fever25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Στο σπίτι μου έχω δύο υπολογιστές (διαφορετικοί όροφοι) που συνδέονται στο internet με powerlines (κάποια tp-links) που είχα πάρει από το πλαίσιο πριν από 3-4 χρόνια. Είχα πάρει το πακέτο με τις τρεις συσκευές όπου η μία έστελνε και οι άλλες δύο δέχονταν). Τώρα χρειάζομαι να φέρω internet σε άλλα δύο του σπιτιού για να συνδέσω τηλεόραση και πολυμηχάνημα. Τί προτείνετε; Μπορώ να προσθέσω powerlines στα υπάρχοντα ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (συσκευές που λαμβάνουν internet μεσω wifi και το βγάζουν σε ethernet); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 56 λεπτά πριν, fever25 είπε Στο σπίτι μου έχω δύο υπολογιστές (διαφορετικοί όροφοι) που συνδέονται στο internet με powerlines (κάποια tp-links) που είχα πάρει από το πλαίσιο πριν από 3-4 χρόνια. Είχα πάρει το πακέτο με τις τρεις συσκευές όπου η μία έστελνε και οι άλλες δύο δέχονταν). Τώρα χρειάζομαι να φέρω internet σε άλλα δύο του σπιτιού για να συνδέσω τηλεόραση και πολυμηχάνημα. Τί προτείνετε; Μπορώ να προσθέσω powerlines στα υπάρχοντα ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (συσκευές που λαμβάνουν internet μεσω wifi και το βγάζουν σε ethernet); Μπορεις να παρεις παρομοια tp link powerlines και θα κανουν pair αυτοματα αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Μπορεις να παρεις παρομοια tp link powerlines και θα κανουν pair αυτοματα αν δεν κανω λαθος Σκέφτομαι το κατά πόσο είναι εύκολο να βρω παρόμοια μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Πες ποιο σετ έχεις για να δούμε ποιο από τα σύγχρονα ταιριάζει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα