lightsout Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 @great Αυτή η επιχειρηματολογία επί οποιουδήποτε θέματος με βιασμούς και δολοφονίες παιδιών, για μένα είναι σιχαμένη και νοσηρή. Δείχνει την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων. Και ως γονιός, ενοχλούμαι δεκαπλά από αυτό το πράγμα. 8 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 49 minutes ago, great said: δεν λέτε να το καταλάβετε καθόλου. ελα ξαναπες το οταν σε τρακάρει κάποιος και φύγει αφήνωντάς σε στον γύψο στο νοσοκομείο και μην πάρεις το video απο το μαγαζί απέναντι γιατι σου χτυπάει νευρο. Λεω τα ίδια και τα ίδια αλλα ειναι τοσο σκληρα οσο αυτα που γράφω. Ο βιασμος της κόρης μου δεν ειναι κατι που θα γυρισεις να πεις , οχι δεν θελω το video είναι παράνομο. Γι' αυτό ο νομοθέτης δεν φτιάχνει νόμους ανάλογα με το τι θα ήθελε/έκανε αν τύχαινε κάτι σε αυτόν. 1
cumulus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Παντως εγω που πολλες φορες περναω τρεχοντας απο το σπιτι του Στουρναρα και της Θανου μια χαρα γραφουν οι καμερες πεζοδρομια,αυτοκινητα,εμενα που τρεχω κλπ
great Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, lightsout είπε @great Αυτή η επιχειρηματολογία επί οποιουδήποτε θέματος με βιασμούς και δολοφονίες παιδιών, για μένα είναι σιχαμένη και νοσηρή. Δείχνει την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων. Και ως γονιός, ενοχλούμαι δεκαπλά από αυτό το πράγμα. ίσως αμα βγεις απο την φουσκα που έχεις φτοιαξει να δεις οτι δεν εχει να κάνει καμια σχεση με παντελή έλλειψη επιχειρημάτων. Αλλα το πως θα τρανταξεις τον άλλον για να καταλάβει την πραγματικότητα που δεν θέλει να δεχτεί γιατι δεν έκανε "accept terms" όταν περπαταγε στον δρόμο. 1 1
lightsout Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, great είπε ίσως αμα βγεις απο την φουσκα που έχεις φτοιαξει να δεις οτι δεν εχει να κάνει καμια σχεση με παντελή έλλειψη επιχειρημάτων. Αλλα το πως θα τρανταξεις τον άλλον για να καταλάβει την πραγματικότητα που δεν θέλει να δεχτεί γιατι δεν έκανε "accept terms" όταν περπαταγε στον δρόμο. Αφενός δεν γνωριζόμαστε για να ξέρεις τι έχω φτιάξει και τι όχι, αφετέρου προσπαθείς να κάνεις μια επίκληση στο συναίσθημα με χυδαίο και άρρωστο τρόπο. 6
great Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, lightsout είπε με χυδαίο και άρρωστο τρόπο. Φευγω αθόρυβα για να μην ξυνπνήσω πολλούς εδω. Καλη συνέχεια στους υπόλοιπους Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από great 1 1
gorilas13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Ωραίοι οι νόμοι κτλ αλλά όταν βλέπεις ο άλλος ότι βρίσκει παραθυράκια και κοροϊδεύει, και το σύστημα σου λέει τον έχεις μεν σε κάμερα αλλά... Καθαρίζεις με άλλους τρόπους. Δεν είμαι υπέρ του τραμπουκισμού, αλλά έχουμε φτάσει και στο άλλο άκρο. Να σου έχει σπάσει ο γείτονας το αμάξι ή οτιδήποτε χειρότερο και να περιμένεις 10 χρόνια στα δικαστήρια να βρεις το δίκιο σου. 1
viewfromabove Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνε αναφορά στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ειναι υποχρεωμένος να στο δώσει απο την στιγμή που είναι "ατύχημα", δεν είναι απλά τα πράγματα με τις κάμερες αν αυτές καταγράφουν δρόμο και όχι είσοδο η απλα πεζοδρόμιο ειναι 100% παράνομες πήγαινε στην κιουρια που έχει τον κωλο πισω μάλλον και φώναξε μπροστά της την αστυνομία, επίσης για να καταγραφεί κάποιος ακόμα και μεσα στο κατάστημα του θα πρέπει να το αναφέρει ρητά πως μπαίνεις σε χώρο ο οποίος παρακολουθειται.. Αντε πια με όλους τους έξυπνους βρίσκουν στα σκρουτζομαγαζα 50€ κάμερες και καταγραφικό και το παίζουν σεριφιδες και όταν κάποιος χρειαστεί το βίντεο σου λένε δεν έγραφαν ειναι χαλασμένες κλπ αντε καιρός να κοπεί λίγο η μαγκιά τους.. Σκιστην ασαλιωτα μπορείς... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από viewfromabove
greekbusters Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 56 λεπτά πριν, viewfromabove είπε Κάνε αναφορά στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ειναι υποχρεωμένος να στο δώσει απο την στιγμή που είναι "ατύχημα", δεν είναι απλά τα πράγματα με τις κάμερες αν αυτές καταγράφουν δρόμο και όχι είσοδο η απλα πεζοδρόμιο ειναι 100% παράνομες πήγαινε στην κιουρια που έχει τον κωλο πισω μάλλον και φώναξε μπροστά της την αστυνομία, επίσης για να καταγραφεί κάποιος ακόμα και μεσα στο κατάστημα του θα πρέπει να το αναφέρει ρητά πως μπαίνεις σε χώρο ο οποίος παρακολουθειται.. Αντε πια με όλους τους έξυπνους βρίσκουν στα σκρουτζομαγαζα 50€ κάμερες και καταγραφικό και το παίζουν σεριφιδες και όταν κάποιος χρειαστεί το βίντεο σου λένε δεν έγραφαν ειναι χαλασμένες κλπ αντε καιρός να κοπεί λίγο η μαγκιά τους.. Σκιστην ασαλιωτα μπορείς... Εντάξει το να της κάνω κακό δεν μου πάει η καρδιά δεν φταίει σε τίποτα επειδή εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου αλλά θα επιμείνω. Σήμερα βρήκα δύο νέες λύσεις. Αρχικά επειδή ήμασταν στο μακρινό παρελθόν πελάτες τους θα πάει να της μιλήσει ο πατέρας μου που την ξέρει μπας κ βγάλει άκρη (το έχει περισσότερο με το λέγειν, εγώ όχι 😂). Αλλιώς μετά επειδή η κοπέλα μου δουλεύει σε καφέ δίπλα σε κεντρικότατο ΑΤ και όλη μέρα πίνουν καφέ τα παιδιά εκεί, θα ρωτήσει αν μπορεί κανένας να με βοηθήσει έννομα. Να δει έστω το βίντεο ο αστυνομικός, αν γίνεται που δεν γνωρίζω. Εκτός αν θέλει κάποιον ανώτερο αυτού. Οφ αυτό.... Προ 2 ετών μου είχαν σπάσει το αμάξι δίπλα σε σούπερ μάρκετ στην γωνία στο λαιμό στην βουλιαγμένη ( τρομάρα μου για παραπάνω ασφάλεια το πάρκαρα εκεί, μην παρκάρετε ποτέ εκεί τριγύρω, υπάρχει σπείρα μας είπαν στο ΑΤ το οποίο βρίσκεται ελάχιστα μέτρα απέναντι) και ενώ εμένα στο σούπερ όταν πήγα μόνος δεν με άφησαν να δω το βίντεο, όταν πήγα με τον αστυνομικό τον άφησαν να το δει. Αλλά δεν επιανε το αμάξι μου και δεν έβγαλα άκρη ποτέ
Salvation81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thresh είπε Γι' αυτό ο νομοθέτης δεν φτιάχνει νόμους ανάλογα με το τι θα ήθελε/έκανε αν τύχαινε κάτι σε αυτόν. Οι νομοθετες ειναι ατομα με το ενα ποδι στον ταφο που δεν μπορουν καλα καλα να χρησιμοποιησουν smartphone. Οι νομοι πρεπει να εκσυχρονιζονται καθε 5-10 χρονια, τουλαχιστον στο κομματι που εχει να κανει με τεχνολογια αφου εκει ολα "τρεχουν" με μεγαλες ταχυτητες. Δυστυχως εδω ειμαστε μια χωρα που οι νομοι σε πολλα θεματα ειναι 50-100 χρονια πισω. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Salvation81 5
agnostos13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Με την διαφορα ότι σε Facebook κλπ, κανοντας click αποδεχεστε τους ορους για την διαχειριση των προσωπικων δεδομένων!!! στους δημόσιους χώρους, ο Μπαρμπα Μήτσος που εχει την καμερα και καταγραφει δημόσιο χωρο, δεν εχω κανει αποδοχη για την καταγραφη μου!!!!!! Το υλικο που θα καταγραψουν δεν μπορει να χρησιμοποιηθει πουθενα!!!!! ενδεχετε να φαει και αγωγη για παρανομη καταγραφη!!!! Επειδή οι νόμοι στην Ελλάδα είναι ακόμα στο 1821 και φτάσαμε να συζητάμε πόσο σωστό είναι να διώκεται ο δράστης χωρίς της συγκατάθεση του(!) με αποτέλεσμα το hit & running (και όχι μόνο) να είναι καθημερινό εγώ θα προέκρινα την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής (που έτσι και αλλιώς τα νέα αυτοκίνητα έχουν και σύντομα θα γίνει υποχρεωτικό) ωστέ να βγάζεις άκρη είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. ΥΓ. Εντομεταξύ είναι αποδεδειγμένο παγκοσμίως οτί η καταγραφή βίντεο είναι απαραίτητη (και νόμιμη) σε πολλές περιπτώσεις και εμείς ακόμα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ενώ είναι προφανές πόσο παράλογο είναι όλο αυτό. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από agnostos13 5
argimeg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Έχουν πρηχτεί τα !@#!@ με το gdpr. Αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω, κάνεις accept σε ότι μλκια σου ζητήσει η εφαρμογή του android , και το παίζεις ιστορίας που ο περιπτεράς έχει κάμερα και σε καταγράφει. Ο παράδεισος των ανώνυμων-παράνομων. 2
Dinos1973 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, argimeg είπε Έχουν πρηχτεί τα !@#!@ με το gdpr. Αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω, κάνεις accept σε ότι μλκια σου ζητήσει η εφαρμογή του android , και το παίζεις ιστορίας που ο περιπτεράς έχει κάμερα και σε καταγράφει. Ο παράδεισος των ανώνυμων-παράνομων. Μπορει να κανεις accept και αποδοχη για τους ορους σε οποια εφαρμογη το ζηταει υπαρχει ενα κατεβατο απο ορους τους οποιους αποδεχετε κανοντας κλικ!!!!! δεν μου εχει ζητήσει ποτε περιπτερας κλπ κλπ να κανω αποδοχη στους ορους για καταγραφη απο την καμερα τους!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! 3 ώρες πριν, great είπε Φευγω αθόρυβα για να μην ξυνπνήσω πολλούς εδω. Καλη συνέχεια στους υπόλοιπους Ναι με εντολή εισαγγελεα
Salvation81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μπορει να κανεις accept και αποδοχη για τους ορους σε οποια εφαρμογη το ζηταει υπαρχει ενα κατεβατο απο ορους τους οποιους αποδεχετε κανοντας κλικ!!!!! δεν μου εχει ζητήσει ποτε περιπτερας κλπ κλπ να κανω αποδοχη στους ορους για καταγραφη απο την καμερα τους!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! Ναι με εντολή εισαγγελεα Χανεις το νοημα, ο ανθρωπος σου δειχνει πως η καμερα γραφει δημοσιο χωρο και χαρης αυτου ειδαν πως και τι οι αρχες. 2
argimeg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μπορει να κανεις accept και αποδοχη για τους ορους σε οποια εφαρμογη το ζηταει υπαρχει ενα κατεβατο απο ορους τους οποιους αποδεχετε κανοντας κλικ!!!!! δεν μου εχει ζητήσει ποτε περιπτερας κλπ κλπ να κανω αποδοχη στους ορους για καταγραφη απο την καμερα τους!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! Ναι με εντολή εισαγγελεα Και αν κάποιος ερχόταν την ώρα που έπαιρνες τσιγάρα με όπλο και χωρίς κουκούλα και σου έπαιρνε το πορτοφόλι εσύ φυσικά δεν θα ζητούσες και ούτε θα έπρεπε να πάρεις το υλικό από την κάμερα καταγραφής, σωστά; Θα έπρεπε άλλωστε να έχουν πάρει την έγκριση σου για να σε καταγράψουν. Τι λογική είναι αυτή; Δεν σε ρώτησε ο περιπτεράς. Δεν σου έχει τύχει φίλε μου και ελπίζω να μην σου τύχει να χρειαστείς υλικό από κάμερα και να μην σου το δίνουν με την πρόφαση ότι δεν καταγράφει, για να μην μπλέξουν βέβαια και οι ίδιοι που έχουν την κάμερα. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όποιος κάνει παρανομίες αυτός φοβάται και θέλει να κρυφτεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με καταγράφουν στο περίπτερο, στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή μέσα στο καφέ γιατί δεν έχω σκοπό να βλάψω κανέναν. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα