Προς το περιεχόμενο

internet banking NBG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, panostza said:

Ναι ισχύει όπως στο λέω.

Λάθος κάνεις, έχω παραθέσει παραπάνω link από Εθνική που λέει πως ακόμα και για να βγεις από συνδικαιούχος ο μόνος τρόπος είναι να πάνε όλοι οι συνδικαιούχοι σε κατάστημα (προφανώς επειδή χρειάζεται η συναίνεση όλων), από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος πόσο κουλός είναι ο ισχυρισμός πως ένας από τους συνδικαιούχους μπορεί να κλείσει μονομερώς τον λογαριασμό. Μόνος του να σηκώσει μέχρι και το τελευταίο σεντ μπορεί, να κάνει οποιαδήποτε μεταβολή στον λογαριασμό όχι.

3 hours ago, panostza said:

Εννοείς ότι μετά από 20(!!!) χρόνια ακινησίας η τράπεζα αποδίδει τα χρήματα στο δημόσιο ;;;; Του λες να περιμένει 20 χρόνια;  Γιατί πιο πριν λογαριασμός με υπόλοιπο δεν κλείνει.

Και επειδή μονίμως λες λες λες χωρίς καν να ξέρεις τι λές.

Όχι, εννοώ ακριβώς αυτό που έγραψα, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο, τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου δεν με αφορούν.

Επίσης στο συγκεκριμένο θέμα εσύ είσαι αυτός που κάνεις αυτό που περιέγραψες (λες λες λες χωρίς καν να ξέρεις τι λές).

Πιο πάνω ρώτησες (ή μήπως έγραψες απλά για να γράψεις)

Οπότε η απάντηση πήγαινε σε αυτό.

Η ερώτηση που έκανα ήταν ρητορική, μήπως και καταλάβεις πόσο κουλός ήταν ο ισχυρισμός σου. Ούτε λίγο ούτε πολύ έγραψες πως για να κλείσεις λογαριασμό πρέπει να πας από κατάστημα γιατί αν έχει έστω και 0,01€ πρέπει να τα πάρεις, προφανώς αγνοείς το ότι μπορείς να αδειάσεις εντελώς έναν λογαριασμό μέσω ibank (δλδ χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα), άσε το ότι τέτοιες συναλλαγές πλέον δεν γίνονται στα καταστήματα (αναλήψεις μόνο από 400€ και πάνω).

Πραγματικά ρε @Joshua21 υπάρχει θέμα που δεν "ξέρεις" ή περίπτωση που κάποιος σου είπε κάτι και απλά το δέχτηκες; (όχι μην απαντήσεις , ρητορική η ερώτηση). Και για εμένα το θέμα τελειώνει εδώ. Καληνύχτα ή καλημέρα.

Προσωπική επίθεση λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, πόσο προβλέψιμος...

Και ναι, υπάρχουν πολλά θέματα που δεν ξέρω, σε αντίθεση με κάποιους άλλους απαντώ μόνο σε όσα κατέχω τεκμηριώνοντας τους ισχυρισμούς μου.

Καλημέρα και σε σένα.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος και αν ναι πως να έρχονται ειδοποιήσεις (e-mail) όταν γίνεται κάποια κίνηση (ανάληψη-κατάθεση) στο e-banκing της ΕΤΕ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kid2023 είπε

Υπάρχει τρόπος και αν ναι πως να έρχονται ειδοποιήσεις (e-mail) όταν γίνεται κάποια κίνηση (ανάληψη-κατάθεση) στο e-banκing της ΕΤΕ;

Για τσεκαρε από  browser υπηρεσίες -    ibank alerts. Πρόσεχε, το πρώτο πακέτο είναι δωρεάν, τα άλλα δεν είναι. Δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά καθώς προτιμώ push notifications από την εφαρμογή του κινητού, αλλά νομίζω ότι και αυτό θα κάνει τη δουλειά που θες.

Δημοσ.
1 hour ago, Kid2023 said:

Ναι, με το πακέτο free που είναι δωρεάν.

https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/digital-banking/dunatotites-internet-mobile-banking/i-bank-alerts

Τι μου παρέχει το πακέτο Free;

• Αποστολή alerts μέσω email για κινήσεις καταθετικού λογαριασμού που έχετε συνδέσει στο Internet Banking.
  • Δυνατότητα καταχώρισης έως 5 λογαριασμών στο ίδιο πακέτο.
  • Ειδοποιήσεις για τις συναλλαγές που αναφέρονται στις καρτέλες «χρεώσεις» και «πιστώσεις».
  • Ειδοποιήσεις για τη διαμόρφωση του υπόλοιπου του λογαριασμού πάνω ή κάτω από κάποιο ποσό που θα ορίσετε από την καρτέλα «υπόλοιπο».
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kid2023 είπε

Εγώ έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό, και με ειδοποιεί με notification αν γίνει κάποια κίνηση, είτε ανάληψη είτε κατάθεση. Επίσης ότι λένε και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Ξέχασα ωστόσο να αναφέρω ότι η ερώτηση αφορά εταιρικό λογαριασμό και όχι ιδιώτη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...