Tsipouras35 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και ολες. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι με budget εως 4 χιλ. Το θέμα είναι οτι δεν εχω γενικά γνώσεις γύρω απο τα αυτοκίνητα οσον αφορα μαρκες κτλ. Βέβαια καταλαβαινω οτι με τα χρηματα αυτά εχω να κανω με αυτοκίνητα 15ετιας σχεδόν οπότε το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρισκεται το όχημα και όχι η μαρκα κτλ. Παρ ολα αυτά αν καποιος θέλει χοντρικά χοντρικά να δωσει μερικες γενικές πληροφορίες θα το εκτιμούσα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αμάξια που "παίζουν" στα χρήματα αυτά ειναι κυρίως : ford fiesta, opel corsa, nissan micra, seat ibiza, fiat punto, peugeot 206, citroem c2 c3..Αυτα κυρίως μεχρι 2007 μαξ χρονολογία. Υ.γ. Γίνεται χαμός.από ford fiesta (2002_2007). Να υπαρχει αραγε καποιος λόγος; Πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές στα συγκεκριμένα..
imr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 38 λεπτά πριν, Tsipouras35 είπε Καλησπέρα σε όλους και ολες. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι με budget εως 4 χιλ. Το θέμα είναι οτι δεν εχω γενικά γνώσεις γύρω απο τα αυτοκίνητα οσον αφορα μαρκες κτλ. Βέβαια καταλαβαινω οτι με τα χρηματα αυτά εχω να κανω με αυτοκίνητα 15ετιας σχεδόν οπότε το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρισκεται το όχημα και όχι η μαρκα κτλ. Παρ ολα αυτά αν καποιος θέλει χοντρικά χοντρικά να δωσει μερικες γενικές πληροφορίες θα το εκτιμούσα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αμάξια που "παίζουν" στα χρήματα αυτά ειναι κυρίως : ford fiesta, opel corsa, nissan micra, seat ibiza, fiat punto, peugeot 206, citroem c2 c3..Αυτα κυρίως μεχρι 2007 μαξ χρονολογία. Υ.γ. Γίνεται χαμός.από ford fiesta (2002_2007). Να υπαρχει αραγε καποιος λόγος; Πάντως υπάρχουν πολλές επιλογές στα συγκεκριμένα.. Γενικα απο ολα οσα προτεινες πηγεαινε σε οποιο ειναι σε καλυτερη κατασταση με ελεγχο σε συνεργειο της επιλογης σου. Να φανταστω νεος οδηγος, οποτε δεν χρειαζεσαι και παραπανω χωρους? Εγω θα εβλεπα Panda (πιο μικρο απο το punto αλλα μπορει να βρεις και του 10) αν δεν χρειαζομουν χωρους
Axelq Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Προσωπικά θα κοιτούσα μετά το 2003 και έως 150.000χιλ Mitsubishi Colt Toyota Corolla Suzuki Swift Nissan Micra Mazda 2
papajohnnnn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χτύπα ένα Mitsubishi Colt, βάλε κι ένα racechip xlr και θα νομίζεις ότι οδηγά λάμπο! Θέλει μεγάλη προσοχή η αγορά μεταχειρισμένου. Μην την πατήσεις σαν κι εμένα που άλλαξα αμορτισέρ καδένα καταλύτες κλπ κλπ κλπ. Ότι γλύτωσαν από την έκπτωση, το πλήρωσα στα service. Βέβαια φτουφτου τώρα το αμάξι πετάει (mercedes a150). Ο έλεγχος σε αντιπροσωπεία δε λέει τίποτα... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από papajohnnnn
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 3:09 ΜΜ, Axelq είπε Προσωπικά θα κοιτούσα μετά το 2003 και έως 150.000χιλ Mitsubishi Colt Toyota Corolla Suzuki Swift Nissan Micra Mazda 2 +1 Θα έβαζα στην λίστα και getz 1.300 1
Axelq Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 6:18 ΜΜ, papajohnnnn είπε Χτύπα ένα Mitsubishi Colt, βάλε κι ένα racechip xlr και θα νομίζεις ότι οδηγά λάμπο! Θέλει μεγάλη προσοχή η αγορά μεταχειρισμένου. Μην την πατήσεις σαν κι εμένα που άλλαξα αμορτισέρ καδένα καταλύτες κλπ κλπ κλπ. Ότι γλύτωσαν από την έκπτωση, το πλήρωσα στα service. Βέβαια φτουφτου τώρα το αμάξι πετάει (mercedes a150). Ο έλεγχος σε αντιπροσωπεία δε λέει τίποτα... Και λίγα έχεις αλλάξει, όταν παίρνεις μεταχειρισμένο Mercedes με 500k χιλιόμετρα αυτά παθαίνεις.
papajohnnnn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, Axelq είπε Και λίγα έχεις αλλάξει, όταν παίρνεις μεταχειρισμένο Mercedes με 500k χιλιόμετρα αυτά παθαίνεις. 151χλδ. Είχε. Γυναίκα στην Ιταλία το είχε.
Dark_Nightfall Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε 151χλδ. Είχε. Γυναίκα στην Ιταλία το είχε. Are u sure ? 1
papajohnnnn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Are u sure ? Βρήκα το μαντρά και μου έδωσε τα χαρτιά εκτελωνισμου και του προηγούμενου κατόχου. Το αγόρασε 3.000 και μου το πούλησε 5.300!!!!
LongTom Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε 151χλδ. Είχε. Γυναίκα στην Ιταλία το είχε. Άλλες ωραίες ιστορίες που γράφονται από εμπνευσμένους πωλητές μεταχειρισμένων: Γιατρός που το έβγαζε μόνο ΣΚ, παππούς που το είχε μόνο για το σούπερ μάρκετ, τρίτο αμάξι και ήταν πάντα στο γκαράζ, κοπέλα που το είχε για την σχολή κ.ο.κ.
lebron15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Έχει κανείς εμπειρία από Peugeot 207 του 2007; Από αξιοπιστία πώς πάει; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα