Console Master0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν παιδιά έχω το Leeco Le Max 2 το οποίο πριν από περίπου έναν χρόνο σταμάτησε να φορτίζει έτσι ξαφνικά. Φαντάστηκα πως φταίει η μπαταριά γι'αυτο και το άφησα στην άκρη. Τώρα είπαμε να το φτιάξουμε με έναν φίλο μου και από ότι είδε σε έναν ποστ στα forums του XDA developers, κάποιες φορές δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά χαλάει το καλώδιο κάποιες φορές. Δοκιμάσαμε λοιπόν να το φορτίσουμε με τον δικό του φορτιστή και ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! Οπότε τα καλά νέα, έχουμε κινητό! Τα κακά νέα? Πρέπει να αγοράσουμε καλώδιο. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει στο κομμάτι ρεύματος. Το κινητό πρέπει να υποστηρίζει quick charge 3.0 και ο φορτιστής στέλνει ΜΕΧΡΙ 3.0 αμπέρv. Βρήκα καλώδιο στο eshop που είναι 3 αμπέρ και άλλο που είναι 5. Πειράζει αν πάρω το μεγαλύτερό? Θα στέλνει απλά λιγότερο και θα το αντέχει το καλώδιο η το καλώδιο ΠΡΕΠΕΙ να παίρνει 5 αλλιώς θα χαλάσει? Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρω? Συγνώμη αν ακούγεται λίγο χαζή ερώτηση σε κάποιους που ξέρουν αλλά έχει να κάνει με ρεύμα και φοβάμαι μην γίνει κάνα "μπαμ" (οκ ξέρω δεν είμαι αστείος, συγνώμη 😢)
SeNNinhA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Console Master0 είπε Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν παιδιά έχω το Leeco Le Max 2 το οποίο πριν από περίπου έναν χρόνο σταμάτησε να φορτίζει έτσι ξαφνικά. Φαντάστηκα πως φταίει η μπαταριά γι'αυτο και το άφησα στην άκρη. Τώρα είπαμε να το φτιάξουμε με έναν φίλο μου και από ότι είδε σε έναν ποστ στα forums του XDA developers, κάποιες φορές δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά χαλάει το καλώδιο κάποιες φορές. Δοκιμάσαμε λοιπόν να το φορτίσουμε με τον δικό του φορτιστή και ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! Οπότε τα καλά νέα, έχουμε κινητό! Τα κακά νέα? Πρέπει να αγοράσουμε καλώδιο. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει στο κομμάτι ρεύματος. Το κινητό πρέπει να υποστηρίζει quick charge 3.0 και ο φορτιστής στέλνει ΜΕΧΡΙ 3.0 αμπέρv. Βρήκα καλώδιο στο eshop που είναι 3 αμπέρ και άλλο που είναι 5. Πειράζει αν πάρω το μεγαλύτερό? Θα στέλνει απλά λιγότερο και θα το αντέχει το καλώδιο η το καλώδιο ΠΡΕΠΕΙ να παίρνει 5 αλλιώς θα χαλάσει? Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρω? Συγνώμη αν ακούγεται λίγο χαζή ερώτηση σε κάποιους που ξέρουν αλλά έχει να κάνει με ρεύμα και φοβάμαι μην γίνει κάνα "μπαμ" (οκ ξέρω δεν είμαι αστείος, συγνώμη 😢) Όχι δεν πειράζει. Εάν περνάς περισσότερα Amper από ένα καλώδιο μικρότερης δυναμικότητας τότε αυτό υπερθερμαινεται και καίγεται σε κάποια στιγμή. Εάν κανείς το αντίθετο δεν υπάρχει θέμα. Για περισσότερα Amper απλά το καλώδιο είναι είτε μεγαλύτερης διαμέτρου είτε με πιο αγωγιμο υλικό. Συνήθως απλά είναι μεγαλύτερης διαμέτρου καλώδια και το καταλαβαίνεις. Πάρε και των 5Amper δεν θα έχεις πρόβλημα να δώσει λιγότερα Amper. Είχες πρόβλημα γιατί μαλλον χρησιμοποιούσες καλώδιο του 1Amper για φόρτιση 3Amper. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 1
Ptotal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλώδιο φόρτισης για xiaomi redmi note 9 pro . Επειδή ψάχνω συγκεκριμένα με γωνία στην type c αλλαμα υποστηρίζει και την ταχεία φόρτιση στο μέγιστο ,σε τι χαρακτηριστικά να εστιάζω στο καλώδιο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα