Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, σε λίγο καιρό θα πάω στον στρατό και είπα να αγοράσω ακουστικά με καλώδιο καθώς δεν θέλω να πάρω αυτά που έχω τώρα (είναι bluetooth). Ψάχνω ακουστικά max στα 30€ μαζί με  τα μεταφορικά. Με νοιάζει να έχουν μπάσο χωρίς να ζητάω υπερβολές στην ποιότητα τους, και όσο γίνεται καλός ήχος. Επίσης να είναι και ανθεκτικά ως ένα βαθμό, αν και είμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα ακουστικά (να μην τραβιούνται δηλ καλώδια κτλ) ίσως στον στρατό δεν θα μπορώ να είμαι τόσο προσεκτικός. Η χρήση τους θα είναι για μουσική και prodcast. Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω:

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD

Sony MDR-EX110LP Black

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2020 στις 1:05 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Καλησπέρα σας, σε λίγο καιρό θα πάω στον στρατό και είπα να αγοράσω ακουστικά με καλώδιο καθώς δεν θέλω να πάρω αυτά που έχω τώρα (είναι bluetooth). Ψάχνω ακουστικά max στα 30€ μαζί με  τα μεταφορικά. Με νοιάζει να έχουν μπάσο χωρίς να ζητάω υπερβολές στην ποιότητα τους, και όσο γίνεται καλός ήχος. Επίσης να είναι και ανθεκτικά ως ένα βαθμό, αν και είμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα ακουστικά (να μην τραβιούνται δηλ καλώδια κτλ) ίσως στον στρατό δεν θα μπορώ να είμαι τόσο προσεκτικός. Η χρήση τους θα είναι για μουσική και prodcast. Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω:

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD

Sony MDR-EX110LP Black

https://www.skroutz.gr/s/17162085/Sennheiser-CX-100-Black.html  Αρκετά αργά δεν ξέρω εαν σε πρόλαβα :P .Εαν δεν σε πρόλαβα ελπίζω να πήρες τα sony θα ήταν η δεύτερη πρόταση μου αλλά είδα οτι τα είχες βάλει εσυ.Επισης εαν δεν σε πρόλαβα καλή θητεία με υγεία φίλε.

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...