Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

... και γαλλικούς καναπέδες, συμπληρώνω. 

Και να συμφωνήσω εδώ με τον φίλο λέγοντας ότι.... όλοι εσείς που εκφέρετε άποψη, στην προκειμένη περίπτωση, για τα tesla, έχετε δει ποτέ κανένα από κοντά (δε ρωτάω αν οδηγήσατε ή κατέχετε ένα). 

Πώς είστε τόσο πεπεισμένοι για το αν αξίζει ή δεν αξίζει;

Προσωπικά δεν έχω δει ούτε από κοντά οπότε ότι και να γράψω θα συνιστά παπαγαλία. 

Άσε που δεν έχουμε και feedback από τα οχήματά της μιας και δεν κυκλοφορούν στο μέρη μας. 

Κάπου ώπα με την ξερωλίαση εδώ μέσα. 

Όπως πολλοί άλλοι εδώ, δεν μετράει εάν ζούμε και τα έχουμε δει/οδηγήσει/αγοράσει εξωτερικό;

Πρέπει να είναι Ελληνικής εσοδείας για να έχουμε άποψη;

• Like 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LongTom είπε

Έτσι, όσοι το έχουν ξέρουν να το προφέρουν...

πολυ θα ηθελα να σου απαντησω, αλλα δεν καταλαβαινω τι γραφεις..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, LongTom είπε

Όπως πολλοί άλλοι εδώ, δεν μετράει εάν ζούμε και τα έχουμε δει/οδηγήσει/αγοράσει εξωτερικό;

Πρέπει να είναι Ελληνικής εσοδείας για να έχουμε άποψη;

Αυτό έγραψα ή μπήκες για να φλεξάρεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

οι μονοι που μπορουνε να μιλανε ειναι αυτοι που τα αγοραζουνε ...

αμα περιμεναμε απο τον καθε τυχαιο που πισω απο ενα πληκτρολογιο γραφει οτι αρλουμπες διαβαζει στα διαφορα σαιτ ακομα θα αγοραζαμε γιαπωνεζικους κουβαδες και ιταλικες κονσερβες ...

1 ώρα πριν, stivaks72 είπε

... και γαλλικούς καναπέδες, συμπληρώνω. 

Και να συμφωνήσω εδώ με τον φίλο λέγοντας ότι.... όλοι εσείς που εκφέρετε άποψη, στην προκειμένη περίπτωση, για τα tesla, έχετε δει ποτέ κανένα από κοντά (δε ρωτάω αν οδηγήσατε ή κατέχετε ένα). 

Πώς είστε τόσο πεπεισμένοι για το αν αξίζει ή δεν αξίζει;

Προσωπικά δεν έχω δει ούτε από κοντά οπότε ότι και να γράψω θα συνιστά παπαγαλία. 

Άσε που δεν έχουμε και feedback από τα οχήματά της μιας και δεν κυκλοφορούν στο μέρη μας. 

Κάπου ώπα με την ξερωλίαση εδώ μέσα. 

Για να καταλαβουμε κι εμεις οι αδαεις... Να αναμενουμε εν τελει να μας τονισετε την Αμερικανικη ή μηπως την Γερμανικη υπεροχη στην αυτοκινητοβιομηχανια;

(Επειδη ολα τα υπολοιπα ειναι ΚΚΚ - καναπεδοκονσερβοκουβαδες)

Επεξ/σία από Teo-ts
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Teo-ts είπε

Για να καταλαβουμε κι εμεις οι αδαεις... Να αναμενουμε εν τελει να μας τονισετε την Αμερικανικη ή μηπως την Γερμανικη υπεροχη στην αυτοκινητοβιομηχανια;

(Επειδη ολα τα υπολοιπα ειναι ΚΚΚ - καναπεδοκονσερβοκουβαδες)

εμεις να σας μαθουμε...προς θεου..τα ξερετε ολα εσεις οι αδαεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nepomuk είπε

Στην πιο Hot ευρωπαικη αγορα , ο "Μασκας" ερχεται δευτερος...

"Οι Νορβηγοί σπάνε κάθε ρεκόρ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στη Νορβηγία (ζω εκεί)  έχει γεμίσει ο κόσμος από Tesla. Η VW τώρα τα έβγαλε τα δικά της στην αγορά εδώ και λογικό είναι να πουλήσει παραπάνω αφενός γιατί είναι καινούργια, αφετέρου γιατί υπάρχουν και αυτοί που λένε "δεν θα πάρω Tesla γιατί έχει ο κόσμος όλος". Πάω και παρκάρω το Model 3 μου σε super market και σε ακτίνα 15 μέτρων έχω τουλάχιστον 4 Model 3, 2 Model X και 2 Model S. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι αριθμό μιλάμε. Είναι ΠΑΝΤΟΥ!

Επεξ/σία από Paladin-}LoA{-
  • Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, skiabox είπε

Εδώ παίρνετε μια ιδέα για το πόσος κώδικας χρειάζεται για driving AI :

spacer.png

Εξ' όσων είδα, μιλάει για "Average modern high end car". Μπορεί να εννοεί από Tesla, μέχρι Ferrari. Όχι driving AI. Αν π.χ κάθε Tesla που πωλείται έχει 1 εκατομμύριο γραμμές κώδικα και κάθε Stradale έχει 20 χιλιάδες, ε, το average δε θα είναι αντιπροσωπευτικό του Tesla.

16 ώρες πριν, Dark Worm είπε

car spaceship GIF

Η εξέγερση των μηχανών...

Όλα χαλάνε πόσω μάλλον τα πολύπλοκα μηχανήματα. Καθίστε και σχολιάστε ποιο επικρατεί στα σημεία.

Μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη σε ένα -και καλά- αυτόνομο μηχάνημα όσο βρίσκεται εν κινήσει;

Να φανταστώ δε χρησιμοποιείς το calculator στο PC σου ή το Excel, υπολογίζεις μόνο με χαρτί και μολύβι...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

εμεις να σας μαθουμε...προς θεου..τα ξερετε ολα εσεις οι αδαεις..

Υπεκφευγεις νομιζω...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Teo-ts είπε

Υπεκφευγεις νομιζω...

Δεν υπεκφεύγω ...

στο λέω ξεκάθαρα, θεωρώ τα BMW /Mercedes καλύτερα από τα Tesla.

period

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

Δεν υπεκφεύγω ...

στο λέω ξεκάθαρα, θεωρώ τα BMW /Mercedes καλύτερα από τα Tesla.

period

Καλύτερα σε ποιους τομείς ,ενεργητική ,παθητική ασφάλεια ,επιδόσεις ,κόστος χρήσης και συντήρησης ,χώρους ,αξιοπιστία ,τιμή αγοράς - μεταπώλησης ,μούρη ,μήπως να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο ;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, kostas106gti είπε

Καλύτερα σε ποιους τομείς ,ενεργητική ,παθητική ασφάλεια ,επιδόσεις ,κόστος χρήσης και συντήρησης ,χώρους ,αξιοπιστία ,τιμή αγοράς - μεταπώλησης ,μούρη ,μήπως να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο ;

Το αυτοκίνητο είναι γούστο...

αν αρχίσω να γράφω εδώ ποσά αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου από το 1994 μέχρι σήμερα  και ποσά έχω οδηγήσει παίζει να ξεχάσω 3-4.

Είχα και καλά και φόλες...τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά.

π.χ Suzuki δεν έπαιρνα ποτέ ξανά...όπως Peugeot...Fiat σε καμια περίπτωση και σίγουρα όχι Toyota.

(Δεν μιλάω τώρα για τις απομιμήσεις αυτοκινήτων τύπου Hyundai / Kia)

...έτσι λοιπόν , μιας και το θες συγκεκριμένο , σου λέω ότι θεωρώ τα BMW /Mercedes καλύτερα από τα Tesla...

Υ.Γ χώρους;;;;; Ποτέ δεν αγόρασα αυτοκίνητο με κριτήριο ποσά λίτρα πορτ μπαγκάζ έχει...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

Το αυτοκίνητο είναι γούστο...

αν αρχίσω να γράφω εδώ ποσά αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου από το 1994 μέχρι σήμερα  και ποσά έχω οδηγήσει παίζει να ξεχάσω 3-4.

Είχα και καλά και φόλες...τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά.

π.χ Suzuki δεν έπαιρνα ποτέ ξανά...όπως Peugeot...Fiat σε καμια περίπτωση και σίγουρα όχι Toyota.

(Δεν μιλάω τώρα για τις απομιμήσεις αυτοκινήτων τύπου Hyundai / Kia)

...έτσι λοιπόν , μιας και το θες συγκεκριμένο , σου λέω ότι θεωρώ τα BMW /Mercedes καλύτερα από τα Tesla...

Υ.Γ χώρους;;;;; Ποτέ δεν αγόρασα αυτοκίνητο με κριτήριο ποσά λίτρα πορτ μπαγκάζ έχει...

Το αυτοκίνητο είναι όντως γούστο και το γούστο το πληρώνεις ,αλλα το θέμα δεν είναι αυτό .

Επειδή κι εγώ είχα στην κατοχή μου πολλά και έχω οδηγήσει πααααρα πολλά ,θα σου έλεγα να μην είσαι τόσο αρνητικός ούτε με τα Tesla ,ούτε με κανένα .

Το κάθε ένα έχει να σου δώσει κάτι .

Βέβαια και πάλι δεν απάντησες σε τι είναι καλύτερα τα BMW/Mercedes  από τα Tesla ,ούτε καν αναφέρεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο προς σύγκριση ,απλά ότι είναι καλύτερη μάρκα να φανταστώ; 

Τέλος πάντων ,άκρη δεν θα βγάλουμε και το σταματάω εδώ .

Υ.Γ Peugeot θα σου πρότεινα να ξαναπάρεις...😃

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostas106gti είπε

Το αυτοκίνητο είναι όντως γούστο και το γούστο το πληρώνεις ,αλλα το θέμα δεν είναι αυτό .

Επειδή κι εγώ είχα στην κατοχή μου πολλά και έχω οδηγήσει πααααρα πολλά ,θα σου έλεγα να μην είσαι τόσο αρνητικός ούτε με τα Tesla ,ούτε με κανένα .

Το κάθε ένα έχει να σου δώσει κάτι .

Βέβαια και πάλι δεν απάντησες σε τι είναι καλύτερα τα BMW/Mercedes  από τα Tesla ,ούτε καν αναφέρεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο προς σύγκριση ,απλά ότι είναι καλύτερη μάρκα να φανταστώ; 

Τέλος πάντων ,άκρη δεν θα βγάλουμε και το σταματάω εδώ .

Υ.Γ Peugeot θα σου πρότεινα να ξαναπάρεις...😃

Δεν είμαι αρνητικός με καμία μάρκα.

Απλα αν είναι μα δώσω λεφτά που τα έχω δουλέψει και τα έχω ιδρώσει τότε θα τα δώσω εκεί που θα νιώθω καλά.

και όπως και να το κάνω μέχρι τώρα τουλάχιστον , δεν νιώθω την ανάγκη να τα δώσω για να πάρω Tesla.

Πάλι καμία Μπέμπα με βλέπω να παίρνω...

μην κάνουμε σαν τον κουνιάδο μου που με είχε ζαλίσει με ένα άλφα ρομεο και μόλις ήταν να τα σκάσει τα 50.000 ευρώ γύρισε σπίτι και είπε ότι αγόρασε Mercedes....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...