Προς το περιεχόμενο

internet banking NBG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

τελικα το backoffice της εθνικης (εκτος απο τη τηλεφ υπηρεσια) ειναι @#$@

Για εναν αδιανοητο λογω συγκεντρωσε καποιες συναλλαγες που ειχαν γινει και δεν τις ειχαν εκκαθαρισει (γυρω στις 4 συναλλαγες).

Παραλληλα καταθεση που μου εκαναν απο αλλη ελληνικη τραπεζα εκανε μολις.....58 ωρες να τη δω στο λογαριασμο μου!

ΥΓ:

μιας και ειμαι πελατης ξενης τραπεζας θυμαμαι το χειμωνα που μεσω RISK Analytics με πηραν τηλεφωνο ενα βραδυ για υποπτες συναλλαγες που οντως δεν ειχα κανει και βοηθησα εστω και λιγο το εργο της τραπεζας και αστυνομιας να πιασει καποιους απατεωνες (και με επιβραδευση τραπεζας που συνεργαστηκα και αφιερωσα χρονο για την επιβεβαιωση).

μονο το backoffice? 

το security i hope is better

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Face id η touch id  ?

Ποιο θεωρείται ποιο ασφαλές για mobile banking συναλλαγές 

Merci

Δημοσ.

none

1 λεπτό πριν, userino είπε

Face id η touch id  ?

Ποιο θεωρείται ποιο ασφαλές για mobile banking συναλλαγές 

Merci

none

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποια μέθοδο προτείνεις;

Το ίδιο ρωτάμε μαν

Δημοσ.

Πάντως η Εθνική μας ανακοίνωσε, στους πελάτες εννοώ, με email ότι στο προσεχές μέλλον θα είναι απαραίτητο 2-factor authentication με δικό της authenticator που ετοιμάζει.

Έτσι πέρα από το έναν τρόπο, touch-face-κωδικοί, θα αντικατασταθεί το OTP με τον authenticator της. 

Να δούμε και πως θα υλοποιηθεί αυτό. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξειλογαριασμό μέσω της εφαρμογής; 

Ενω δέχτηκε με επιτυχία πιστοποιητικό ( σε μορφή pdf ) για εργασία , δέν δέχεται τελευταίο εκαθθαριστικό για ενημέρωση.

Ήθενα να αποφύγω το κατάστημα .

Στη εξυπηρετηση μου είπαν να δοκιμάσω άλλο browser και οτι είναι προσωρινό πρόβλημα κάτι που δέν ισχύει.

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosilio είπε

Πάντως η Εθνική μας ανακοίνωσε, στους πελάτες εννοώ, με email ότι στο προσεχές μέλλον θα είναι απαραίτητο 2-factor authentication με δικό της authenticator που ετοιμάζει.

Έτσι πέρα από το έναν τρόπο, touch-face-κωδικοί, θα αντικατασταθεί το OTP με τον authenticator της. 

Να δούμε και πως θα υλοποιηθεί αυτό. 

ειχα ανοιξει 8εμα στο linkedin και ξυπνησαν

46 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξειλογαριασμό μέσω της εφαρμογής; 

Ενω δέχτηκε με επιτυχία πιστοποιητικό ( σε μορφή pdf ) για εργασία , δέν δέχεται τελευταίο εκαθθαριστικό για ενημέρωση.

Ήθενα να αποφύγω το κατάστημα .

Στη εξυπηρετηση μου είπαν να δοκιμάσω άλλο browser και οτι είναι προσωρινό πρόβλημα κάτι που δέν ισχύει.

δοκιμασα δεν δουλευει

• Like 1
Δημοσ.

Προς ώρας εξυπηρετούμε με face id

Διάβασα μια πρόσφατη έρευνα που έλεγε πως το 91% των Ελλήνων προτείνουν και χρησιμοποιούν δακτυλικό αποτύπωμα

Το θεωρείται  μέχρι να έρθει το authenticator της Εθνικής ασφαλέστερο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, userino είπε

Προς ώρας εξυπηρετούμε με face id

Διάβασα μια πρόσφατη έρευνα που έλεγε πως το 91% των Ελλήνων προτείνουν και χρησιμοποιούν δακτυλικό αποτύπωμα

Το θεωρείται  μέχρι να έρθει το authenticator της Εθνικής ασφαλέστερο;

Ναι αλλά θα θέλω και 2 factor

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα 

Ψάχνω να βρω επιλογή για κλείσιμο λογαριασμού μέσω του Internet banking  της εθνικής αλλά δυστυχώς είδα ότι δεν έχει κάποια επιλογή, ψάχνω να βρω στο ίντερνετ κάποια αναφορά αλλά πουθενά δεν αναφέρει με ποιον τρόπο μπορώ να κλείσω και το nternet banking και τον λογαριασμό που διατηρώ. Προσπάθησα μέσω τηλεφώνου αλλά είχε μεγάλη αναμονή και το έκλεισα, δοκίμασα να τηλεφωνήσω και σε κατάστημα αλλά δεν το σήκωσαν ποτέ …Οπότε εάν κάποιος έχει ανάλογή εμπειρία ας μου περιγράψει τη διαδικασία …

Ευχαριστώ  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...