nick_gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν δείτε ότι μπήκε η επιστροφή μιλήστε. Έχω άγχος γιατί με την αγορά ζήτησα και εγκατάσταση (παρόλο που δεν θυμάμαι να είχε περιορισμό στους όρους της eurobank), δεν έχω κρατήσει τη σελίδα. Προσθέτω το κείμενο της σελίδας που έκανε cache το Google. Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά στο Πλαίσιο. Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών συνολικής αξίας από 199€ και πάνω που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, στο online κατάστημα plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 8001112345, κατά το χρονικό διάστημα από 05.10.2020 έως και 17.10.2020 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κατά τη συναλλαγή της αγοράς που θα πραγματοποιήσετε στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, στο online κατάστημα plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 8001112345, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, θα κερδίζετε 1% €πιστροφή που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των καταστημάτων Πλαίσιο. Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, συνολικής αξίας από 199€ και πάνω που θα αγοράσετε, θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 30.10.2020. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει: Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank. Όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή. Σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο στο πλαίσιο της περιόδου των εκπτώσεων, η οποία αναγράφεται ευκρινώς ως τελική εκπτωτική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής. Στα προϊόντα που πωλούνται από το Stock House. Στις υπόλοιπες αγορές σας στο Πλαίσιο και το plaisio.gr με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% €πιστροφή. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από nick_gr
Cuore_Sportivo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Και σ’εμένα ακόμα δεν έχει μπει το υπόλοιπο 19%. Μίλησα με Eurobank και μου είπαν να περιμένω μέχρι το βράδυ, κι αν δε μπουν τα χρήματα να τους ξανακαλέσω από Δευτέρα...
swtos_chem Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Τίποτα κι εγώ παιδιά. Περιμένουμε βέβαια γιατί για σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Αν μπουν, λογικά ή το απόγευμα ή πριν τα μεσάνυχτα.
nick_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τίποτα τελικά.... όποιος επικοινώνησε με τράπεζα ας μας γράψει τι επιλογή έκανε στο τηλεφωνικό κέντρο για να μπορέσει να συνεννοηθεί. tnx
jimakos897 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 καλημέρα, ούτε σε μένα μπήκε η επιστροφή
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Η ενημέρωση της τράπεζας είναι πως το υπόλοιπο 19% της €πιστροφής θα μπει εντός της επόμενης εβδομάδας. Το helpdesk δεν μπορεί να πει αν είναι λάθος της τράπεζας ή του Πλαισίου. 1 2
kaktos77 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Πήρα και εγώ τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν ότι είναι παράληψη της τράπεζας και θα μπουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας. 1
nick_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, Malthador είπε Η ενημέρωση της τράπεζας είναι πως το υπόλοιπο 19% της €πιστροφής θα μπει εντός της επόμενης εβδομάδας. Το helpdesk δεν μπορεί να πει αν είναι λάθος της τράπεζας ή του Πλαισίου. Δεν είχα δει την ανάρτησή σου και τους έστειλα e-mail. Αρκεί να γίνει...
Gab's Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, nick_gr είπε Δεν είχα δει την ανάρτησή σου και τους έστειλα e-mail. Αρκεί να γίνει... Εμένα χτες μου είπαν αυτό για την αγορά που είχα κάνει και περιμένω ακόμα 1
kilo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Απάντηση από το customer service eurobank σχετικά με το υπόλοιπο 19%
katsikoula Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Κάλεσα το Πλαίσιο πριν διαβάσω τα σχόλια σας. Μου είπαν χωρίς να τους δώσω κωδικό παραγγελίας ότι τους έχει ενημερώσει η τράπεζα ότι θα μπει το υπόλοιπο 19% μέχρι αύριο.
Silverage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Αυτό που πρέπει να τους κυνηγάς για την Επιστροφή...
Gab's Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Εγώ είχα πάρει και screenshot πριν την αγορά για να τους δείξω σε περίπτωση που πουν κάτι, γιατί το κομμάτι όροι/προϋποθέσεις πάντα κάτι κρύβει για να δούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα