Προς το περιεχόμενο

[controller /wired/wireless] razer raiju Tournament Edition @amazon.de 63.80 + μεταφορικά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτη τιμή για το χειριστήριο της razer που στο Σκρουτζ κοστίζει 116 ευρώ στην καλύτερη χωρίς μεταφορικα! Στο αμαζον Γερμανίας! 

• Like 1
Δημοσ.

παλια επαιζα φανατικα call of duty. το χειριστηριο elite οπως και ολα ισα ειχαν σκανδαλες στην πλατη, ηταν απλα τελεια. μια ερωτηση για τους γνωστες μιας και πλεον θα παιζω σε πισι. τι αξιζει καλυτερα? χειριστηριο με εξτρα σκανδαλες σαν αυτο, ή πληκτρολογιο - μαους? δεν εχω δουλεψει ποτε με πληκτρολογιο ποντικι, αλλα οκ θα το μαθω αν χρειαστει. ειναι τοσο καλυτερα αυτα απο χειριστηριο, ή αν εισαι αστερι στο χειριστηριο (που ημουν) και εχεις και εξτρα σκανδαλες οπως αυτο εδω το μαραφετι, κοντραρεις στα ισια τους ποντικακηδες? σορυ για το οφτοπικ. οσον αφορα την τιμη, αν ειναι το χειριστηριο ανθεκτικο, μιλαμε για κλεψια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, burnin είπε

παλια επαιζα φανατικα call of duty. το χειριστηριο elite οπως και ολα ισα ειχαν σκανδαλες στην πλατη, ηταν απλα τελεια. μια ερωτηση για τους γνωστες μιας και πλεον θα παιζω σε πισι. τι αξιζει καλυτερα? χειριστηριο με εξτρα σκανδαλες σαν αυτο, ή πληκτρολογιο - μαους? δεν εχω δουλεψει ποτε με πληκτρολογιο ποντικι, αλλα οκ θα το μαθω αν χρειαστει. ειναι τοσο καλυτερα αυτα απο χειριστηριο, ή αν εισαι αστερι στο χειριστηριο (που ημουν) και εχεις και εξτρα σκανδαλες οπως αυτο εδω το μαραφετι, κοντραρεις στα ισια τους ποντικακηδες? σορυ για το οφτοπικ. οσον αφορα την τιμη, αν ειναι το χειριστηριο ανθεκτικο, μιλαμε για κλεψια

Aν εχει aiim-assiist για το χειρηστηριιο , τοτε τους κοντραρεις στα ισια και εχεις και πλεονεκτημα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, burnin είπε

απλα μην παιξεις σε pc παιζει τοσο hack και aimbot που θα ξενερωσεις.Αναγκαστικα παιζω σε PC επειδη δεν μπορω να σημαδευσω με τιποτα σε κονσολα. Εγω εψαχνα ποντικι + mouse σε κονσολα :)

Επεξ/σία από stifler12
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stifler12 είπε

απλα μην παιξεις σε pc παιζει τοσο hack και aimbot που θα ξενερωσεις.Αναγκαστικα παιζω σε PC επειδη δεν μπορω να σημαδευσω με τιποτα σε κονσολα. Εγω εψαχνα ποντικι + mouse σε κονσολα :)

ειχα παλια xbox. δεν ψηνω να τα ξανασκασω. αγορασα ενα νεο μεταχειρισμενο πισι το οποιο ειχε καλη καρτα γραφικων οποτε ειπα να το ξεκινησω στο πισι. ε αμα εχει βλακες τι να κανουμε, θα αλλαζω σερβερ. το θεμα ειναι να παιζω λιγο να μου φυγει ο καημος. αν ξαναπορωθω, ναι ενα χβοχ ειναι μονοδρομος. σε ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Το χειριστήριο είναι πολύ καλό αλλά για PS4 σύστημα ΜΟΝΟ. Αυτό και το πολύ ακριβότερο ultimate (με το rgb) είναι για PS4. To αντίστοιχο razer για Xbox/PC είναι το razer wolverive. Ενώ έχουν drivers απο την razer για win10 είναι πολύ ασχημα τα συγκεκριμένα controllers σε PC. Είναι πιο αργά σε BT mode, από το αντίστοιχο PS4 controller μετρημένα σε ms και δεν το έχουν φτιάξει ποτέ με τα drivers, αρα αναγκάζεσαι να παίζεις με καλώδιο για να μην έχεις θέμα. Τέλος μέσω steam ενώ το βλέπει σαν ps4 controller ή και σαν xbox controller σε μερικά παιχνίδια, θα έχεις το menu του xbox που αντί για Δ θα έχεις Υ και το Χ σε άλλη θέση. Εμένα αυτό με μπερδεύει και κατέληξα να παίζω στο PC με XBOX controller. Νομίζω μπήκε προσφορά γιατί βγαίνει PS5 και πρέπει να ξεφορτωθούν τα παλιά controllers γιατί θα έρθουν οι νέες εκδόσεις. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, hyperlost είπε

Το χειριστήριο είναι πολύ καλό αλλά για PS4 σύστημα ΜΟΝΟ. Αυτό και το πολύ ακριβότερο ultimate (με το rgb) είναι για PS4. To αντίστοιχο razer για Xbox/PC είναι το razer wolverive. Ενώ έχουν drivers απο την razer για win10 είναι πολύ ασχημα τα συγκεκριμένα controllers σε PC. Είναι πιο αργά σε BT mode, από το αντίστοιχο PS4 controller μετρημένα σε ms και δεν το έχουν φτιάξει ποτέ με τα drivers, αρα αναγκάζεσαι να παίζεις με καλώδιο για να μην έχεις θέμα. Τέλος μέσω steam ενώ το βλέπει σαν ps4 controller ή και σαν xbox controller σε μερικά παιχνίδια, θα έχεις το menu του xbox που αντί για Δ θα έχεις Υ και το Χ σε άλλη θέση. Εμένα αυτό με μπερδεύει και κατέληξα να παίζω στο PC με XBOX controller. Νομίζω μπήκε προσφορά γιατί βγαίνει PS5 και πρέπει να ξεφορτωθούν τα παλιά controllers γιατί θα έρθουν οι νέες εκδόσεις. 

Έχεις δίκιο , όντως είναι οτι να ναι λίγο αλλα σαν κατασκευή είναι πολυ ποιοτικό και για 70 ευρώ με μεταφορικά αξίζει τη δοκιμή. Εγώ κατέληξα σε xbox elite και είμαι ευχαριστημένος για αυτήν την επιλογή

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

μου το εμφανιζει αρχικη 66 και στο καλαθι γινεται 70 + 7,80 μεταφορικα

τι φαση; το επαθε κι αλλος;

ακου τι εγινε , θα ακριβυνε λιγο , και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι στο καλαθι εμφανιζει εξτρα τιμη το ελληνικο φπα πηγε παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...