Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Ποσό που διαθέτουμε :  300 Eυρω  για cpu (Mε προτιμηση σε ιντελ μερια)αλλα θα εξετασω σοβαρα και amd cpu προτασεις ,300 ευρω  για gpu (Oπωσδηποτε nvidia) και 150  για μητρικη  οι τιμες μπορουν να ανεβουν προς τα πανω κανα 30ευρω, μην ξεφυγω εντελως

Χρήση υπολογιστή :  Gaming -Streaming και ελαφρυ editing ,meaning να κανω editing 2 videos την εβδομαδα και να τα ανεβαζω youtube, απο παιχνιδια παιζω lol ,world of warships ,και στο ρεπερτοριο αν θα βαλω κανα assasins greed κανα gta ,δεν με βλεπω και ηλικιακα  για πολλα πολλα!

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: filmora

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη:    Aμεσα οχι αλλα μετα απο κανα χρονο απο το στησιμο του pc πολυ πιθανο να παρω μια καλυτερη,εκτος αν και δεν ειναι αναγκαιο για αυτα που κανω.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  Ειμαι κομπλε

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).   Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  για καλες εως καλυτερες τιμες, απιθανο να βρεθουν σε ενα καταστημα οποτε απο διαφορετικα καταστηματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? το τωρινο συστημα μονος μου το συνθεσα εστω με αγχος και καποιες μικρες δυσκολιες , οποτε θα το παλεψω μονος μου 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμω οχι 

Το τροφοδοτικο μου αν θα χρειαστει να παρω αλλο η αν αντεξει το καινουργιο  build να το κρατησω, οσον αφορα το streaming θελω να εχω και τις δυο επιλογες διαθεσιμες ,δηλαδη και με x264 και με NVENC αλλα το πιθανο ειναι το encoding να πεσει στην gpu

Αυτα και ευχαριστω προκαταβολικα για τις προτασεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Aris_ είπε

τι χρησιμοποιείς για live streaming ? 

streamlabs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2020 στις 6:26 ΜΜ, redmedusa είπε

Σε υψηλη αναλυση με NVENC θα εχεις προβλημα.

1080p 60 fps ενοεις υψηλη αναλυση?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 1:40 ΜΜ, Simon_says είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Ποσό που διαθέτουμε :  300 Eυρω  για cpu (Mε προτιμηση σε ιντελ μερια)αλλα θα εξετασω σοβαρα και amd cpu προτασεις ,300 ευρω  για gpu (Oπωσδηποτε nvidia) και 150  για μητρικη  οι τιμες μπορουν να ανεβουν προς τα πανω κανα 30ευρω, μην ξεφυγω εντελως

Χρήση υπολογιστή :  Gaming -Streaming και ελαφρυ editing ,meaning να κανω editing 2 videos την εβδομαδα και να τα ανεβαζω youtube, απο παιχνιδια παιζω lol ,world of warships ,και στο ρεπερτοριο αν θα βαλω κανα assasins greed κανα gta ,δεν με βλεπω και ηλικιακα  για πολλα πολλα!

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: filmora

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη:    Aμεσα οχι αλλα μετα απο κανα χρονο απο το στησιμο του pc πολυ πιθανο να παρω μια καλυτερη,εκτος αν και δεν ειναι αναγκαιο για αυτα που κανω.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  Ειμαι κομπλε

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).   Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  για καλες εως καλυτερες τιμες, απιθανο να βρεθουν σε ενα καταστημα οποτε απο διαφορετικα καταστηματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? το τωρινο συστημα μονος μου το συνθεσα εστω με αγχος και καποιες μικρες δυσκολιες , οποτε θα το παλεψω μονος μου 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμω οχι 

Το τροφοδοτικο μου αν θα χρειαστει να παρω αλλο η αν αντεξει το καινουργιο  build να το κρατησω, οσον αφορα το streaming θελω να εχω και τις δυο επιλογες διαθεσιμες ,δηλαδη και με x264 και με NVENC αλλα το πιθανο ειναι το encoding να πεσει στην gpu

Αυτα και ευχαριστω προκαταβολικα για τις προτασεις

Mνήμες έχεις ? 

Γιατι διαχωρίζεις το budget ανα εξάρτημα ? 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Mνήμες έχεις ? 

Γιατι διαχωρίζεις το budget ανα εξάρτημα ? 

γιατι για τα ποιο βασικα θελω να κατασταλαξω οι μνημες της υπογραφης ,αν δεν ειναι συμβατες οι ταχυτητες με την μητρικη θα παρω αλλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Simon_says είπε

1080p 60 fps ενοεις υψηλη αναλυση?

4Κ/1440p ισως

Επεξ/σία από redmedusa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...