Rebel17711 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Χαιρετίζω την παρέα, καλή εβδομάδα! Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Μπαίνω να κάνω μια συναλλαγή διαδικτυακά με βγάζει σε μια σελίδα του παροχου και ένα μήνυμα της Εθνικής Τράπεζας σε συνεργασία με την Mastercard. Το μήνυμα είναι μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω SMS ή email. Προχωρώ με την μέθοδο SMS και βγάζει μήνυμα ότι έχω πρόβλημα και δεν θα συνεχίσει η συναλλαγή. Ενημέρωσα την τράπεζα της Εθνικής και μου είπαν ιντερνετικα να παίξω με κάτι ρυθμίσεις Υπηρεσίες Ξένων Συναλλαγών εφόσον υφίσταται το ebanking. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί ψάχνομαι και δεν βρίσκω άκρη.
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αφού δεν κατάφερε η ίδια η τράπεζα να σε βοηθήσει, χλωμό.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μπες απο αλλο browser, το τλφ που εχεις δηλωσει στην τραπεζα ειναι ενεργό; Τελος επελεξε να κανεις verification με το μαιλ
kyprianos73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, έχω internet banking της Alpha, γνωρίζει κάποιος γιατί μερικές φορές τα OTP έρχονται μέσω viber ενώ κάποιες άλλες φορές μέσω sms; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
johnieXoX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε Καλησπέρα, έχω internet banking της Alpha, γνωρίζει κάποιος γιατί μερικές φορές τα OTP έρχονται μέσω viber ενώ κάποιες άλλες φορές μέσω sms; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν έχεις internet, θα σου έρθουν μέσω viber, αν όχι, θα σου ρθουν με sms. Υπάρχει νομίζω κάπου που επιλέγεις αν θες να σου ρχονται μέσω viber ή όχι. 1
kyprianos73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, johnieXoX είπε Αν έχεις internet, θα σου έρθουν μέσω viber, αν όχι, θα σου ρθουν με sms. Υπάρχει νομίζω κάπου που επιλέγεις αν θες να σου ρχονται μέσω viber ή όχι. Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Αν είναι έτσι μου κάνει εντύπωση γιατί δεν πείραξα τίποτε στο κίνητο ούτε διακόπηκε το ίντερνετ. Ευχαριστώ και πάλι!
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kyprianos73 είπε Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Αν είναι έτσι μου κάνει εντύπωση γιατί δεν πείραξα τίποτε στο κίνητο ούτε διακόπηκε το ίντερνετ. Ευχαριστώ και πάλι! Νομίζω πως εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν σε δείχνει το viber online, τότε μετά από 1 λεπτό περίπου σου στέλνει sms. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα