Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 58 λεπτά πριν, WireFire είπε Εισαι σιγουρος γι' αυτο? Σου ειπα οτι απο τη στιγμη που ειναι ανασφαλιστος κυκλοφορει παρανομα. Θα δεχτει η ασφαλιστικη να πληρωσει καποιον που κυκλοφορουσε παρανομα η θα του κανει νερα? Η θα γυρισει και θα μου πει δεν αποζημιωνω ανασφαλιστα βρειτε τα μεταξυ σας. Αυτο νομιζω ισχυει οταν τρακαρει ανασφαλιστο εμενα. Οταν τρακαρω εγω ανασφαλιστο τι γινεται? Παράνομος ναι.Θα του κοπούν τα πρόστιμα που πρεπει,θα του πάρουν πινακίδες για 2 χρόνια και θα αποζημιωθεί κανονικά απο την ασφαλεια σου αφού δεν έφταιγε.Αλλο το ανασφάλιστος και άλλο η ευθύνη στο τρακάρισμα. Ορους της ασφαλειας σου έχεις.Διάβασε αν και τι γράφει για ανασφάλιστα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 hours ago, great said: ναι αμε, θα μου γλιτώσεις και λεφτά απο το να βάλω μια δικιά μου. ετσι θα πιασεις αυτον που θα μπει στο σπιτι μου που μπορει να σφάξει την μάνα μου. το μπαλκόνι μου καντο οτι θες, δεν ειπα ΜΕΣΑ στο σπιτι μου την κάμερα. μην πεις θα βλέπεις μέσα απο της κουρτίνες, παιδιαρίσματα. οκ οπότε δεν θες την ώρα που θα σε μαχαιρώσει κάποιος για ενα κινητό να υπάρχει CCTV της αστυνομίας να έρθουν να σε μαζέψουν. Κατανοητό Αν θα έχω μια κάμερα η οποία θα καταγράφει όλο το 24ωρο το μπαλκόνι σου, δεν θα βλέπω μόνο τις κουρτίνες σου. Πόσο μάλλον όταν σε παρακολουθώ συστηματικά και αδιάκοπα... Αυτή τη στιγμή υπάρχει νόμος που ορίζει τι επιτρέπεται και τι όχι και δεν αποφασίζει ο καθένας να κάνει ο,τι θέλει! Με την ίδια λογική να βγω με το δίκανο στο μπαλκόνι και να θερίζω όποιον βλέπω. Στους 100 που θα φάω, που ξέρεις, μπορεί ανάμεσά τους να είναι και κάποιος που θα σκέφτεται να μπει και να σφάξει τη μάνα μου... Καταλαβαίνεις προφανώς τι θέλω να πω... 5
great Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Θα με παρει εμενα τηλεφωνο καποιος, που δεν τον ξερω και το τηλεφωνο μου το βρηκε, απο καποιον που του το εδωσε, χτυπωντας στο συστημα την πινακιδα κυκλοφοριας μου, χωρις αυτος που με καλεσε να ειναι ο ιδιος δημοσια αρχη ή ασφαλιστικη εταιρια μου. Ασφαλιστης, αστυνομικος, οποιοσδηποτε; Θα στεναξουν τα εδώλια. Βαλε κατι παραβιασεις προσωπικων δεδομενων, βαλε κατι παραβασεις καθηκοντος, βαλε πειθαρχικα.. Σουπερ θα περασουν ολοι οι εμπλεκομενοι. και; νομιζεις οτι αν εχεις τραυματισει και εγκαταλήψει θύμα και σε βρουν απο τις καμερες ολα αυτα τα "επαναστατικα" και τα "Σουπερ θα περασουν ολοι οι εμπλεκομενοι." θα περασουν; μάλλον εσυ θα περάσεις σουπερ............... 35 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε "Λαθος νουμερο, φιλε. Δε ξερω τι μου λες." μου εχουν αφησει χαρτακι , ευτυχώς υπάρχουν και αυτοι οι ανθρωποι. 24 λεπτά πριν, billdanos είπε Με την ίδια λογική να βγω με το δίκανο στο μπαλκόνι και να θερίζω όποιον βλέπω. Στους 100 που θα φάω, που ξέρεις, μπορεί ανάμεσά τους να είναι και κάποιος που θα σκέφτεται να μπει και να σφάξει τη μάνα μου... Καταλαβαίνεις προφανώς τι θέλω να πω... και εσυ νομίζω καταλαβαίνεις οτι το παράδειγμα σου ειναι άστοχο Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από great
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 47 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Εκτος αν εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις, απο το να περιμενεις 2-3 ωρες την Τροχαια για ενα προφυλακτηρα.. Ειδικα αν εισαι υπαιτιος, περιμενεις και τις ασφαλειες το πολυ πολυ και αποχωρεις, εαν δεν υπαρχει λογος παραμονης. Αφηνεις τα στοιχεια σου στον αλλο εμπλεκομενο, που δεν ειναι υπαιτιος, εαν επιμενει να φωναξει την Τροχαια και συνεχιζεις την ημερα σου. Αν θελει ο αλλος καλα και ντε να περιμενει... ε, ας περιμενει. Συμφωνω με το point σου γενικως, ειδικως να σου πω πως περυσι με τρακαρε αστικο και με βαση το πως εξελιχθηκε η κατασταση, αν δεν καλουσα την τροχαια, ο τυπος εικαζω πως αποκλειετο να εκανε τις διαδικασιες που επρεπε ουτως ωστε να πληρωθω τελικα. Δεν εχει νοημα να περιγραψω ακριβως το συμβαν, αλλα θα σου πω (επειδη οπως καταλαβα εισαι μεσα στα πραγματα) απλα πως ξεκινησε λεγοντας μου "Κατσε να κανουμε μια φιλικη δηλωση φιλε". 1
Kraken Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Έχω πάθει το ίδιο. Με χτύπησε το αυτοκίνητο κ πήγα στην τροχαία. Η τροχαία βρήκε την τύπισσα μέσο της πινακίδας αλλά μου είπαν ότι αν δεν δεχτεί ότι το χτύπησε, δεν μπορώ να της κάνω τίποτα. Ακόμα κ video να έχεις, δεν μετράει. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μπορεί κάποιος να καταγγείλει τηλεφωνικά είτε στην αστυνομία είτε στην τροχαία αναφέροντας τροχαία παράβαση πχ παραβίαση κόκκινου έγινε στην τάδε οδό την τάδε ημέρα ώρα κτλ το ΙΧ με αριθμό κυκλοφορίας τάδε...;
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Μπορεί κάποιος να καταγγείλει τηλεφωνικά είτε στην αστυνομία είτε στην τροχαία αναφέροντας τροχαία παράβαση πχ παραβίαση κόκκινου έγινε στην τάδε οδό την τάδε ημέρα ώρα κτλ το ΙΧ με αριθμό κυκλοφορίας τάδε...; Φυσικά και μπορείς. Ότι θέλεις μπορείς να καταγγείλεις. Για να βεβαιωθεί παράβαση όμως, βεβαιώνεται μόνο όταν έχει γίνει παρουσία του οργάνου. Κοινώς τσάμπα θα μπεις στον κόπο να καταγγείλεις. 1 ώρα πριν, stormrain είπε Συμφωνω με το point σου γενικως, ειδικως να σου πω πως περυσι με τρακαρε αστικο και με βαση το πως εξελιχθηκε η κατασταση, αν δεν καλουσα την τροχαια, ο τυπος εικαζω πως αποκλειετο να εκανε τις διαδικασιες που επρεπε ουτως ωστε να πληρωθω τελικα. Δεν εχει νοημα να περιγραψω ακριβως το συμβαν, αλλα θα σου πω (επειδη οπως καταλαβα εισαι μεσα στα πραγματα) απλα πως ξεκινησε λεγοντας μου "Κατσε να κανουμε μια φιλικη δηλωση φιλε". Η τροχαία κάνει απλή καταγραφή. Αυτά είναι αστικής φύσεως και περισσότερο ουσιαστικά μετράει τι θα γράψει επί τόπου η ασφαλιστική και οι φωτογραφίες που θα τραβήξει, παρά το όργανο. Θέλω να πω αυτός μπορουσε να πει ότι δεν φταίει, είτε πήγαινε η τροχαία, είτε όχι. Δεν αλλάζει κάτι. 11 λεπτά πριν, Kraken είπε Έχω πάθει το ίδιο. Με χτύπησε το αυτοκίνητο κ πήγα στην τροχαία. Η τροχαία βρήκε την τύπισσα μέσο της πινακίδας αλλά μου είπαν ότι αν δεν δεχτεί ότι το χτύπησε, δεν μπορώ να της κάνω τίποτα. Ακόμα κ video να έχεις, δεν μετράει. Ακριβως αυτό εξηγώ τόση ώρα.
Salvation81 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν θα έχω μια κάμερα η οποία θα καταγράφει όλο το 24ωρο το μπαλκόνι σου, δεν θα βλέπω μόνο τις κουρτίνες σου. Πόσο μάλλον όταν σε παρακολουθώ συστηματικά και αδιάκοπα... Αυτή τη στιγμή υπάρχει νόμος που ορίζει τι επιτρέπεται και τι όχι και δεν αποφασίζει ο καθένας να κάνει ο,τι θέλει! Με την ίδια λογική να βγω με το δίκανο στο μπαλκόνι και να θερίζω όποιον βλέπω. Στους 100 που θα φάω, που ξέρεις, μπορεί ανάμεσά τους να είναι και κάποιος που θα σκέφτεται να μπει και να σφάξει τη μάνα μου... Καταλαβαίνεις προφανώς τι θέλω να πω... Και αν εκεινη που ειναι στο μπαλκονι ξερει οτι την καταγραφεις και θελει να την καταγραφεις γιατι κανει, τα δικα της, τοτε τι; Περα απο την πλακα......Δεν μιλαει κανεις για καμερες που κοιτανε σε μπαλκονια, το να κοιταει ομως η καμερα πχ τα σκαλοπατια του σπιτιου σου και να πιανει και λιγο πεζοδρομιο λογο γωνιας φακου και οχι επειδη ειναι στριμενη στο πεζοδρομιο ε οκ ειναι υπερβολη να λεμε οτι ειναι παρανομη (και ναι αυτο συμβαινει συχνα). 2
argimeg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε καλα του ειπε δεν εχει δικαιωμα κανεναν Κάτσε εσύ να σε πουλάνε τρέλα να σε βγάζουν τρελό, τυφλό ότι δεν έκαναν τίποτα και μετά πες μου. Έτσι δεν έχει κανένα δικαίωμα όπως το λες ακριβώς, και όταν η ίδια αφού το έκανε μια φορά και όλα καλά, έρθει και πέσει και στο δικό σου Ι/Χ και μετά σου λέει δεν σε χτύπησα εσύ να της φερθείς πιο πολιτισμένα, να την κεράσεις και καφέ. Πολύ πολιτισμένοι είστε μερικοί, και το μπινελίκι που της έριξε ήταν πολύ χαλαρό. Εγώ θα την #$@#$@ και μετά θα έλεγα, ααα δεν σε έβρισα κάνεις λάθος...παράκουσες!!!
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, great είπε και; νομιζεις οτι αν εχεις τραυματισει και εγκαταλήψει θύμα και σε βρουν απο τις καμερες ολα αυτα τα "επαναστατικα" και τα "Σουπερ θα περασουν ολοι οι εμπλεκομενοι." θα περασουν; μάλλον εσυ θα περάσεις σουπερ............... μου εχουν αφησει χαρτακι , ευτυχώς υπάρχουν και αυτοι οι ανθρωποι. και εσυ νομίζω καταλαβαίνεις οτι το παράδειγμα σου ειναι άστοχο Ποια επαναστατικά άνθρωπε μου; Καταλαβαίνεις τι λέμε ή όχι; Λέμε λοιπόν κοινώς να πάρει τηλέφωνο τον ασφαλιστή του ή τον φίλο του τον αστυνομικό και να του πει "Έλα να σου πω αδερφέ μου, αυτός με την τάδε πινακίδα με τράκαρε, κοίτα μήπως τον βρούμε ρε συ από την πινακίδα" Και ο άλλος να σου κάνει πάσα το τηλέφωνο του, να τον πάρεις εσύ να του πεις "Φιλαράκο με τράκαρες, σε είδαν από τις κάμερες, θα σου κάνω μήνυση αν δεν μου κάνεις δήλωση" Τι δεν καταλαβαίνεις; Απαγορεύεται να σου δώσουν εσένα τα στοιχεία του άλλου, πως το λένε. Θα μπλέξεις εσύ και περισσότερο θα μπλέξει αυτός που χτύπησε την πινακίδα του και σου έδωσε εσένα τα στοιχεία του. Άσε τις ασφαλιστικές να το αναλάβουν ή καντου μήνυση να τον καλέσουν από την Τροχαία. Εσύ του λες πως να κάνει τον μάγκα. Εγώ του λέω πως με σωστό τρόπο και νομιμοφανεια, να κερδίσει αυτό που θέλει. Το μόνο παρατυπο σε αυτό που του είπα είναι να μην αναφέρει τίποτα για κάμερες και χαρτάκια. Να πει απλά ότι τον είδε ο ίδιος, εάν βέβαια είναι σίγουρος για την πινακίδα 100%. Κάτι επουσιωδες, έχεις να προσφέρεις στην κουβέντα; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από N3M3SiS
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε Φυσικά και μπορείς. Ότι θέλεις μπορείς να καταγγείλεις. Για να βεβαιωθεί παράβαση όμως, βεβαιώνεται μόνο όταν έχει γίνει παρουσία του οργάνου. Κοινώς τσάμπα θα μπεις στον κόπο να καταγγείλεις. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να βεβαιωθεί η παράβαση ,με την καταγγελία θα ασχοληθεί κανείς εκεί γιατί έχουμε γεμίσει με τριμάλακες που περνάνε κόκκινα παραβιάζουν stop κτλ και πρακτικά πρέπει να παίζουμε μπουνιές κάθε μέρα σχεδόν. 1
soteras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Kraken είπε Έχω πάθει το ίδιο. Με χτύπησε το αυτοκίνητο κ πήγα στην τροχαία. Η τροχαία βρήκε την τύπισσα μέσο της πινακίδας αλλά μου είπαν ότι αν δεν δεχτεί ότι το χτύπησε, δεν μπορώ να της κάνω τίποτα. Ακόμα κ video να έχεις, δεν μετράει. σοβαρα είπαν τέτοιο πράγμα αμα υπαρχει βιντεο δεν υπαρχει πιο καλο πειστηριο και αμα εσυ ήσουν τρελος και με ενα ροπαλο τις το εκανες καλοκαιρινο ουσιαστικα δεν μπορουσε να σε αγγιξει καν μετα
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να βεβαιωθεί η παράβαση ,με την καταγγελία θα ασχοληθεί κανείς εκεί γιατί έχουμε γεμίσει με τριμάλακες που περνάνε κόκκινα παραβιάζουν stop κτλ και πρακτικά πρέπει να παίζουμε μπουνιές κάθε μέρα σχεδόν. Δυστυχώς όχι, δεν θα ασχοληθεί κανένας, γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτε απολύτως.
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Φυσικα και θα ερθουν. Αναγκαστικα θα ερθουν, γιατι τους καλεσες. Ειπα οτι δεν εχουν λογο να ερθουν. Δεν χρειαζεται να καλουμε την Τροχαια για υλικες ζημιες. Φυσικα και εχουν. Σε περιπτωση που δεν ειναι 100% προφανες ποιος φταιει.
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Φυσικα και εχουν. Σε περιπτωση που δεν ειναι 100% προφανες ποιος φταιει. Η τροχαία δεν βγάζει πορίσματα. Ποτέ δεν έβγαζε. Καταγραφή κάνει. Των συνθηκών και των λεγόμενων των 2 πλευρών. Δεν βγάζει η τροχαία την υπαιτιοτητα. Η ασφαλιστική την βγάζει ή ο δικαστής των αστικών δικαστηρίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα