Jimmy_mmyji Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγορασα προσφατα εναν υπολογιστη απο ενα καταστημα(κομματι κομματι) και αγορασα και τα περιφεριακα μου απο κει. Το πληκτρολογιο που πηρα ειναι το Motospeed Keyboard mechanical Wired K92 (CK108) Macro Outemu Red USB Gr/En Black/Grey . Το θεμα που εχει ειναι οτι μερικες φορες κολλαει και δεν παταει το S (στιγμιαια). Μπορω να κανω κατι εγω για αυτο; Να αλλαξω ας πουμε την ευαισθησια του πατηματος; Η δεν θα αλλαξει κατι Ειναι θεμα γιατι παιζω παιχνιδια cod κλπ και δημιουργει θεμα το συγκεκριμενο κουμπι Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Jimmy_mmyji
hliastsek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Απο την στιγμη που μιλαμε για νεο κομματι, γιατι δεν το γυρνας πισω με την εγγύηση? Ειχα παρομοιο θεμα με το δικο μου και ασφαλως μου εδωσαν καινουργιο.
Jimmy_mmyji Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Λες ε; Απλα δε θα εχω πληκτρολογιο μεχρι να μου στειλουν αλλο και ειπα μηπως το εσωζα εγω καπως. Αν και εχεις δικιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα