα παιχνίδια με I5 4460 και το πρόβλημα του θα είναι η μνήμη? ΥΓ(από κάτω) Θεωρητικολογείς , στην πραγματικότητα δεν θα τα χρειαστεί ποτέ γιατί θα τον έχει κόψει πριν η αδύναμη CPU και θα έχει κατεβάσει τα settings. Ποτέ δεν θα χρειαστεί την μνήμη (που είναι DDR3 και θα πάει για πέταμα ή σκότωμα) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou
Aten-Ra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε με τι cpu το τεστ? Δηλαδή θα τρέξει με αυτά τα settings , αυτά τα παιχνίδια με I5 4460 και το πρόβλημα του θα είναι η μνήμη? Αν το παιχνίδι χρειάζεται πάνω από 8GB System Ram γιατί η κάρτα γραφικών έχει λιγότερο από 8GB , προφανώς ναι θα έχει πρόβλημα από την μνήμη.
Sakiz105 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε με τι cpu το τεστ? Δηλαδή θα τρέξει με αυτά τα settings , αυτά τα παιχνίδια με I5 4460 και το πρόβλημα του θα είναι η μνήμη? Εγώ σου ανέφερα το πρόβλημα που αντιμετώπισα στα συγκεκριμένα Games, πέρα φυσικά των όποιον χαμηλών fps λόγο cpu bottleneck. Ειδικά σε iceborne, αν είχα έναν ακόμα παίκτη σε online, κολλούσε το σύμπαν όλο. Δοκίμασα και με 12gb και δεν είχε το ίδιο πρόβλημα. Τελικά το πούλησα ένα 100αρι το σύστημα και πήγα σε 3600 γιατί τα παιχνίδια θέλουν παραπάνω cores και όντως το iceborne βαράει 8gb και φτάνει μέχρι 9gb ram. Πριν δυο μήνες το πούλησα, το έχω και στις αξιολογήσεις. Δεν λέω ψέματα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Sakiz105
jgeorgiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Εγώ σου ανέφερα το πρόβλημα που αντιμετώπισα στα συγκεκριμένα Games, πέρα φυσικά των όποιον χαμηλών fps λόγο cpu bottleneck. Ειδικά σε iceborne, αν είχα έναν ακόμα παίκτη σε online, κολλούσε το σύμπαν όλο. Δοκίμασα και με 12gb και δεν είχε το ίδιο πρόβλημα. Τελικά το πούλησα ένα 100αρι το σύστημα και πήγα σε 3600 γιατί τα παιχνίδια θέλουν παραπάνω cores και όντως το iceborne βαράει 8gb και φτάνει μέχρι 9gb ram. Πριν δυο μήνες το πούλησα, το έχω και στις αξιολογήσεις. Δεν λέω ψέματα. Ερχεσαι στα λόγια μου , δεν πρόσθεσες μνήμη αλλά άλλαξες πλατφόρμα σε σύγχρονη.
Sakiz105 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Ερχεσαι στα λόγια μου , δεν πρόσθεσες μνήμη αλλά άλλαξες πλατφόρμα σε σύγχρονη. Πρώτα πρόσθεσα μνήμη και είχα εξάλειψη των stutters/freezes. Τα average fps παρέμειναν στα ίδια, αλλά δεν είχα τα drops σε 0 που έχει η έλλειψη μνήμης. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Sakiz105
jgeorgiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Πρώτα πρόσθεσα μνήμη και είχα εξάλειψη των stutters/freezes. Τα average fps παρέμειναν στα ίδια, αλλά δεν είχα τα drops σε 0 που έχει η έλλειψη μνήμης. Με τι MIN fps?
Sakiz105 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Με τι MIN fps? Με 8gb είχα κοντά περίπου 60 fps average με dips κάτω από τα 20, ενώ με 12gb δεν έπεφτε κάτω από 38. (με βάση το msi afterburner). Τα freezes δεν τα κατέγραφε, αλλά ήταν περίπου 1 κάθε 30-40s. Συγκεκριμένα, όταν δοκίμασα με 12gb δοκίμασα και με την 1080ti στα 8gb RAM γιατί αρχικά νόμιζα ήταν θέμα VRAM (και εκεί τρώει πολύ). Με την 1080ti δεν είχα τέτοια θέμα drops αλλά τα Freezes συνέχισαν και έγιναν ακόμα πιο συχνά (κάθε 10-20s). Σε φίλου με 2600x, 1660s και 8gb (περιμένει zen 3) έχει τα ίδια freezes σε iceborne, warzone και pubg 1
jgeorgiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Με 8gb είχα κοντά περίπου 60 fps average με dips κάτω από τα 20, ενώ με 12gb δεν έπεφτε κάτω από 38. (με βάση το msi afterburner). Τα freezes δεν τα κατέγραφε, αλλά ήταν περίπου 1 κάθε 30-40s. Συγκεκριμένα, όταν δοκίμασα με 12gb δοκίμασα και με την 1080ti στα 8gb RAM γιατί αρχικά νόμιζα ήταν θέμα VRAM (και εκεί τρώει πολύ). Με την 1080ti δεν είχα τέτοια θέμα drops αλλά τα Freezes συνέχισαν και έγιναν ακόμα πιο συχνά (κάθε 10-20s). Σε φίλου με 2600x, 1660s και 8gb (περιμένει zen 3) έχει τα ίδια freezes σε iceborne, warzone και pubg Να σου πω την αλήθεια στον δικό μου 4460 δοκιμάζω "παλιά" παιχνίδια - άνω της 3ετίας και πίσω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα 8GB RAM. Βέβαια μπορεί επειδή τον έχω με SSD να βοηθάει. Προφανώς τα σύγχρονα παιχνίδια θέλουν 16GB σαν βάση αλλά η εντύπωση μου είναι ότι μας κάνουν drops οι αργές cpu. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou
Sakiz105 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Να σου πω την αλήθεια στον δικό μου 4460 δοκιμάζω "παλιά" παιχνίδια - άνω της 3ετίας και πίσω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα 8GB RAM. Βέβαια μπορεί επειδή τον έχω με SSD να βοηθάει. Προφανώς τα σύγχρονα παιχνίδια θέλουν 16GB σαν βάση αλλά η εντύπωση μου είναι ότι μας κάνουν drops οι αργές cpu. δεν κάνει τίποτα ο SSD. Δοκίμασε Kingdom Come Deliverance, Warzone, Ark, MHW Iceborne. Όποιο από αυτά έχεις. Θα καταλάβεις τι εννοώ stutters λόγο ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα