Προς το περιεχόμενο

internet banking NBG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Όσο ασφαλές είναι και με SMS 

Εκτός αν έχεις auto login το viber σε άλλη συσκευή πλην του κινητού σου

πως κανω logout? αυτα δεν επρεπε η τραπεζα να μας ενημερωσει καπως? το πιο ασφαλες ειναι το ξεχωριστω μηχανημα 

Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν έχω viber σε pc ή tablet για να ξέρω πως λειτουργεί

Γιατί το μηχάνημα να είναι πιο ασφαλές από το SMS δηλαδή ; 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

το μηχανημα βαζεις την καρτα μεσα και εχει ενα τυχαιο random generated number

Και αν δεν εχεις το μηχανημα μαζι σου πως κανεις τη συναλλαγή?

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dazed είπε

Και αν δεν εχεις το μηχανημα μαζι σου πως κανεις τη συναλλαγή?

δεν κανεις απλα. 

Δημοσ.

Συγνωμη που κανω hijacking το θεμα, αλλα ειμαι κατοικος εξωτερικου και πηγε νεα χρεωστικη καρτα στο πατρικο μου. Η καρτα ενεργοποιηθηκε αλλα το ελληνικο νουμερο που ηταν associated με την τραπεζα εχει καταργηθει εδω και πολυ καιρο, οποτε θελω νεους κωδικους internet banking. Μου ειπαν στο τηλ πως πρεπει να κατεβω Ελλαδα μεσω πανδημιας για να περαστει το αγγλικο μου νουμερο στο αρχειο μου, δεν γινεται μεσω τηλεφωνου.

Ειλικρινα πρεπει να κατεβω Ελλαδα για εναν αριθμο τηλεφωνου?

• Sad 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Συγνωμη που κανω hijacking το θεμα, αλλα ειμαι κατοικος εξωτερικου και πηγε νεα χρεωστικη καρτα στο πατρικο μου. Η καρτα ενεργοποιηθηκε αλλα το ελληνικο νουμερο που ηταν associated με την τραπεζα εχει καταργηθει εδω και πολυ καιρο, οποτε θελω νεους κωδικους internet banking. Μου ειπαν στο τηλ πως πρεπει να κατεβω Ελλαδα μεσω πανδημιας για να περαστει το αγγλικο μου νουμερο στο αρχειο μου, δεν γινεται μεσω τηλεφωνου.

ελλαδα 1000 χρονια πισω 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Δηλαδή δεν μπορείς να τους στείλεις ένα λογαριασμού του κινητού σου με email; Πρέπει να το πας αυτοπροσώπως :fear:; Για δοκίμασε μια εξουσιοδότηση να πάει κάποιος δικό σου.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δηλαδή δεν μπορείς να τους στείλεις ένα λογαριασμού του κινητού σου με email; Πρέπει να το πας αυτοπροσώπως :fear:; Για δοκίμασε μια εξουσιοδότηση να πάει κάποιος δικό σου.

Ναι δυστυχώς αυτοπροσώπως, όλα αυτά για έναν αγγλικό αριθμό τηλεφώνου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Δεν έχεις κανέναν ελληνικό αριθμό; Internet banking έχεις και ξέχασες τον κωδικό ή δεν έχεις καθόλου;

2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

ελλαδα 1000 χρονια πισω 

Αντιλαμβάνεσαι ότι ο αριθμός τηλεφώνου είναι εκεί που έρχονται οι κωδικοί. Αν αφήναν να αλλαχτεί με ένα απλό mail που δεν είναι σε καμία περίπτωση ασφαλές, όσοι λέτε για 1000 χρόνια πίσω θα κράζατε γιστί δεν υπάρχει ασφάλεια, έτσι δεν είναι;

4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

ποσο ασφαλης ειναι το OTP με viber? 

εχει κανεις NBG να μας πει την γνωμη του.

Είναι λίγο πιο ασφαλές από σκέτο SMS και αρκετά πιο πρακτικό σε κάποια θέματα (π.χ. μπορώ να χρησιμοποιώ το viber από H/Y).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panostza είπε

Δεν έχεις κανέναν ελληνικό αριθμό; Internet banking έχεις και ξέχασες τον κωδικό ή δεν έχεις καθόλου;

Οχι, η λογικη ηταν πως δεν χρειαζομαι ελληνικο αριθμο γιατι δεν κατοικω πια Ελλαδα. Εχω δυστυχως ξεχασει κωδικους ή καπου ειναι χωμενοι, και χαμενοι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Οχι, η λογικη ηταν πως δεν χρειαζομαι ελληνικο αριθμο γιατι δεν κατοικω πια Ελλαδα. Εχω δυστυχως ξεχασει κωδικους ή καπου ειναι χωμενοι, και χαμενοι.

Καταρχάς με ξένο αριθμό δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις internet banking. Πιθανόν χρειάζεσαι τη συσκευή. Πάντως εφόσον δεν ξέρεις το username σου, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πέρα από το να πας (όταν προφανώς έρθεις Ελλάδα) σε κατάστημα. Εάν δεν είχες καθόλου internet banking και είχες ενεργή κάρτα, θα μπορούσες να φτιάξεις internet από απόσταση με το κινητό (πάλι όμως νομίζω θα χρειαζόταν ελληνικός αριθμός).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...