Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έλεγα να πάρω ένα νέο πληκτρολόγιο καθώς στο παλιό μου (ένα μηχανικό της Motospeed) πολλά κουμπιά δεν ανταποκρίνονται πολλές φορές! 

Αρχικά ποια η γνώμη σας για αυτή τη προσφορά από το e-shop: https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-fps-pro-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-red-led-p-PER.573668

Eπίσης μιας και τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι πολύ ακριβά, σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να πάρω πληκτρολόγιο μεμβράνης! Πέρα από την ωραία αίσθηση του μηχανικού, υπάρχει κάτι που το καθιστά πολύ ανώτερο για gaming από τα μεμβράνης? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mad20 είπε

Καλησπέρα! Έλεγα να πάρω ένα νέο πληκτρολόγιο καθώς στο παλιό μου (ένα μηχανικό της Motospeed) πολλά κουμπιά δεν ανταποκρίνονται πολλές φορές! 

Αρχικά ποια η γνώμη σας για αυτή τη προσφορά από το e-shop: https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-fps-pro-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-red-led-p-PER.573668

Eπίσης μιας και τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι πολύ ακριβά, σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να πάρω πληκτρολόγιο μεμβράνης! Πέρα από την ωραία αίσθηση του μηχανικού, υπάρχει κάτι που το καθιστά πολύ ανώτερο για gaming από τα μεμβράνης? 

Αυτο του eshop ειναι μια χαρα για την τιμη του, το ειδα κ εγω.. Μην το σκεφτεσαι καν, το ειχα παρει στον ανηψιο μου πριν κανα χρονο 90 ευρο.. Κ αντεχει μια χαρα, στα χερια πιτσιρικα χουλιγκαν😁

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mad20 είπε

Τούμπανο είναι από τα πιο vfm μηχανικά, το είχω και εγώ κοντά χρόνο με μπλε διακόπτες βέβαια

Άσε την μεμβράνη δεν υπάρχει γυρισμος μετά το μηχανικό

Η μεγάλη διαφορά από όσο γνωρίζω επειδή ρωτάς είναι πρώτα το feedback που παίρνεις από το μηχανικό ενώ δεν υπάρχει στης μεμβράνης και τα ταυτόχρονα πλήκτρα που μπορείς να πατήσεις και να καταγραφούν που αν δεν κάνω λάθος στη μεμβράνη είναι 5 ενώ δεν έχεις αυτόν τον περιορισμό σε μηχανικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mad20 είπε
Spoiler

1. Αν θες να δοκιμάσεις να το φτιάξεις αγόρασε σπρέι ηλεκτρικών επαφών και ψέκασε μέσα τους διακόπτες όπως δείχνει στο video, προσοχή μην πάρεις λάθος σπρέι, θες μόνο σπρέι επαφών που δεν είναι αγώγιμα.

2. Αν θες να αγοράσεις καινούριο σου προτείνω το A4Tech Bloody B930 (Orange Tactical & Clicky, 0.2ms delay, actuation of 1.5mm, 40 grams),  είναι με οπτικούς διακόπτες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα όπως τα μηχανικά, είναι ότι πιο καινούριο και για αυτούς που νοιάζονται γρήγορο σε πληκτρολόγια, επίσης πολύ καλή κατασκευή σαν πληκτρολόγιο.

Επεξ/σία από Havik
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Havik είπε

1. Αν θες να δοκιμάσεις να το φτιάξεις αγόρασε σπρέι ηλεκτρικών επαφών και ψέκασε μέσα τους διακόπτες όπως δείχνει στο video, προσοχή μην πάρεις λάθος σπρέι, θες μόνο σπρέι επαφών που δεν είναι αγώγιμα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2. Αν θες να αγοράσεις καινούριο σου προτείνω το A4Tech Bloody B930 (Orange Tactical & Clicky, 0.2ms delay, actuation of 1.5mm, 40 grams),  είναι με οπτικούς διακόπτες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα όπως τα μηχανικά, είναι ότι πιο καινούριο και για αυτούς που νοιάζονται γρήγορο σε πληκτρολόγια, επίσης πολύ καλή κατασκευή σαν πληκτρολόγιο.

Πραγματικά ήμουν ένα κλικ πριν παραγγείλω το HyperX από το eshop αλλά αυτό που μου πρότεινες με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις! Έχεις δοκιμάσει κάτι ανάλογο γιατί δεν ήξερα καν ότι υπαρχει κι άλλο είδος πληκτρολογίου με οπτικούς διακόπτες? Η μάρκα είναι αξιόπιστη?

Edit: Οκ είδα και κάποια reviews στο youtube και διάβασα και πολλά σχόλια και όλα ήταν άκρως θετικά. Μάλλον θα καταλήξω σε αυτό. Ελπίζω να μη το μετανιώσω 😁

Επεξ/σία από Mad20
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω και δεν έχω κανένα παράπονο, είτε οι απαιτήσεις μου είναι χαμηλές είτε όντως είναι άριστο. :P

Έχω με την έκδοση με τους πορτοκαλί, τα μοντέλα με το 9** είναι τα φετινά τα 8** και 7** είναι πιο παλιά καλύτερα απέφυγε τα.

Επεξ/σία από Havik
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Havik είπε

Το έχω και δεν έχω κανένα παράπονο, είτε οι απαιτήσεις μου είναι χαμηλές είτε όντως είναι άριστο. :P

Έχω με την έκδοση με τους πορτοκαλί, τα μοντέλα με το 9** είναι τα φετινά τα 8** και 7** είναι πιο παλιά καλύτερα απέφυγε τα

Με επεισες παρήγγειλα κι εγώ με τους πορτοκάλι διακόπτες! Σας ευχαριστώ όλους :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/10/2020 στις 7:39 ΜΜ, Mad20 είπε

Με επεισες παρήγγειλα κι εγώ με τους πορτοκάλι διακόπτες! Σας ευχαριστώ όλους :)

Τελικά το πήρες; πως σου φαίνεται;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 8:22 ΜΜ, Havik είπε

Αν θες να αγοράσεις καινούριο σου προτείνω το A4Tech Bloody B930 (Orange Tactical & Clicky, 0.2ms delay, actuation of 1.5mm, 40 grams),  είναι με οπτικούς διακόπτες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα όπως τα μηχανικά, είναι ότι πιο καινούριο και για αυτούς που νοιάζονται γρήγορο σε πληκτρολόγια, επίσης πολύ καλή κατασκευή σαν πληκτρολόγιο.

ψαχνοντας λενε οτι τα wooting ειναι καλυτερα 

Δημοσ.

Μπορεί,δεν τα έχω δοκιμάσει, το video είναι του 2017, η bloody θυμάμαι έχει αλλάξει διακόπτες από τότε, έβαλε άλλο ένα έλασμα; δεν θυμάμαι ακριβώς.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος και δεν θα το άλλαζα, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η gaming γραμματοσειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...