Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, WireFire είπε Πεφτω εγω σε εναν και μου λεει θα με πληρωσεις, του λεω κατσε να παρουμε τις ασφαλιστικες. Εκει τι γινεται? Η ασφαλιστικη μου τον αποζημιωνει η οχι? επειδη σαν ανασφαλιστος αυτος δεν επρεπε καν να κυκλοφορει στον δρομο. Οποτε αν του πω κατσε να παρω την τροχαια θα περιμενει η θα φυγει? εγω να περιμενω η να φυγω? Το φερνω σαν υποθεση το 2ο γιατι σε ολους μπορει να συμβει με τοσα ανασφαλιστα στο δρομο. Δεν σε νοιάζει αν είναι ανασφάλιστος αν εσυ φταις.Θα κοπούν τα πρόστιμα που του πρέπουν απο την τροχαία και θα τον αποζημιώσει η ασφάλειά σου,γιατί να φύγεις;Θες να σε κυνηγάει και η εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος;Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. 2
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω δεν καταλαβαινω 1 πραγμα, ο τυπος για να φυλαει το παρκινγκ του εχει τουλαχιστον 2 καμερες; Τι παρκινγκ εχει; Χωρια οτι ναι ειναι παρανομο να γραφουν εξω αλλα οκ καποιες φορες δεν μπορεις να το αποφυγεις αυτο (και εμενα γραφει την πορτα που εχω απο τον εξωτερικο χωρο και ενω παλια δεν επιανε τιποτα τωρα που ο διπλανος εριξε εναν τοιχο πιανει λιγο το πεζοδρομιο πχ). Είναι μια μεγάλη γωνία όπου είναι το μαγαζί αυτού στην γωνια, δίπλα έχει δύο πόρτες παρκιν τουλάχιστον 4μετρα η καθεμία και από πάνω να υποθέσω το σπίτι του. Οπότε έχει κάμερες και στις πόρτες παρκιν αλλά και στην γωνία που καταγράφουν και μαγαζί και παρκιν σύνολο 3 (που μου χρειάζονται) αλλααααααα Ενώ το βράδυ βρήκα τον άνθρωπο πολύ πρόθυμο να με βοηθήσει, σήμερα ενώ ήξερα πως θα είναι μια γυναίκα που θα μου πει αν δει τις κάμερες, έπεσα στο αντίθετο είδος ανθρώπου στην κυριολεξία με την εν λόγω κυρία. Μ είπε δεν ξέρει τον κύριο αυτόν, δεν ξέρει τον συνοδηγό, δεν ξέρει το αμάξι(το οποίο πάρκαρε μέσα) και πως θα ρωτήσει με ποιον κύριο μίλησα και θα δει τι θα γίνει, αλλά είμαι 101% σίγουρος ότι μ είπε ψέματα για να με αποφύγει.. Άφησα το τηλέφωνο μου, αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες. Οπότε την πάτησα τελικά αλλά τι να κάνουμε, δεν πρόκειται να βγάλω άκρη πιστεύω
Salvation81 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, greekbusters είπε Είναι μια μεγάλη γωνία όπου είναι το μαγαζί αυτού στην γωνια, δίπλα έχει δύο πόρτες παρκιν τουλάχιστον 4μετρα η καθεμία και από πάνω να υποθέσω το σπίτι του. Οπότε έχει κάμερες και στις πόρτες παρκιν αλλά και στην γωνία που καταγράφουν και μαγαζί και παρκιν σύνολο 3 (που μου χρειάζονται) αλλααααααα Ενώ το βράδυ βρήκα τον άνθρωπο πολύ πρόθυμο να με βοηθήσει, σήμερα ενώ ήξερα πως θα είναι μια γυναίκα που θα μου πει αν δει τις κάμερες, έπεσα στο αντίθετο είδος ανθρώπου στην κυριολεξία με την εν λόγω κυρία. Μ είπε δεν ξέρει τον κύριο αυτόν, δεν ξέρει τον συνοδηγό, δεν ξέρει το αμάξι(το οποίο πάρκαρε μέσα) και πως θα ρωτήσει με ποιον κύριο μίλησα και θα δει τι θα γίνει, αλλά είμαι 101% σίγουρος ότι μ είπε ψέματα για να με αποφύγει.. Άφησα το τηλέφωνο μου, αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες. Οπότε την πάτησα τελικά αλλά τι να κάνουμε, δεν πρόκειται να βγάλω άκρη πιστεύω Λογικο να φοβαται μην γινει μαμακια και δει η αστυνομια πως εχει παρανομες καμερες. 2
greekfragma Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, greekfragma είπε αν έχεις καλές σχέσεις με τη γειτονιά θα σου δώσουν το υλικό από τις κάμερες. αν όχι, ετοιμάσου να σκεφτείς "'αλλες" λύσεις. αν δε κάλεσες και επι τόπου την ασφαλιστική οι πιθανότητές σου μηδενίζονται. που καταλήγουμε; οτι τελικά ΔΕΝ ξερεις τις πινακίδες... μη πεις οτι δε σου τα είπα στη 1η σελίδα 2
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, greekfragma είπε που καταλήγουμε; οτι τελικά ΔΕΝ ξερεις τις πινακίδες... μη πεις οτι δε σου τα είπα στη 1η σελίδα Σωστός, δεν έχεις κ άδικο απλά ήλπιζα στην καλοσύνη αυτού που μίλησα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εν τέλει. Δεν πειράζει όμως δεν τα έχω μαζί της, τι να κάνει και αυτή κ εγώ αν ήμουν στην θέση της δεν ξέρω τι θα εκανα. Αλλά πραγματικά τα παίρνω με όσους κάνουν ζημιές, στην προκειμένη σε αμάξι, και απλά φεύγουν. Τόσο δύσκολο είναι ρε γαμωτο να αφήσεις ένα χαρτί για κάτι που δεν θα πληρώσεις από την τσέπη σου; έχω καταλήξει πως μάλλον πρέπει να γίνω και εγώ παρτακιας γενικά, αν και είμαι το ακριβώς αντίθετο 1
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, argimeg είπε Αυτό που κάνουν μερικοί δεν το καταλάβαινα ως και πριν λίγα χρόνια. Τελικά κατέληξα στο ότι κάνουν τόσες πολλές ζημιές τον χρόνο από την οδηγική τους ανικανότητα που στο τέλος δεν τους ασφαλίζει κανείς ή έχουν πολύ μεγάλα ασφάλιστρα. Πριν δυο εβδομάδες έκανε το ίδιο (πολύ μικρή ζημιά βέβαια) μια γυναίκα οδηγός στον πατέρα μου που ήταν παρκαρισμένος. Ο πατέρας μου μπήκε γρήγορα στο Ι/Χ την σταμάτησε στα 100 μέτρα και αυτή έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα, αφού πέρασαν 5 λεπτά ο πατέρας μου της είπε ένα α στο διάολο μαλακισμένη (κακός βέβαια) και πήγε να φύγει και αυτή μετά πήρε την αστυνομία για να κάνει μήνυση για εξίβρυση. καλα του ειπε δεν εχει δικαιωμα κανεναν
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, greekbusters είπε Είναι μια μεγάλη γωνία όπου είναι το μαγαζί αυτού στην γωνια, δίπλα έχει δύο πόρτες παρκιν τουλάχιστον 4μετρα η καθεμία και από πάνω να υποθέσω το σπίτι του. Οπότε έχει κάμερες και στις πόρτες παρκιν αλλά και στην γωνία που καταγράφουν και μαγαζί και παρκιν σύνολο 3 (που μου χρειάζονται) αλλααααααα Ενώ το βράδυ βρήκα τον άνθρωπο πολύ πρόθυμο να με βοηθήσει, σήμερα ενώ ήξερα πως θα είναι μια γυναίκα που θα μου πει αν δει τις κάμερες, έπεσα στο αντίθετο είδος ανθρώπου στην κυριολεξία με την εν λόγω κυρία. Μ είπε δεν ξέρει τον κύριο αυτόν, δεν ξέρει τον συνοδηγό, δεν ξέρει το αμάξι(το οποίο πάρκαρε μέσα) και πως θα ρωτήσει με ποιον κύριο μίλησα και θα δει τι θα γίνει, αλλά είμαι 101% σίγουρος ότι μ είπε ψέματα για να με αποφύγει.. Άφησα το τηλέφωνο μου, αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες. Οπότε την πάτησα τελικά αλλά τι να κάνουμε, δεν πρόκειται να βγάλω άκρη πιστεύω Πολύ φοβάμαι οτι κάποια σχέση έχει αυτός που έκανε την πατάτα με την εν λόγω κυρία... Άρα κλάφτα! 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε καλα του ειπε δεν εχει δικαιωμα κανεναν Αυτή η μάστιγα... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από agnostos13
Salvation81 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, greekbusters είπε Σωστός, δεν έχεις κ άδικο απλά ήλπιζα στην καλοσύνη αυτού που μίλησα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εν τέλει. Δεν πειράζει όμως δεν τα έχω μαζί της, τι να κάνει και αυτή κ εγώ αν ήμουν στην θέση της δεν ξέρω τι θα εκανα. Αλλά πραγματικά τα παίρνω με όσους κάνουν ζημιές, στην προκειμένη σε αμάξι, και απλά φεύγουν. Τόσο δύσκολο είναι ρε γαμωτο να αφήσεις ένα χαρτί για κάτι που δεν θα πληρώσεις από την τσέπη σου; έχω καταλήξει πως μάλλον πρέπει να γίνω και εγώ παρτακιας γενικά, αν και είμαι το ακριβώς αντίθετο Ο αλλος σου λεει γιατι να πληρωσω φουσκωμενα ασφαλιστρα επειδη κοπανησα καποιον, ασε που ουτως η αλλιως πρεπει να επισκευασω το δικο μου...... Εμενα μου το εχουν χιλιοβαρεσει και μπροστα και πισω αλλα αυτο που με εχει τσατισει ειναι στις πορτες που πας να παρκαρεις σε ενα παρκινγκ καταστηματος και ο καθε καθυστερημενος ανοιγει την πορτα του και μπαπ σε τρωει λαχανο. Και δεν ειναι ευκολο να φτιαξεις πορτα γιατι αν την βαψεις θα πρεπει να βαψεις ολο το αυτοκινητο.
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Πολύ φοβάμαι οτι κάποια σχέση έχει αυτός που έκανε την πατάτα με την εν λόγω κυρία... Άρα κλάφτα! Αυτή η μάστιγα... δεν εχει δικαιωμα να εξεβριζει κανεναν τελος! ας κανει μυνηση!
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Ο αλλος σου λεει γιατι να πληρωσω φουσκωμενα ασφαλιστρα επειδη κοπανησα καποιον, ασε που ουτως η αλλιως πρεπει να επισκευασω το δικο μου...... Εμενα μου το εχουν χιλιοβαρεσει και μπροστα και πισω αλλα αυτο που με εχει τσατισει ειναι στις πορτες που πας να παρκαρεις σε ενα παρκινγκ καταστηματος και ο καθε καθυστερημενος ανοιγει την πορτα του και μπαπ σε τρωει λαχανο. Και δεν ειναι ευκολο να φτιαξεις πορτα γιατι αν την βαψεις θα πρεπει να βαψεις ολο το αυτοκινητο. Για να σου ανεβάσουν ασφάλιστρα πρέπει να κάνεις δήλωση πιο συχνά απο ότι βάζεις βενζίνη. Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε δεν εχει δικαιωμα να εξεβριζει κανεναν τελος! ας κανει μυνηση! Κουλαρε λίγο,θα πάθεις τίποτα 1
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν εχει δικαιωμα να εξεβριζει κανεναν τελος! ας κανει μυνηση! Κακώς εξύβρισε (αν και εν βρασμώ) αλλά σιγά μην τον/την αφήσει και να φύγει σαν να μην τρέχει τίποτα... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από agnostos13 2
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν εχει δικαιωμα να εξεβριζει κανεναν τελος! ας κανει μυνηση! Αν ήταν να κάνουμε μήνυση για κάθε τέτοιο θα κάναμε κάθε μέρα πάνω από 50 την μέρα. Είναι η νοοτροπία των Ελλήνων να βρίζουν στους δρόμους, όπως και να Κορνάρου. Εγώ δεν έχω βρίσει ή κορναρει οταν οδηγώ. Δεν πειράζει όμως πιστεύω όλοι αυτοί κάποια μέρα θα βρουν το δάσκαλο τους στον δρόμο, όπως ξέρω πολλά περιστατικά
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, WireFire είπε Αν τρακαρω οχημα που ειναι ανασφαλιστο και φυγω τι γινεται? Όταν κάνεις ασφάλεια νομίζω ζητάς να σου βάλουν ζημιές από ανασφάλιστο. Πληρώνεις κάτι παραπάνω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο διότι κυκλοφορούν πολλά ανασφάλιστα .
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όταν κάνεις ασφάλεια νομίζω ζητάς να σου βάλουν ζημιές από ανασφάλιστο. Πληρώνεις κάτι παραπάνω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο διότι κυκλοφορούν πολλά ανασφάλιστα . Με τη μικρή λεπτομέρεια οτι χρειάζεται ο ανασφάλιστος να δεχτεί να κάνει δήλωση! 1
Salvation81 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν εχει δικαιωμα να εξεβριζει κανεναν τελος! ας κανει μυνηση! Αφενος δεν θα του κανουν τιποτα και αφετερου εκανε την λαδια της και θελει και να βγει και απο πανω, εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος αν το τραβηξει μεχρι το δικαστηριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα