Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, great είπε

ναι αμε, θα μου γλιτώσεις και λεφτά απο το να βάλω μια δικιά μου. ετσι θα πιασεις αυτον που θα μπει στο σπιτι μου που μπορει να σφάξει την μάνα μου. το μπαλκόνι μου καντο οτι θες, δεν ειπα ΜΕΣΑ στο σπιτι μου την κάμερα. μην πεις θα βλέπεις μέσα απο της κουρτίνες, παιδιαρίσματα.

οκ οπότε δεν θες την ώρα που θα σε μαχαιρώσει κάποιος να υπάρχει CCTV της αστυνομίας να έρθουν να σε μαζέψουν. Κατανοητό

Σε αυτεπάγγελτα αδικήματα ή μετά την κατάθεση αγωγής, οι κάμερες χρησιμοποιούνται.

• Like 1
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε

To ΕΣΥ, γραμμενο με κεφαλαια γραμματα στην απαντηση μου, σου περασε απαρατηρητο; Γιατι για καποιο λογο θα το ειχα τονισει με τετοιο τροπο, δε μπορει..

Μιας και δεν εγινε κατανοητο λοιπον με τον παραπανω τροπο, αλλο η δικη σου καμερα και της πολυκατοικιας και ΑΛΛΟ η CCTV της αστυνομιας.

οκ σορρυ, να το αλλάξω

οκ οπότε δεν θες την ώρα που θα σε μαχαιρώσει κάποιος και η αστυνομία θα ψάχνει τον ύποπτο δεν θες απο την κάμερα του μαγαζιού με τα σουβλάκια να δουν τον άνθρωπο που σε μαχαίρωσε; θα τους πεις, οχι οχι δεν Είναι σωστο δεν πρεπει να φαινετε το προσωπο του δεν εχω αδεια να το δω ουτε εσεις, αφηστε τον, θα ψάξω με τα αποτυπώματά του και με έναν μεγεθυντικό φακό. Κατανοητό

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xgol είπε

Σε αυτεπάγγελτα αδικήματα ή μετά την κατάθεση αγωγής, οι κάμερες χρησιμοποιούνται.

Σαν να λέμε...παράνομες μεν αλλά χρήσιμες δε!

1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Οι κάμερες τραβάνε το αμάξι μ και από μπρος και από πίσω, μιας και ήμουν κωλοφαρδος όσο δεν λέγεται που το πάρκαρα εκεί, οπότε φαίνεται σιγουρα όταν έγινε η ζημιά. Οπως και να έχει μετά τις 3 θα ξέρω. Βέβαια και εγώ δεν θα τον αφήσω έτσι τον άνθρωπο, θα του κάνω ένα πολύ καλό δώρο 

Η dashcam είναι νόμιμη σε περίπτωση τρακάρισματος; μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως στοιχείο; πολύ με ψήνει γτ και στο παρελθόν μ έχουν ανοίξει 3 φορές το αμάξι 

Λόγω του οτι στην Ελλάδα δεν νομιμοποιείται ξεκάθαρα από την ΑΠΠΔ τα δικαστήρια δεν την δέχονται defacto ως αποδεικτικό στοιχείο, έχει αναφερθεί όμως οτι αποτελεί ισχυρή ένδειξη.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Σαν να λέμε...παράνομες μεν αλλά χρήσιμες δε!

Παράνομη είναι η χρήση τους για συγκεκριμένους σκοπούς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WireFire είπε

Αν τρακαρω οχημα που ειναι ανασφαλιστο και φυγω τι γινεται?

που θα το ξερεις οτι ειναι ανασφάλιστο; εκτος και αν γενικός σκοπός ειναι να φευγουμε απο τα τρακαρίσματα και να δουμε πως θα την γλυτώσουμε.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Αν ειναι κανας κοκοβιος οπως ειπα παραπανω, θα ψαρωσει

Αν δεν ειναι χαζος μαλλον εννοεις. Μονο χαζος παιζει ρωσικη ρουλετα να πουλησει τρελα μολις αποκαλυφθει με τοσους αλλους τρελους που κυκλοφορουν εκει εξω. Μια φορα θα του κατσει η στραβη να μπλεξει με λαθος ανθρωπο.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, great είπε

που θα το ξερεις οτι ειναι ανασφάλιστο; 

θα παρω επιτοπου την ασφαλιστικη μου και θα μου πουν οτι ειναι ανασφαλιστο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xgol είπε

Παράνομη είναι η χρήση τους για συγκεκριμένους σκοπούς.

Όπως η απόδειξη καταστροφής ιδιωτικής περιουσίας (χωρίς απώλεια ανθρώπινης ζωής);

Μόλις τώρα, patclo είπε

Αν δεν ειναι χαζος μαλλον εννοεις. Μονο χαζος παιζει ρωσικη ρουλετα να πουλησει τρελα μολις αποκαλυφθει με τοσους αλλους τρελους που κυκλοφορουν εκει εξω. Μια φορα θα του κατσει η στραβη να μπλεξει με λαθος ανθρωπο.

Ή μπορεί να είναι και αυτός ο λάθος άνθρωπος...όλα στο "παιχνίδι" είναι!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, WireFire είπε

θα παρω επιτοπου την ασφαλιστικη μου και θα μου πουν οτι ειναι ανασφαλιστο.

Το ότι είναι ανασφάλιστο το όχημα που θα τρακάρεις, δεν σημαίνει ότι η ασφαλιστική σου δεν πρέπει να τον εξοφλήσει.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CyberCr33p είπε

Το ότι είναι ανασφάλιστο το όχημα που θα τρακάρεις, δεν σημαίνει ότι η ασφαλιστική σου δεν πρέπει να τον εξοφλήσει.

Ειναι σιγουρο αυτο?  οχι υποθεσεις. Ρωταω ενημερωτικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Οι κάμερες τραβάνε το αμάξι μ και από μπρος και από πίσω, μιας και ήμουν κωλοφαρδος όσο δεν λέγεται που το πάρκαρα εκεί, οπότε φαίνεται σιγουρα όταν έγινε η ζημιά. Οπως και να έχει μετά τις 3 θα ξέρω. Βέβαια και εγώ δεν θα τον αφήσω έτσι τον άνθρωπο, θα του κάνω ένα πολύ καλό δώρο 

Η dashcam είναι νόμιμη σε περίπτωση τρακάρισματος; μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως στοιχείο; πολύ με ψήνει γτ και στο παρελθόν μ έχουν ανοίξει 3 φορές το αμάξι 

Εγω δεν καταλαβαινω 1 πραγμα, ο τυπος για να φυλαει το παρκινγκ του εχει τουλαχιστον 2 καμερες; Τι παρκινγκ εχει; Χωρια οτι ναι ειναι παρανομο να γραφουν εξω αλλα οκ καποιες φορες δεν μπορεις να το αποφυγεις αυτο (και εμενα γραφει την πορτα που εχω απο τον εξωτερικο χωρο και ενω παλια δεν επιανε τιποτα τωρα που ο διπλανος εριξε εναν τοιχο πιανει λιγο το πεζοδρομιο πχ).

1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε

Αυτην με το βιτριολι, δεν την επιασαν απο καμμια καμερα φιλε. Μην μπερδευεσαι. Το οτι συλλεγεις στοιχεια απο μια καμερα, δεν σημαινει οτι το χρησιμοποιεις σαν αποδεικτικο στοιχειο. Αν δεν υπηρχαν οι περουκες, τα κινητα τηλεφωνα και ολα τα υπολοιπα στοιχεια, τιποτα δεν θα ειχε γινει. Βασικα αν δεν ειχε μιλησει ο Πακιστανος κηπουρος, ακομα θα την εψαχναν. Οποτε ας μην λεμε ανακριβειες.

Καμερες να φυλας το σπιτι σου, βαλε οσες θελεις. Καμερες να φυλας ΕΣΥ, εμενα εξω που περπαταω, ευχαριστω, δεν θα παρω.

Anyway στο θεμα μας. Αυτα που ειπαν παραπανω ισχυουν. Και για την Τροχαια και για την Ασφαλιστικη. Θα επικοινωνησουν εκεινοι μαζι του, μιας και θα τον βρουν μεσω της πινακιδας και της εταιριας τους. Και οι Τροχαιοι μπορουν να βρουν τα στοιχεια του, πολυ ευκολα.

Εσυ ομως δεν μπορεις.

Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος με αυτο που σου λεω, αλλα αν ειναι λιγο εξυπνος ο αλλος, μολις τον παρεις τηλεφωνο θα σου κανει την μια και μοναδικη ερωτηση που για εσενα τελειωνουν ολα εκει.

"Που βρηκες το τηλεφωνο μου;"

Μολις ακουσεις την ερωτηση αυτη, πες ενα "συγνωμη, λαθος" και πηγαινε σε ενα φαναρτζη να φτιαξεις το αμαξι μονος σου.

Οποιαδηποτε απαντηση και να δωσεις, θα καψει και εσενα και αυτον που σου εδωσε το τηλεφωνο του.

Ασφαλιστης; Αστυνομικος; Τους εμπλεξες ολους. Μιας και κανεις τους δεν εχει το δικαιωμα να τσεκαρει στο συστημα την πινακιδα του και να δωσει σε εσενα τα στοιχεια του.

Αν ειναι κανας κοκοβιος οπως ειπα παραπανω, θα ψαρωσει και θα σου ερθει κατω απο το σπιτι σου για φιλικη δηλωση. Take your chances και ρισκαρε το, το δικο σου το αμαξι θελει φτιαξιμο εξαλλου.

Αν δεν υπηρχαν οι καμερες που αναφεραν καποιοι η Αστυνομια δεν θα ηξερε ποια, πως, τι και φυσικα δεν θα ειχε τα αποδεικτικα στοιχεια που αναφερες.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, WireFire είπε

Ειναι σιγουρο αυτο?  οχι υποθεσεις. Ρωταω ενημερωτικα

Δηλαδή τι θα τους πεις:Κοπάνησα έναν,κοιτάξτε αν ειναι ασφαλισμένος ,αν οχι την κοπανάω;

Λεπτομέρεια:  Αν εσύ τον τρακάρεις εσύ πρέπει να τον αποζημιώσεις.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή τι θα τους πεις:Κοπάνησα έναν,κοιτάξτε αν ειναι ασφαλισμένος ,αν οχι την κοπανάω;

Λεπτομέρεια:  Αν εσύ τον τρακάρεις εσύ πρέπει να τον αποζημιώσεις.

Αν ειμαστε στον δρομο και ερθει ενας και με κοπανησει και του πω να παρουμε τις ασφαλειες μας και μου πει "εγω φιλε ειμαι ανασφαλιστος" και εγω του λεω κατσε να παρω την τροχαια και μου λεει "εγω δεν περιμενω κανεναν, φευγω". 

Αναποδα τωρα.

Πεφτω εγω σε εναν και μου λεει θα με πληρωσεις, του λεω κατσε να παρουμε τις ασφαλιστικες. Εκει τι γινεται? Η ασφαλιστικη μου τον αποζημιωνει η οχι? επειδη σαν ανασφαλιστος αυτος δεν επρεπε καν να κυκλοφορει στον δρομο. Οποτε αν του πω κατσε να παρω την τροχαια θα περιμενει η θα φυγει? εγω να περιμενω η να φυγω?

Το φερνω σαν υποθεση το 2ο γιατι σε ολους μπορει να συμβει με τοσα ανασφαλιστα στο δρομο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, WireFire είπε

Αν ειμαστε στον δρομο και ερθει ενας και με κοπανησει και του πω να παρουμε τις ασφαλειες μας και μου πει "εγω φιλε ειμαι ανασφαλιστος" και εγω του λεω κατσε να παρω την τροχαια και μου λεει "εγω δεν περιμενω κανεναν, φευγω". 

Αναποδα τωρα.

Πεφτω εγω σε εναν και μου λεει θα με πληρωσεις, του λεω κατσε να παρουμε τις ασφαλιστικες. Εκει τι γινεται? Η ασφαλιστικη μου τον αποζημιωνει η οχι? επειδη σαν ανασφαλιστος αυτος δεν επρεπε καν να κυκλοφορει στον δρομο. Οποτε αν του πω κατσε να παρω την τροχαια θα περιμενει η θα φυγει? εγω να περιμενω η να φυγω?

Το φερνω σαν υποθεση το 2ο γιατι σε ολους μπορει να συμβει με τοσα ανασφαλιστα στο δρομο. 

Τυπικά αν φταίς οφείλεις να κάνεις δήλωση, δεν σε ενδιαφέρει τι θα κάνει η τροχαία και η ασφαλιστική σου εφόσον ο άλλος είναι ανασφάλιστος.

Τώρα αν σου αρχίσει τα μα-μου και να μην μπλέξουμε ασφαλιστικές αλλά να μου δώσεις τα λεφτά στο χέρι να φύγω, είναι δικό σου θέμα τι θα κάνεις...

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...