Loinen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμερες σε δημοσιο χωρο ειναι ευαισθητο υλικο. Γινεται αναιρεση, μονο οταν κινδυνεύει ή απειλείτε ζωη. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Loinen
GBorb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Κάλεσα αστυνομία και ασφαλιστική να καταγράψουν το γεγονός. Βρήκα τις πινακίδες του από κάμερα. Μέσω του ασφαλιστή μου βρήκα τα στοιχεία του και το τηλέφωνό του. Πολύ ευγενικά και όμορφα τον πήρα τηλέφωνο. Του είπα σε έχω σε κάμερα και σε είδε κάποιος να με χτυπάς. Έχεις μια μέρα να μου κάνεις δήλωση διαφορετικά σου κάνω μήνυση. Στην αρχή έλεγε δεν ήμουν εγώ κτλ. Τελικά με πήρε ο ασφαλιστής του. Ούτε καν συναντηθήκαμε. Απλά έστειλε την δήλωση μόνος του 8
xgol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, GBorb είπε Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Κάλεσα αστυνομία και ασφαλιστική να καταγράψουν το γεγονός. Βρήκα τις πινακίδες του από κάμερα. Μέσω του ασφαλιστή μου βρήκα τα στοιχεία του και το τηλέφωνό του. Πολύ ευγενικά και όμορφα τον πήρα τηλέφωνο. Του είπα σε έχω σε κάμερα και σε είδε κάποιος να με χτυπάς. Έχεις μια μέρα να μου κάνεις δήλωση διαφορετικά σου κάνω μήνυση. Στην αρχή έλεγε δεν ήμουν εγώ κτλ. Τελικά με πήρε ο ασφαλιστής του. Ούτε καν συναντηθήκαμε. Απλά έστειλε την δήλωση μόνος του Αν σου ελεγε κανε μου μηνυση, ακόμα θα έτρεχες, δυστυχως.
gokuthelegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Πώς είσαι σίγουρος ότι η κάμερα έπιασε τις πινακίδες; Μπορεί να έπιασε το αυτοκίνητο αλλά η γωνία λήψης να μην έπιασε συγκεκριμένα τις πινακίδες. Αν είσαι σίγουρος τότε πάω πάσο.
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θελεις να αποζημιωθεις δεν θα αναφερεις ουτε καμερες ουτε χαρτακια. Εσυ τον ειδες την ωρα που πηγαινες να ξεπαρκαρεις. Σε πρωτη φαση, οταν ξερεις τις πινακιδες του αλλου οχηματος, θα παρεις την ασφαλιστικη σου και θα τους πεις να ερθουν για να γινει καταγραφη. Θα τους πεις ωρα και μερα του συμβαντος και θα επικοινωνησουν εκεινοι με τον ιδιοκτητη του αλλου οχηματος, μεσω της ασφαλιστικης του. Αυτο ενεχει φυσικα και τον κινδυνο να φτιαξει στο αψε σβησε ο αλλος το δικο του οχημα, μολις μαθει οτι τον βρηκανε και εσυ μετα να μην εχεις καμμια αποδειξη οτι ηταν αυτος. Θα ισχυριστει οτι εκανες λαθος καποιο ψηφιο και θα το αποδειξει με τις φωτογραφιες απο το ΙΧ που μολις θα εχει φτιαξει. Μπορεις να κανεις το ιδιο και με την Τροχαια, πηγαινοντας στο τμημα της περιοχης σου, αλλα δεν εχει και πολυ νοημα να σου πω την αληθεια. Ειναι ο λογος σου και ο λογος του σε περιπτωση που δεν το αποδεχθει οτι σου εκανε εκεινος την ζημια. Φτιαχνει την ζημια του πριν πανε για φωτογραφιες οι ασφαλιστικες και εσυ εχεις μεινει με το χαρτακι στο χερι. Με χαρτακια απο περαστικους και καμερες δεν προκειται σιγουρα να βγαλεις καμμια ακρη. Αν θελεις περισσοτερα, pm. Y.Γ. Αν δεν εισαι 100% σιγουρος για την πινακιδα του οχηματος (και οταν λεω 100%, εννοω 101%) ξεχασε ολα τα παραπανω και ξεκινα να μαζευεις χρηματα για να φτιαξεις την ζημια σου. Γιατι συνηθως αυτες οι εξωτερικες καμερες που βλεπουν δρομους κλπ δεν εχουν τοσο μεγαλη ευκρινεια, για να πεις οτι με βεβαιοτητα βλεπεις καθαρα την πινακιδα και στο γραμματικο και στο αριθμητικο μερος. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από N3M3SiS 8 3
prometheas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς το νομικό πλαίσιο και η απονομή δικαιοσύνης στην Ελλάδα ειναι τόσο περιπλοκα δαιδαλώδη και αργά που η μονη λύση είναι η μεικτή ασφάλεια, η νομική προστασία και .. η τύχη Προσωπικά προτιμώ να κόψω από αλλού παρά να κυκλοφορώ στην αυτοκινητιστική ζούγκλα που ζούμε χωρίς τα 2 πρώτα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από prometheas
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, GBorb είπε Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Κάλεσα αστυνομία και ασφαλιστική να καταγράψουν το γεγονός. Βρήκα τις πινακίδες του από κάμερα. Μέσω του ασφαλιστή μου βρήκα τα στοιχεία του και το τηλέφωνό του. Πολύ ευγενικά και όμορφα τον πήρα τηλέφωνο. Του είπα σε έχω σε κάμερα και σε είδε κάποιος να με χτυπάς. Έχεις μια μέρα να μου κάνεις δήλωση διαφορετικά σου κάνω μήνυση. Στην αρχή έλεγε δεν ήμουν εγώ κτλ. Τελικά με πήρε ο ασφαλιστής του. Ούτε καν συναντηθήκαμε. Απλά έστειλε την δήλωση μόνος του Αν δεν ηταν κανενας κοκοβιος, εσυ και ο ασφαλιστης του ακομα θα τον πληρωνατε συν το γεγονος οτι ο ασφαλιστης σου δεν θα ξαναδουλευε ποτε σαν ασφαλιστης.
Dinos1973 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, Tigio13 είπε Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τις κάμερες στην Ελλάδα είναι η αλήθεια. Από την μία απαγορεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων από την άλλη χρησιμοποιήθηκαν και εξιχνιασαν την υπόθεση με το βοτριολι(και πολλές άλλες αλλά αυτή είναι η πιο πρόσφατη και πιο επίκαιρη). Καλύτερα να πεις αυτό με το χαρτάκι που ανέφερες γιατί αν η κάμερα του εκτός από το δικό του χώρο καταγραφεί και δημόσιο δρόμο μπορεί και να έχει θέμα. Δεν ειναι καθολου περιεργα, για να χρησιμοποιηθει το υλικο απο καμερα θέλει εισαγγελικη παραγγελια. Δεν θα την παρεις ποτε για μικροατυχημα με αυτοκινητο!!!!
Narayan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Αν θελεις να αποζημιωθεις δεν θα αναφερεις ουτε καμερες ουτε χαρτακια. Εσυ τον ειδες την ωρα που πηγαινες να ξεπαρκαρεις. Όχι αν δεν είναι 100% σίγουρος για την ώρα του ατυχήματος. Αν πει πως έγινε π.χ. 2 το πρωί και ο άλλος έχει μάρτυρες ή απόδειξη από Αττική Οδό πως πέρασε εκείνη την ώρα, θα το μάθει μέσω της ασφαλιστικής του και θα την βγάλει καθαρός.
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Narayan είπε Όχι αν δεν είναι 100% σίγουρος για την ώρα του ατυχήματος. Αν πει πως έγινε π.χ. 2 το πρωί και ο άλλος έχει μάρτυρες ή απόδειξη από Αττική Οδό πως πέρασε εκείνη την ώρα, θα το μάθει μέσω της ασφαλιστικής του και θα την βγάλει καθαρός. Η καμερα θα εχει σιγουρα timestamp, γιαυτο και το θεμα της ωρας δεν το ανεφερα καν. Το αν φαινεται ξεκαθαρα η πινακιδα του ειναι το θεμα, οχι η ωρα. 1
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Με κατατοπισατε πλήρως ρε παιδιά, δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω. Το μεσημέρι που θα πάω θα ξέρω αν θα φανεί το πλαισιο της πινακίδας αν και πιστεύω κάτι θα φανεί γτ είχε τρεις κάμερες στο σημείο. Αν δεν φανεί από μπροστά θα φανεί η πίσω θέλω να ελπίζω. Τεσπ; θα ενημερώσω το μεσημέρι όπως και να έχει
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Το πιό εύκολο είναι να πεις οτι τον είδες και σηκώθηκε και έφυγε. Μετά αν κάνει την πάπια και έχεις σκοπό να τον κυνηγήσεις μπορείς να εμφανίσεις μάρτυρες ή ακόμα και στοιχεία από το βίντεο (το βέλτιστο τρόπο θα στον πει ο νομικός σου σύμβουλος).
skinskinz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, greekbusters είπε Με κατατοπισατε πλήρως ρε παιδιά, δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω. Το μεσημέρι που θα πάω θα ξέρω αν θα φανεί το πλαισιο της πινακίδας αν και πιστεύω κάτι θα φανεί γτ είχε τρεις κάμερες στο σημείο. Αν δεν φανεί από μπροστά θα φανεί η πίσω θέλω να ελπίζω. Τεσπ; θα ενημερώσω το μεσημέρι όπως και να έχει Καλημερα GreekBusters. Μου ετυχε το ιδιο πριν κανα 6μηνο αλλα μου δωσανε χαρτακι με την πινακιδα απο το Μαγαζι. πηρα ασφαλιστικη και ειπα το συμβαν (νομιζω αμεσα ομως). και στις επομενες 2 μερες επρεπε να στειλω φωτο (online ασφαλεια). βρηκαν μεσω πινακιδας τον Τυπα και προσπαθησαν οι 2 ασφαλιστικες να τα βρουν μεταξυ τους. περιμεναμε απο τον τυπα να το παραδεχτει ( νομιζω εχει δυνατοτητα να απαντησει μεσα σε 2 εβδομαδες) και δεν αποδεχτηκε τιποτα. Ετσι πηγα να μου εκτιμησουν την ζημια και μεσω νομικης προστασιας το τρεξαμε μιας και τον ειδαν απο το μαγαζι και ειχαμε στοιχεια οτι ειναι αυτος. σε περιπτωση που παει νομικα, ο αλλος πληρωνει και αυτα τα εξοδα!. οποτε ή η ασφαστικη το αποδεχτηκε ή αυτος.. οποτε Τελος καλο ολα Καλα... Ελπιζω να βοηθησα! 1 1
great Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, greekbusters είπε Με κατατοπισατε πλήρως ρε παιδιά, δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω. Το μεσημέρι που θα πάω θα ξέρω αν θα φανεί το πλαισιο της πινακίδας αν και πιστεύω κάτι θα φανεί γτ είχε τρεις κάμερες στο σημείο. Αν δεν φανεί από μπροστά θα φανεί η πίσω θέλω να ελπίζω. Τεσπ; θα ενημερώσω το μεσημέρι όπως και να έχει εξήγησε κάτι, η κάμερα που λες Έχει πιασει την στιγμή που σε χτυπάει και φευγει; ή ειναι ενα μετρο πιο κατω και απλα υποθέτεις οτι ειναι αυτο το αυτοκίνητο και θα δεις της πινακίδες. Γιατι αν Είναι το πρώτο δεν χρειάζετε καν το θέμα. Παίρνεις το video που σε χτυπάει , το δίνεις στον ασφαλιστή σου και θα τα κανονίσει αυτός με την ασφαλιστική του αφού τον βρει. Τα περι κάμερας, δημόσιος δρόμος και συναφή άσε τους παππούδες τις Αρχη προστασιας να τραβάει τα μαλιά της. Σε χρόνο ρεκόρ η ασφαλιστική αυτου που εγκατάλειψε μετά το ατύχημα θα τον περιλάβει χωρις πολλά πολλά
valkon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αυτή η αηδία με τις κάμερες στο μπανανιστάν πότε θα αλλάξει; Δεν μας επιτρέπουν να προστεύουμε τον εαυτό μας. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα