Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα 

Εχω ένα dell optiplex 3010 και θέλω να του κανω αναβάθμιση σε ram και ssd 

1. Το σύστημα τώρα εχει i5 2200u 3ης γενιάς (αν δεν κανω λάθος) , 4gb ram ddr3 (1) , 2 hdd (windows 230gb περίπου) (300gb περίπου για φωτογραφίες από κάμερα backup)
  2. Και θέλω να παω στα 8gb ram και ssd 128gb για τα windows 

πιστεύετε αξίζει η να παω αποκλειστικά σε καινούργιο υπολογιστή; (αλλά θα αργήσω να μαζέψω και τα χρήματα)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggos_tsal είπε

Καλησπέρα ομάδα 

Εχω ένα dell optiplex 3010 και θέλω να του κανω αναβάθμιση σε ram και ssd 

1. Το σύστημα τώρα εχει i5 2200u 3ης γενιάς (αν δεν κανω λάθος) , 4gb ram ddr3 (1) , 2 hdd (windows 230gb περίπου) (300gb περίπου για φωτογραφίες από κάμερα backup)
  2. Και θέλω να παω στα 8gb ram και ssd 128gb για τα windows 

πιστεύετε αξίζει η να παω αποκλειστικά σε καινούργιο υπολογιστή; (αλλά θα αργήσω να μαζέψω και τα χρήματα)

Ευχαριστώ πολύ

Θα δεις τεραστια διαφορα αν πας σε καινουργιο. Αυτα που θα κανεις θα ειναι ημιμετρα. Αν δεν παιζεις παιχνιδια ειναι μια οικονομικη λυση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Για τι χρήση μιλάμε;

αν μπορώ ένα lightroom 5 σπασμένο, και filmora 9 σπασμένο αλλά σπάνια χρήση

ε μετα chrome για μουσική video κλπ. , imaging view για την κάμερα και google drive cync για τις φωτογραφίες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vaggos_tsal είπε

filmora 9

Με ένα i7 (αν τον δέχεται) θα είναι εντάξη στη τρέχουσα έκδοση. Σε επόμενες ίσως χρειαστεί καλύτερος. Κάρτα γραφικών δεν αναφέρατε.

Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 5:26 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Με ένα i7 (αν τον δέχεται) θα είναι εντάξη στη τρέχουσα έκδοση. Σε επόμενες ίσως χρειαστεί καλύτερος. Κάρτα γραφικών δεν αναφέρατε.

δεν ανέφερα διότι δεν γράφει κάπου (μάλλον είναι no name)

Δημοσ.

οτιδήποτε θελει να φτιάχνεις ταινιες πας σε i5 4cores ασε τα i7 δεν συνφερουν οικονομικά και μετα τι να το κάνεις παλιο μχμ είναι

θες μια nvidia καρτα για cuda encoder κλπ gtx 1050 αν εβρισκα σε καλη κατάσταση μτχ 

ριξε τα λεφτα σε μνημη αν μπορεις 16gb τα 8gb δεν φτάνουν εκτος αν κανεις ενα πραγμα την φορα 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vaggos_tsal είπε

δεν ανέφερα διότι δεν γράφει κάπου (μάλλον είναι no name)

Τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...