APPLEGEEK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, vamvakoolas είπε τελικα το backoffice της εθνικης (εκτος απο τη τηλεφ υπηρεσια) ειναι @#$@ Για εναν αδιανοητο λογω συγκεντρωσε καποιες συναλλαγες που ειχαν γινει και δεν τις ειχαν εκκαθαρισει (γυρω στις 4 συναλλαγες). Παραλληλα καταθεση που μου εκαναν απο αλλη ελληνικη τραπεζα εκανε μολις.....58 ωρες να τη δω στο λογαριασμο μου! ΥΓ: μιας και ειμαι πελατης ξενης τραπεζας θυμαμαι το χειμωνα που μεσω RISK Analytics με πηραν τηλεφωνο ενα βραδυ για υποπτες συναλλαγες που οντως δεν ειχα κανει και βοηθησα εστω και λιγο το εργο της τραπεζας και αστυνομιας να πιασει καποιους απατεωνες (και με επιβραδευση τραπεζας που συνεργαστηκα και αφιερωσα χρονο για την επιβεβαιωση). μονο το backoffice? το security i hope is better
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Face id η touch id ? Ποιο θεωρείται ποιο ασφαλές για mobile banking συναλλαγές Merci
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 none 1 λεπτό πριν, userino είπε Face id η touch id ? Ποιο θεωρείται ποιο ασφαλές για mobile banking συναλλαγές Merci none
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε none none Ποια μέθοδο προτείνεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια μέθοδο προτείνεις; Το ίδιο ρωτάμε μαν
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια μέθοδο προτείνεις; Προσωπικά με.το ξεχωριστό μηχανάκι
panosilio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Πάντως η Εθνική μας ανακοίνωσε, στους πελάτες εννοώ, με email ότι στο προσεχές μέλλον θα είναι απαραίτητο 2-factor authentication με δικό της authenticator που ετοιμάζει. Έτσι πέρα από το έναν τρόπο, touch-face-κωδικοί, θα αντικατασταθεί το OTP με τον authenticator της. Να δούμε και πως θα υλοποιηθεί αυτό. 1
meletis_m Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξειλογαριασμό μέσω της εφαρμογής; Ενω δέχτηκε με επιτυχία πιστοποιητικό ( σε μορφή pdf ) για εργασία , δέν δέχεται τελευταίο εκαθθαριστικό για ενημέρωση. Ήθενα να αποφύγω το κατάστημα . Στη εξυπηρετηση μου είπαν να δοκιμάσω άλλο browser και οτι είναι προσωρινό πρόβλημα κάτι που δέν ισχύει. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από meletis_m
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, panosilio είπε Πάντως η Εθνική μας ανακοίνωσε, στους πελάτες εννοώ, με email ότι στο προσεχές μέλλον θα είναι απαραίτητο 2-factor authentication με δικό της authenticator που ετοιμάζει. Έτσι πέρα από το έναν τρόπο, touch-face-κωδικοί, θα αντικατασταθεί το OTP με τον authenticator της. Να δούμε και πως θα υλοποιηθεί αυτό. ειχα ανοιξει 8εμα στο linkedin και ξυπνησαν 46 λεπτά πριν, meletis_m είπε Έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξειλογαριασμό μέσω της εφαρμογής; Ενω δέχτηκε με επιτυχία πιστοποιητικό ( σε μορφή pdf ) για εργασία , δέν δέχεται τελευταίο εκαθθαριστικό για ενημέρωση. Ήθενα να αποφύγω το κατάστημα . Στη εξυπηρετηση μου είπαν να δοκιμάσω άλλο browser και οτι είναι προσωρινό πρόβλημα κάτι που δέν ισχύει. δοκιμασα δεν δουλευει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Προς ώρας εξυπηρετούμε με face id Διάβασα μια πρόσφατη έρευνα που έλεγε πως το 91% των Ελλήνων προτείνουν και χρησιμοποιούν δακτυλικό αποτύπωμα Το θεωρείται μέχρι να έρθει το authenticator της Εθνικής ασφαλέστερο;
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, userino είπε Προς ώρας εξυπηρετούμε με face id Διάβασα μια πρόσφατη έρευνα που έλεγε πως το 91% των Ελλήνων προτείνουν και χρησιμοποιούν δακτυλικό αποτύπωμα Το θεωρείται μέχρι να έρθει το authenticator της Εθνικής ασφαλέστερο; Ναι αλλά θα θέλω και 2 factor
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, userino είπε Το ίδιο ρωτάμε μαν Εσύ ρωτάς ανάμεσα στα δύο.Αυτός λέει κανενα.Εγω ρωτάω τι προτείνει τότε.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, userino είπε Μάλλον να αλλάζαμε τράπεζα 😆 Εγω eurobank έχω,λεφτά δεν έχω!!! 🤣🤣🤣
corsair04 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα Ψάχνω να βρω επιλογή για κλείσιμο λογαριασμού μέσω του Internet banking της εθνικής αλλά δυστυχώς είδα ότι δεν έχει κάποια επιλογή, ψάχνω να βρω στο ίντερνετ κάποια αναφορά αλλά πουθενά δεν αναφέρει με ποιον τρόπο μπορώ να κλείσω και το nternet banking και τον λογαριασμό που διατηρώ. Προσπάθησα μέσω τηλεφώνου αλλά είχε μεγάλη αναμονή και το έκλεισα, δοκίμασα να τηλεφωνήσω και σε κατάστημα αλλά δεν το σήκωσαν ποτέ …Οπότε εάν κάποιος έχει ανάλογή εμπειρία ας μου περιγράψει τη διαδικασία … Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα