Dinos1973 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, xgol είπε Σε αυτεπάγγελτα αδικήματα ή μετά την κατάθεση αγωγής, οι κάμερες χρησιμοποιούνται. Μονο με εισαγγελικη παραγγελια!!!
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Καμερες να φυλας ΕΣΥ, εμενα εξω που περπαταω, ευχαριστω, δεν θα παρω. Πρώτον, το θέτεις μονόπλευρα και απόλυτα, ότι δηλαδή ο TS έχει σκοπό να φυλάει ΕΣΕΝΑ, ενώ δεν παίζει κάτι τέτοιο. Δεύτερον, γιατί να μην υπάρχει μια μέση λύση ρε μάγκες; Γιατί ο TS να πληρώσει την εφτακοσάρα του επειδή κάποιοι είστε εντελώς μη μου άπτου; Εν τω μεταξύ δεν πάει ο νους σας ότι ρόδα είναι και γυρίζει, θα μπορούσε να είναι και ο greekbusters «δεν θέλω κανείς να με βιντεοσκοπεί όταν περνάω έξω απ' το σπίτι του» και τώρα να πάρει τα τρία. Γιατί για σοβαρούς λόγους να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το μέσο ενώ υπάρχει η δυνατότητα; Δηλαδή σκέψου τώρα ο greekbusters να μπορεί να τον βρει και τελικά να τη φάει επειδή κάποιοι θέλετε να το παίζετε φαντάσματα. 4
Dinos1973 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Με τη μικρή λεπτομέρεια οτι χρειάζεται ο ανασφάλιστος να δεχτεί να κάνει δήλωση! Έτσι ακριβως, ειχα προσφατο ατυχημα με ανασφαλιστο, η τροχαια εκανε 4 ωρες να έρθει, ο ανασφαλιστος δεν αναγνωρισε υπαιτιοτητα, τελικα τα πειρα απο το επικουρικο!
WireFire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε και θα τον αποζημιώσει η ασφάλειά σου Εισαι σιγουρος γι' αυτο? Σου ειπα οτι απο τη στιγμη που ειναι ανασφαλιστος κυκλοφορει παρανομα. Θα δεχτει η ασφαλιστικη να πληρωσει καποιον που κυκλοφορουσε παρανομα η θα του κανει νερα? Η θα γυρισει και θα μου πει δεν αποζημιωνω ανασφαλιστα βρειτε τα μεταξυ σας. 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Όταν κάνεις ασφάλεια νομίζω ζητάς να σου βάλουν ζημιές από ανασφάλιστο. Πληρώνεις κάτι παραπάνω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο διότι κυκλοφορούν πολλά ανασφάλιστα . Αυτο νομιζω ισχυει οταν τρακαρει ανασφαλιστο εμενα. Οταν τρακαρω εγω ανασφαλιστο τι γινεται? 1
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, WireFire είπε Αυτο νομιζω ισχυει οταν τρακαρει ανασφαλιστο εμενα. Οταν τρακαρω εγω ανασφαλιστο τι γινεται? Φυσικά φωνάζεις και την Αστυνομία πέραν από την Ασφαλιστική σου , να το καταγράψει και να βεβαιώσει στον άλλο το σχετικό πρόστιμο.😉 1
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greekbusters είπε Σωστός, δεν έχεις κ άδικο απλά ήλπιζα στην καλοσύνη αυτού που μίλησα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εν τέλει. Δεν πειράζει όμως δεν τα έχω μαζί της, τι να κάνει και αυτή κ εγώ αν ήμουν στην θέση της δεν ξέρω τι θα εκανα. Αλλά πραγματικά τα παίρνω με όσους κάνουν ζημιές, στην προκειμένη σε αμάξι, και απλά φεύγουν. Τόσο δύσκολο είναι ρε γαμωτο να αφήσεις ένα χαρτί για κάτι που δεν θα πληρώσεις από την τσέπη σου; έχω καταλήξει πως μάλλον πρέπει να γίνω και εγώ παρτακιας γενικά, αν και είμαι το ακριβώς αντίθετο Μπορεις να την ρωτησεις ευγενικα εαν φαινονται οι πινακιδες και αν μπορει απλα να σου πει τον αριθμο κυκλοφοριας. Τονισε της πως δεν θα την ανακατεψεις πουθενα, ουτε θα αναφερεις πως οι πηρες πληροφοριες απο τις καμερες της. Μετα τα νεοτερα βεβαια, υπαρχει η πιθανοτητα να τον ξερει τον τυπο και να μην στον δωσει ποτε. 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πρώτον, το θέτεις μονόπλευρα και απόλυτα, ότι δηλαδή ο TS έχει σκοπό να φυλάει ΕΣΕΝΑ, ενώ δεν παίζει κάτι τέτοιο. Δεύτερον, γιατί να μην υπάρχει μια μέση λύση ρε μάγκες; Γιατί ο TS να πληρώσει την εφτακοσάρα του επειδή κάποιοι είστε εντελώς μη μου άπτου; Εν τω μεταξύ δεν πάει ο νους σας ότι ρόδα είναι και γυρίζει, θα μπορούσε να είναι και ο greekbusters «δεν θέλω κανείς να με βιντεοσκοπεί όταν περνάω έξω απ' το σπίτι του» και τώρα να πάρει τα τρία. Γιατί για σοβαρούς λόγους να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το μέσο ενώ υπάρχει η δυνατότητα; Δηλαδή σκέψου τώρα ο greekbusters να μπορεί να τον βρει και τελικά να τη φάει επειδή κάποιοι θέλετε να το παίζετε φαντάσματα. Σου ειπα εγω, να μην χρησιμοποιησει το υλικο απο τις καμερες προς οφελος του; Διαβασες καθολου τι εγραψα; Του συνεστησα με ποιον ακριβως τροπο, μπορει να χρησιμοποιησει το υλικο αυτο, με σκοπο να αποζημιωθει και να μην μπλεξει και κανενας με νομικες διαδικασιες παρατυπιων. Φιλε μου δεν ειμαι νομοθετης εγω, δεν τους βγαζω εγω τους νομους, ουτε εγω αποφασισα πως ειναι παρανομες οι καμερες που βλεπουν δημοσιο δρομο ή ιδωτικη περιουσια τριτου.. Τα παραπονα σας στην Προστασια Προσωπικων Δεδομενων και στις εκαστοτε κυβερνησεις. 34 λεπτά πριν, WireFire είπε Αυτο νομιζω ισχυει οταν τρακαρει ανασφαλιστο εμενα. Οταν τρακαρω εγω ανασφαλιστο τι γινεται? Σε ολες τις ασφαλειες πλεον, στις βασικες τους καλυψεις ειναι οι "ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα". 3 ώρες πριν, patclo είπε Αν δεν ειναι χαζος μαλλον εννοεις. Μονο χαζος παιζει ρωσικη ρουλετα να πουλησει τρελα μολις αποκαλυφθει με τοσους αλλους τρελους που κυκλοφορουν εκει εξω. Μια φορα θα του κατσει η στραβη να μπλεξει με λαθος ανθρωπο. Θα με παρει εμενα τηλεφωνο καποιος, που δεν τον ξερω και το τηλεφωνο μου το βρηκε, απο καποιον που του το εδωσε, χτυπωντας στο συστημα την πινακιδα κυκλοφοριας μου, χωρις αυτος που με καλεσε να ειναι ο ιδιος δημοσια αρχη ή ασφαλιστικη εταιρια μου. Ασφαλιστης, αστυνομικος, οποιοσδηποτε; Θα στεναξουν τα εδώλια. Βαλε κατι παραβιασεις προσωπικων δεδομενων, βαλε κατι παραβασεις καθηκοντος, βαλε πειθαρχικα.. Σουπερ θα περασουν ολοι οι εμπλεκομενοι. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από N3M3SiS
lightsout Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Σχετικό-ασχετο με το θέμα, σε περίπτωση που σας τρακάρει ανασφαλιστο όχημα θα πρέπει να καλέσετε την τροχαία για καταγραφή του συμβάντος διαφορετικά η ασφαλιστική δεν θα σας καλύψει. 2 1
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, lightsout είπε Σχετικό-ασχετο με το θέμα, σε περίπτωση που σας τρακάρει ανασφαλιστο όχημα θα πρέπει να καλέσετε την τροχαία για καταγραφή του συμβάντος διαφορετικά η ασφαλιστική δεν θα σας καλύψει. Βέβαια η τροχαία αν δεν υπάρχει τραυματισμός δεν έρχεται καν, ή έρχεται μετά από 5-6 ΄ώρες...
lightsout Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αναφερεις ότι καλεις για τρακάρισμα με ανασφαλιστο και ευελπιστεις..
TheGrisGrisMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος με αυτο που σου λεω, αλλα αν ειναι λιγο εξυπνος ο αλλος, μολις τον παρεις τηλεφωνο θα σου κανει την μια και μοναδικη ερωτηση που για εσενα τελειωνουν ολα εκει. "Που βρηκες το τηλεφωνο μου;" «Το βρήκα γραμμένο πάνω σε ένα χαρτάκι που ήταν τοποθετημένο πάνω στο παρμπρίζ μου...»
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Η τροχαια δεν εχει καν λογο να ερθει, εαν δεν υπαρχει τραυματισμος. Ή ανασφαλιστο οχημα, ετσι. 1 λεπτό πριν, TheGrisGrisMan είπε «Το βρήκα γραμμένο πάνω σε ένα χαρτάκι που ήταν τοποθετημένο πάνω στο παρμπρίζ μου...» "Λαθος νουμερο, φιλε. Δε ξερω τι μου λες."
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε Η τροχαια δεν εχει καν λογο να ερθει, εαν δεν υπαρχει τραυματισμος. Ή ανασφαλιστο οχημα, ετσι. Οσες φορες εχω καλεσει σε τρακαρισμα, εχει ερθει.
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Οσες φορες εχω καλεσει σε τρακαρισμα, εχει ερθει. Φυσικα και θα ερθουν. Αναγκαστικα θα ερθουν, γιατι τους καλεσες. Ειπα οτι δεν εχουν λογο να ερθουν. Δεν χρειαζεται να καλουμε την Τροχαια για υλικες ζημιες. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από N3M3SiS
TheGrisGrisMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Η τροχαια δεν εχει καν λογο να ερθει, εαν δεν υπαρχει τραυματισμος. Ή ανασφαλιστο οχημα, ετσι. "Λαθος νουμερο, φιλε. Δε ξερω τι μου λες." Indeed αλλα δεν μπορεί και να σε μπλέξει...
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, TheGrisGrisMan είπε Indeed αλλα δεν μπορεί και να σε μπλέξει... Εκτος αν εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις, απο το να περιμενεις 2-3 ωρες την Τροχαια για ενα προφυλακτηρα.. Ειδικα αν εισαι υπαιτιος, περιμενεις και τις ασφαλειες το πολυ πολυ και αποχωρεις, εαν δεν υπαρχει λογος παραμονης. Αφηνεις τα στοιχεια σου στον αλλο εμπλεκομενο, που δεν ειναι υπαιτιος, εαν επιμενει να φωναξει την Τροχαια και συνεχιζεις την ημερα σου. Αν θελει ο αλλος καλα και ντε να περιμενει... ε, ας περιμενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα