TR-909 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παραθέτω την ιστορία μου. 😁 Παρασκευή μου στέλνουν δέμα από Θεσαλονίκη, Τρίτη λαμβάνω μήνυμα από το κατάστημα της Πάτρας για αδυναμία εντοπισμού διεύθυνσης. Είχε ξανασυμβεί πέρυσι αυτό και αναγκάστηκα να στείλω mail στην εξυπηρέτηση πελατών με screenshot από το google maps. Και το είχαν παραδώσει. Τώρα πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα εδώ και μίλησα με μια κοπέλα η οποία μου λέει "ε αν δεν το βρίσκει ο διανομέας...". Σαν να υπονοεί ελάτε να το πάρετε εσείς. Της εξηγώ πως η διεύθυνση μπορεί να βρεθεί στο google maps και ακόμη και αν δεν το βρίσκει ο διανομέας να με πάρει στο κινητό μου να τον βοηθήσω. Περνάει και η Τετάρτη, στέλνω mail στην εξυπηρέτηση πελατών. Πέμπτη μεσημέρι με καλεί μια ευγενική κυρία η οποία υπόσχεται να επικοινωνήσει μαζί τους και να διευθετήσει το ζήτημα. Περνάει και η Παρασκευή την καλώ εγώ αυτή τη φορά όπου μου λέει πως ο μόνος λόγος που δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ακόμη πρέπει να είναι ο φόρτος εργασίας.😎 Σήμερα Δευτέρα και την ώρα που γράφω το παρόν ακόμη μαδάω την μαργαρίτα. Ήδη έφυγε καταγγελία για ΕΕΤΤ μήπως και ο επόμενος παραλήπτης εξυπηρετηθεί καλύτερα. Να σημειώσω πως με οποιαδήποτε άλλη Courier ακόμη και δέματα από εξωτερικό (πχ. DHL) δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το παραμικρό θέμα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από TR-909
SabotazNic Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Και γιατι δεν πας να το παρεις? Καθαρα απο περιεργεια. Ξερω οτι η δουλεια τους ειναι αν το φερουν σπιτι, αλλα η acs σε αυτα τα θεματα ειναι γτπ. Για καποιο λογο ολα τα καταστηματα της εχουν υπαλληλους χωρις τροπους και απαντανε οπως να'ναι. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Υπαρχει αλλο θεμα για τις κουριερ,μην ανοιγετε νεα. 43 λεπτά πριν, TR-909 είπε Να σημειώσω πως με οποιαδήποτε άλλη Courier ακόμη και δέματα από εξωτερικό (πχ. DHL) δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το παραμικρό θέμα. Μη λεμε τα ιδια,τα εχουμε συζητησει εκατομμυρια φορες,το καθε καταστημα σε καθε περιοχη λειτουργει διαφορετικα . Μηπως ομως εχει καποια ιδιαιτεροτητα η διευθυνση σου; Ασε το google maps,δεν εχει να λεει κατι αυτο. 1
NiKoSmile Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Η δικιά μου διεύθυνση παρόλο που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη, μια χαρά με εξυπηρετούν όλες οι εταιρίες courier. Με παίρνουν τηλέφωνο 5 λεπτά πριν, βγαίνω στον κεντρικό δρόμο και παραλαμβάνω. Παραγγέλνω συχνά βέβαια και όλοι με έχουν μάθει. Πολύ σπάνια να δημιουργηθεί πρόβλημα. 1
tarantules Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Εγώ με μια συγκεκριμένη courier που μου έχει σπάσει τα νεύρα με το τρυπάκι που έχει βρει να στέλνει μήνυμα οτι δεν σας βρήκαμε και ελάτε από το κατάστημα να παραλάβετε , σταμάτησα να πληρώνω με τραπεζική κατάθεση τις παραγγελίες μου όταν το κατάστημα που αγόραζα συνεργαζόταν αποκλειστικά και μόνο με τη συγκεκριμένη εταιρία και έβαζα πληρωμή με αντικαταβολή. Ως δια μαγείας με έπαιρνε ο ντιλιβεράς της εταιρίας τηλέφωνο να με ρωτήσει εαν μπορεί να έρθει να μου παραδώσει το δέμα.Βλέπεις , εαν δεν προπληρώσεις , μένει απλήρωτη και η κούριερ και ο καταστηματάρχης που έκανες την παραγγελία.Και δεν μπορούν να αφήσουν τα δέματα αυτά σε αναμονή (τουλάχιστον όχι όσο τα προπληρωμένα που δεν τους νοιάζει).Βέβαια το τίμημα είναι οτι πληρώνεις έξτρα την αντικαταβολή αλλά δυστυχώς δεν συμμορφώνονται αλλιώς.Όταν πληρώνω για τη μεταφορά σε κούριερ έχω την απαίτηση να έρχονται στην πόρτα μου τα δέματα και όχι να πηγαίνω εγώ να ξεροσταλιάζω έξω από την πόρτα τους στην ουρά με μάσκα λες και περιμένω 1η του μήνα να πάρω τη σύνταξη σαν τα παπούδια που στήνονται έξω από τις τράπεζες.Εαν δεν έχουν προσωπικό να το κλείσουν το μαγαζάκι τους και να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο. 6 2
vasilis1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Έχει ξανά ειπωθεί: Δεν έχω ζήσει με καμία άλλη κούριερ,εκτός της αναφερόμενης,να μου κάνουν αναπάντητη για δεμα.συν το ότι δεν βρίσκουν το σπίτι μου,ενώ τους λογαριασμούς της voda τους φέρνουν κανονικά.αλλα κι εκεί τους πετάνε χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας γιατί μάλλον βγάζουν σπυράκια με τα γραμματοκιβωτια
TR-909 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μη λεμε τα ιδια,τα εχουμε συζητησει εκατομμυρια φορες,το καθε καταστημα σε καθε περιοχη λειτουργει διαφορετικα . Μηπως ομως εχει καποια ιδιαιτεροτητα η διευθυνση σου; Ασε το google maps,δεν εχει να λεει κατι αυτο. Ναι δεν είναι στο κέντρο της πόλης αλλά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό μόνο με την ACS? Και πόσο ιδιαιτερότητα είναι να κρατάνε το δέμα επτά (7) ημερολογιακές μέρες στο κατάστημά τους και ούτε ένα τηλέφωνο για ενημέρωση? Επίσης το ότι το κάθε κατάστημα λειτουργεί διαφορετικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πελάτης που πληρώνει θα υφίσταται την ...διαφορετικότητα τους. 'Ολες οι εταιρείες που λειτουργούν με franchise έχουν ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει. Να αφήσω το google maps? Όταν εταιρεία ταχυμεταφορών σου στέλνει SMS "αδυναμία εντοπισμού" όταν με ένα απλό google maps search το βρίσκεις στο λεπτό? ΜΙλάς σοβαρά τώρα ή τρολάρεις? 😁 2
tarantules Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TR-909 είπε Επίσης το ότι το κάθε κατάστημα λειτουργεί διαφορετικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πελάτης που πληρώνει θα υφίσταται την ...διαφορετικότητα τους. 'Ολες οι εταιρείες που λειτουργούν με franchise έχουν ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει. Κι όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι.Στην πόλη μου (επαρχία μένω) η ACS είναι η ποιο υποδειγματική εταιρία.Αντιθέτως η εταιρία που έκανα νύξη παραπάνω στο προηγούμενο post είναι η Γενική ταχυδρομική.Ούτε ρέστα δεν έχουν πολλές φορές να δώσουν και ψάχνονται. Έχει να κάνει με το φόρτο εργασίας και την αγορά που απευθύνονται.Κάλιστα μπορεί κάποιος να μου πει οτι η Γενική Ταχυδρομική στην πόλη του κεντάει από θέμα εξυπηρέτησης και δεν θα έχω λόγους να μην τον πιστέψω.Το οτι είναι franchise δεν λέει τίποτα.Ειδικά στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε καν ο στοιχειώδης έλεγχος για το εαν τηρούνται τα πρότυπα που έχει θέσει η μητρική εταιρία.Ξαναλέω μην μπερδευόμαστε.Ζούμε σε μπανανία.Όχι σε σοβαρή χώρα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από tarantules 1
panostza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 56 λεπτά πριν, tarantules είπε Κι όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι.Στην πόλη μου (επαρχία μένω) η ACS είναι η ποιο υποδειγματική εταιρία.Αντιθέτως η εταιρία που έκανα νύξη παραπάνω στο προηγούμενο post είναι η Γενική ταχυδρομική.Ούτε ρέστα δεν έχουν πολλές φορές να δώσουν και ψάχνονται. Έχει να κάνει με το φόρτο εργασίας και την αγορά που απευθύνονται.Κάλιστα μπορεί κάποιος να μου πει οτι η Γενική Ταχυδρομική στην πόλη του κεντάει από θέμα εξυπηρέτησης και δεν θα έχω λόγους να μην τον πιστέψω.Το οτι είναι franchise δεν λέει τίποτα.Ειδικά στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε καν ο στοιχειώδης έλεγχος για το εαν τηρούνται τα πρότυπα που έχει θέσει η μητρική εταιρία.Ξαναλέω μην μπερδευόμαστε.Ζούμε σε μπανανία.Όχι σε σοβαρή χώρα. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες δουλεύουν με franchise οπότε ο κάθε τοπικός επιχειρηματίας δουλεύει την περιοχή του. Αν πέσεις σε περιοχή με καλό επαγγελματία δουλεύει καλά, αν είναι γτπ, βράσε όρυζα. Πάντως και στην περιοχή μου, αν δεν πας να το παραλάβεις περιμένεις πολύυυυ, + πολλές φορές βλέπεις αυτό το γελοίο "περάσαμε, χτυπήσαμε και δεν σας βρήκαμε" όταν ξέρω ότι είτε εγώ είτε κάποιος άλλος ήταν σπίτι. Απλά προτιμώ να πεταχτώ να το πάρω για να τελειώνω, αν και κανονικά είναι η δουλειά τους.
StamTheMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TR-909 είπε Να αφήσω το google maps? Όταν εταιρεία ταχυμεταφορών σου στέλνει SMS "αδυναμία εντοπισμού" όταν με ένα απλό google maps search το βρίσκεις στο λεπτό? ΜΙλάς σοβαρά τώρα ή τρολάρεις? 😁 Αυτα περι τρολαρισματος πεστα αλλου μαν μου. Δε μου απαντησες ομως, ηπως εχει καποια ιδιαιτεροτητα η διευθυνση σου; Για να μου λες για maps,ειναι σιγουρο οτι εχει θεμα η περιοχη σου. Δεν ειναι δουλεια του διανομεα να μπει στο google maps,οταν η διευθυνση σου εχει θεμα.Ουτε ειναι δουλεια του να κανει τον ντετεκτιβ για να βρει το σπιτι σε καποιο στενο/παροδο,ή οταν βλεπεις 4-5 σπιτια στη σειρα χωρις νουμερα. Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση την κουριερ ( και μαλιστα την ΑCS ) ,και εγω εχω προβλημα,μια φορα μαλιστα ενα κινητο απο Αγγλια το εστειλαν παλι πισω επειδη ηρθαν 3 φορες και δεν ειχα λεει ονομα στο κουδουνι,αλλα εχω τραβηξει πολλα σαν κουριερ/διανομεας φαγητου με περιεργες διευθυνσεις και περιεργους που "οι αλλοι τους βρισκαν αλλα εμεις οχι ". Εχει τυχει πολλες φορες να παιρνω τηλεφωνο για διευθυνση ή κουδουνι και να μην απαντουν ( ευχαριστουμε εισπρακτικες εταιριες ) ,να μην πιανει η..να εχει φραγη. Δε με ενδιαφερει να μου πεις οτι ησουν ολη μερα στο σπιτι,οτι ειχε σημα το κινητο σου,η οτι δε σου ηρθε ποτε ειδοποιηση μεσω μηνυματος για τη χαμενη κληση,αυτα που σου λεω τα ξερω απο πρωτο χερι. Σκεψου λοιπον οτι μπορει να σε πηρε τηλ ο διανομεας και να μη σε βρηκε για τον Χ-Ψ λογο. Φυσικα μπορει να μην εγινε τιποτα απο τα παραπανω,και απλα η ACS να κανει το γνωστο κολπο της, οτι δηθεν δε σε εβρισκαν,αλλα στην ουσια δεν ασχοληθηκαν ποτε. 2 ώρες πριν, tarantules είπε Ούτε ρέστα δεν έχουν πολλές φορές να δώσουν και ψάχνονται. Δεν εχουν πανω τους ταμειο,πρεπει να τρεχουν οι ιδιοι να βρουν ψιλα απο την τσεπη τους,ή να τρεχουν να χαλασουν οταν σκασει το 50ρικο του πρωτου δεματος. Κλεινοντας,θα πω για 1000η φορα: ΓΡΑΨΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ) - ΒΑΛΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ - ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ. Αυτα,φιλικα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από StamTheMan 1 1 1
TR-909 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτα περι τρολαρισματος πεστα αλλου μαν μου. Δε μου απαντησες ομως, ηπως εχει καποια ιδιαιτεροτητα η διευθυνση σου; Για να μου λες για maps,ειναι σιγουρο οτι εχει θεμα η περιοχη σου. Δεν ειναι δουλεια του διανομεα να μπει στο google maps,οταν η διευθυνση σου εχει θεμα.Ουτε ειναι δουλεια του να κανει τον ντετεκτιβ για να βρει το σπιτι σε καποιο στενο/παροδο,ή οταν βλεπεις 4-5 σπιτια στη σειρα χωρις νουμερα. Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση την κουριερ ( και μαλιστα την ΑCS ) ,και εγω εχω προβλημα,μια φορα μαλιστα ενα κινητο απο Αγγλια το εστειλαν παλι πισω επειδη ηρθαν 3 φορες και δεν ειχα λεει ονομα στο κουδουνι,αλλα εχω τραβηξει πολλα σαν κουριερ/διανομεας φαγητου με περιεργες διευθυνσεις και περιεργους που "οι αλλοι τους βρισκαν αλλα εμεις οχι ". Εχει τυχει πολλες φορες να παιρνω τηλεφωνο για διευθυνση ή κουδουνι και να μην απαντουν ( ευχαριστουμε εισπρακτικες εταιριες ) ,να μην πιανει η..να εχει φραγη. Δε με ενδιαφερει να μου πεις οτι ησουν ολη μερα στο σπιτι,οτι ειχε σημα το κινητο σου,η οτι δε σου ηρθε ποτε ειδοποιηση μεσω μηνυματος για τη χαμενη κληση,αυτα που σου λεω τα ξερω απο πρωτο χερι. Σκεψου λοιπον οτι μπορει να σε πηρε τηλ ο διανομεας και να μη σε βρηκε για τον Χ-Ψ λογο. Φυσικα μπορει να μην εγινε τιποτα απο τα παραπανω,και απλα η ACS να κανει το γνωστο κολπο της, οτι δηθεν δε σε εβρισκαν,αλλα στην ουσια δεν ασχοληθηκαν ποτε. Δεν εχουν πανω τους ταμειο,πρεπει να τρεχουν οι ιδιοι να βρουν ψιλα απο την τσεπη τους,ή να τρεχουν να χαλασουν οταν σκασει το 50ρικο του πρωτου δεματος. Κλεινοντας,θα πω για 1000η φορα: ΓΡΑΨΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ) - ΒΑΛΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ - ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ. Αυτα,φιλικα. Ειλικρινά τώρα περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά όταν προσπαθείς να δικαιολογήσεις εταιρεία ταχυμεταφορών ότι δεν μπορεί να βρει διεύθυνση? 🙂 Και εξήγησέ μας σε παρακαλώ τι σημαίνει "έχει ιδιαιτερότητα η περιοχή σου" να το καταλάβω. Διότι και αλληλογραφία αλλά και αποστολές από άλλες εταιρείες (όπως το έχω ήδη γράψει) λαμβάνω κανονικά χωρίς τηλέφωνα, mail ή άλλες συνεννοήσεις. ΟΛΟΙ οι άλλοι πως βρίσκουν την διεύθυνση? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις