Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, argimeg είπε

Και αν κάποιος ερχόταν την ώρα που έπαιρνες τσιγάρα με όπλο και χωρίς κουκούλα και σου έπαιρνε το πορτοφόλι εσύ φυσικά δεν θα ζητούσες και ούτε θα έπρεπε να πάρεις το υλικό από την κάμερα καταγραφής, σωστά; Θα έπρεπε άλλωστε να έχουν πάρει την έγκριση σου για να σε καταγράψουν. Τι λογική είναι αυτή; Δεν σε ρώτησε ο περιπτεράς.

Δεν σου έχει τύχει φίλε μου και ελπίζω να μην σου τύχει να χρειαστείς υλικό από κάμερα και να μην σου το δίνουν με την πρόφαση ότι δεν καταγράφει, για να μην μπλέξουν βέβαια και οι ίδιοι που έχουν την κάμερα. 

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όποιος κάνει παρανομίες αυτός φοβάται και θέλει να κρυφτεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με καταγράφουν στο περίπτερο, στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή μέσα στο καφέ γιατί δεν έχω σκοπό να βλάψω κανέναν. 

Μην το ψαχνεις, γεμισαμε γκαζοφονιαδες, αναρχικα στοιχεια που σπανε και καινε οτι βρουν στο διαβα τους, παντρεμενους/νες με "παρανομες" σχεσεις, κρυφες βυζιτουδες και αλλα τετοια, γιαυτο πολλοι δεν θελουν να τους γραφουν καμερες (φυσικα και εγκληματιες).

Βεβαια εχουμε βγει εκτος προ πολλου.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Ναι με εντολή εισαγγελεα

νομίζεις. To video και τα στοιχεια του βρεθηκαν πολυ πριν επεμβει οποιοςδηποτε εισαγγελέας. Ηταν αυτονόητο..... καταλαβαίνεις νομίζω οτι δεν παραπονέθηκε κανεις για το οτι τράβαγε εκτος σπιτιου η κάμερα.
αν και μπορει και οχι.....

1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Χανεις το νοημα, ο ανθρωπος σου δειχνει πως η καμερα γραφει δημοσιο χωρο και χαρης αυτου ειδαν πως και τι οι αρχες.

του δειχνεις το δασος και κοιταει το δαχτυλό σου

Επεξ/σία από great
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Μπορει να κανεις accept και αποδοχη για τους ορους σε οποια εφαρμογη το ζηταει υπαρχει ενα κατεβατο απο ορους τους οποιους αποδεχετε κανοντας κλικ!!!!! δεν μου εχει ζητήσει ποτε περιπτερας κλπ κλπ να κανω αποδοχη στους ορους για καταγραφη απο την καμερα τους!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

Ναι με εντολή εισαγγελεα 

Αυτό που γράφουμε (και δεν θες να καταλάβεις) είναι οτι όπως δεν έχει καμία λογική να ρωτάς τον εγκληματία αν θέλει να πάει φυλακή έτσι δεν έχει λογική να ρωτάς το δράστη αν θέλει να καταγραφεί η πράξη του.

Οπότε η καταγραφή θεωρούμε αυτονόητο οτι πρέπει να επιτρέπεται (no questions asked) και από εκεί και πέρα συζητάμε την αιτία επεξεργασίας (οπού μπορεί να έχει λόγο ο εισαγγελέας όπως λες).

Φυσικά όταν μιλάμε για περιπτώσεις όπως κάποιο τροχαίο (που εκτός από υλικές ζημιές μπορεί να έχει μέχρι και θύματα) θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί χθες από την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, lightsout είπε

Αφενός δεν γνωριζόμαστε για να ξέρεις τι έχω φτιάξει και τι όχι, αφετέρου προσπαθείς να κάνεις μια επίκληση στο συναίσθημα με χυδαίο και άρρωστο τρόπο.

Όντως κάνει επίκληση στο συναίσθημα ο συνφορουμίτης.

Η πώληση ναρκωτικών έξω από τα σχολείο σου κάνει ως παράδειγμα? Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας που την πληρώνουμε και οι δύο μας σου κάνει? 

Εγώ πάλι που δεν το βρίσκω χυδαίο και άρρωστο σε μια Ελλάδα που συρρικνώνεται και στη θέση της μεγαλώνει κάτι άλλο ΠΟΛΥ διαφορετικό, ευχαριστώ τον φίλο που μου υπενθυμίζει ότι η κόρη μου πριν μάθει μπαλέτο, πιάνο , γαλλικά , πριν ακόμη μάθει να τρέχει, θα πρέπει να μάθει να κλωτσάει. Δυνατά.

Επεξ/σία από Αντώνης Τ.
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αντώνης Τ. είπε

Όντως κάνει επίκληση στο συναίσθημα ο συνφορουμίτης.

Η πώληση ναρκωτικών έξω από τα σχολείο σου κάνει ως παράδειγμα? Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας που την πληρώνουμε και οι δύο μας σου κάνει? 

Εγώ πάλι που δεν το βρίσκω χυδαίο και άρρωστο σε μια Ελλάδα που συρρικνώνεται και στη θέση της μεγαλώνει κάτι άλλο ΠΟΛΥ διαφορετικό, ευχαριστώ τον φίλο που μου υπενθυμίζει ότι η κόρη μου πριν μάθει μπαλέτο, πιάνο , γαλλικά , πριν ακόμη μάθει να τρέχει, θα πρέπει να μάθει να κλωτσάει. Δυνατά.

Από το μήνυμα σου δεν μπορώ να διακρίνω αν είσαι κάτοικος Αθηνών ή του Μπρονξ. 

Επίσης, για να καταλάβω, οι κάμερες θα λύσουν το πρόβλημα των ναρκωτικών? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lightsout είπε

Από το μήνυμα σου δεν μπορώ να διακρίνω αν είσαι κάτοικος Αθηνών ή του Μπρονξ. 

Επίσης, για να καταλάβω, οι κάμερες θα λύσουν το πρόβλημα των ναρκωτικών? 

Καλημέρα, είτε ζούμε σε διαφορετικές Αθήνες είτε δεν έχουμε τίς ίδιες προσβάσεις στα σώματα ασφαλείας.

Η ύπαρξη καμερών (από κρατικό φορέα) θα ήταν αυξητικός παράγοντας αποτροπής και απόδοσης δικαιοσύνης.

Η υπό προϋποθέσεις τοποθέτησή τους από ιδιώτες και η αξιοποίηση του υλικού ανά περίπτωση (όπως γίνετε άλλωστε αλλά με 1002 δικλείδες) αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες ηθικής/υλικής δικαίωσης κάποιου θύματος ως επακόλουθο του εντοπισμού του δράστη και τιμωρίας του.

Κυκλοφορώντας στο Bronx δεν αισθάνθηκα και πολύ περισσότερο ευάλωτος σε σχέση με πέριξ Μάρνης, Κάνιγγος,  σταθμού Λαρ. κτλ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 6:14 ΜΜ, lightsout είπε

Αναφερεις ότι καλεις για τρακάρισμα με ανασφαλιστο και ευελπιστεις..

... προσθέτοντας ίσως ότι από το τρακάρισμα πονάει και λίγο ο αυχένας σου κι ότι πρέπει να πας νοσοκομείο για έλεγχο. 

Δύο φορές μου είχαν σπάσει το τζάμι του συνοδηγού για να κλέψουν από την καμπίνα των επιβατών ο, τι θα εύρισκαν. 

Παρκαρισμένος απέναντι από το Hilton, έξω από την Alpha Bank στην Σπ. Μερκούρη. Όταν ρώτησα στην τράπεζα για τις κάμερες με έδιωξαν ευγενικά... Τα πλήρωσα μόνος μου και μετά βρήκα κλειστό πάρκινγκ.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για την ιστορία 

Τελικά με διάλογο, ευγένεια και καλή συνεννόηση είδαμε το βίντεο παρέα με την κυρία. Πινακίδες δεν φάνηκαν δυστυχώς μιας κ δεν επιανε καμμια από τις κάμερες εκείνο το σημείο τελικά. Το μόνο που φάνηκε ήταν ένα μαύρο τζιμ μάρκας jeep. 

Επεξ/σία από greekbusters
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Έτσι για την ιστορία 

Τελικά με διάλογο, ευγένεια και καλή συνεννόηση είδαμε το βίντεο παρέα με την κυρία. Πινακίδες δεν φάνηκαν δυστυχώς μιας κ δεν επιανε καμμια από τις κάμερες εκείνο το σημείο τελικά. Το μόνο που φάνηκε ήταν ένα μαύρο τζιμ μάρκας jeep. 

Έτσι για την ιστορία τελικά 11 σελίδες καυλαντισμός,ακατάσχετη μπουρδολογία,έβγαλε ο κάθε πικραμένος τα σώψυχα και τα κόμπλεξ του ή να το πώ πολιτικορεκτίλα τι ο ίδιος θεωρεί σωστό για την κοινωνία που ζούμε και τους κανόνες που την διέπουν και το αποτέλεσμα οτι ΔΕΝ ξέρεις τις πινακίδες αυτού που σε τράκαρε.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, blackraven είπε

Έτσι για την ιστορία τελικά 11 σελίδες καυλαντισμός,ακατάσχετη μπουρδολογία,έβγαλε ο κάθε πικραμένος τα σώψυχα και τα κόμπλεξ του ή να το πώ πολιτικορεκτίλα τι ο ίδιος θεωρεί σωστό για την κοινωνία που ζούμε και τους κανόνες που την διέπουν και το αποτέλεσμα οτι ΔΕΝ ξέρεις τις πινακίδες αυτού που σε τράκαρε.

καλά τα λές, αλλα εγω προσωπικά μου άρεσε πολύ η κουβέντα που έγινε στις τελευταίες σελίδες για το τι θέλει ο καθένας και τι όχι. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

κρίμα για τον TS.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά,  προσωπικά έμαθα πράγματα που δεν ήξερα για το μέλλον και εύχομαι να μην μας χρειαστούν. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας. Εγώ τέλος, έχω ήδη παραγγείλει ευρυγωνιες dashcam για μπρος και πίσω να είμαι προετοιμασμενος αν τυχόν ξανατυχει 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Καλά,  προσωπικά έμαθα πράγματα που δεν ήξερα για το μέλλον και εύχομαι να μην μας χρειαστούν. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας. Εγώ τέλος, έχω ήδη παραγγείλει ευρυγωνιες dashcam για μπρος και πίσω να είμαι προετοιμασμενος αν τυχόν ξανατυχει 

κανα link...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, procostas1 είπε

κανα link...

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά οπότε πήρα δύο φθηνές για να τις τσεκάρω αν είναι αξιόπιστες 

https://m.banggood.com/2_4-Inch-LCD-1080P-HD-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-Night-Car-DVR-p-1324248.html?rmmds=search&act_poa=SKU634498&cur_warehouse=CN

https://m.banggood.com/3_0Inch-HD-169-1080P-Car-DVR-Video-Recorder-Camcorder-Dash-Camera-Night-Vision-p-1258816.html?rmmds=search&act_poa=SKU739911&cur_warehouse=CN

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Μεταξύ μας είναι λίγο της πλάκας αυτές, αλλά για να μην ξεφεύγουμε μιάς που λογικά θα κλειδώσει και το θέμα δες εδώ:

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...