greekbusters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά εσείς θα έχετε απάντηση στην ερώτηση μου. Εδώ παρκάρει κανονικά και νόμιμα σε χώρο που και να θέλει να σε χτυπήσει κάποιος θέλει κόπο. Βρήκα γυρνώντας το αμάξι μου με σπασμένο καθρέφτη, γρατζουνισμενη πόρτα, μέσα το φτερό και διαλυμένο το προφυλακτήρα. (σαν ένα δεύτερο αμάξι να εγδαρε από την αριστερή πλευρά το αμάξι μου από την πόρτα του οδηγού έως μπροστά). Για καλή μου τύχη δίπλα υπάρχουν κάμερες και αύριο το πρωί θα ξέρω τις πινακίδες αυτού που μου το έκανε ( δεν θα αναφέρω κάμερες εννοείται,-κάποιος περαστικός μου άφησε σημείωμα θα πω κλπ κλπ - ούτε θα δείξω βίντεο) Το θέμα είναι που να απευθυνθώ και τι τύχη θα έχω; στον ασφαλιστή μου; στην τροχαία; στην αστυνομία; τι μπορώ να του κάνω εγώ αυτού γιατί με έχει κάνει έξω φρενών; μιλαμε για τουλάχιστον 7κατοσταρικα ζημιά και ίσως και παραπάνω. Έκανε ότι έκανε και έφυγε χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα λες και θα τα βάλει από την τσέπη του(όπως ένα θέμα τις προάλλες που είχε ανοίξει εδώ στο ινσομνια ένα παλικάρι που έκανε ότι μου έκαναν) Δηλαδή εγώ μακακας είμαι που δύο φορές ακούμπησα κάποιον και άφησα σημείωμα; Ξέρει κανένας τι οδό να ακολουθήσω και τι πρέπει να κάνω; καλά το πρωί θα ρωτήσω εννοείται τον ασφαλιστή μου, αλλά τώρα έχω φαγωθεί και με καίει γτ δεν παίζουν τα χρήματα να το επισκευάσω. 1
primeragt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταγγελία τροχαία και θα τον καλέσουν εκεί για κατάθεση καθώς και πιθανό δικαστήριο. Μπορεί να κάνει καιρό αλλά σίγουρα θα δικαιωθείς. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από primeragt 5 1
focusopoulos2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Αρχικά φώναξε αστυνομία και ασφαλιστικη για καταγραφή. Δώσε στην ασφαλιστική σου εταιρεία τα στοιχεία που μπορεί να έχεις και εάν έχεις νομική προστασία στο συμβόλαιο θα τον εντοπίσει 2 1
greekbusters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, focusopoulos2 είπε Αρχικά φώναξε αστυνομία και ασφαλιστικη για καταγραφή. Δώσε στην ασφαλιστική σου εταιρεία τα στοιχεία που μπορεί να έχεις και εάν έχεις νομική προστασία στο συμβόλαιο θα τον εντοπίσει Έπρεπε να το κάνω εκείνη τη στιγμή και στον χώρο που ήμουν; καθώς έχω φύγει από εκεί ή δεν παίζει ρόλο;
focusopoulos2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Θέλει υπομονή και επιμονή στην ασφαλιστική σου εταιρεία. Εάν είναι ανασφαλιστος θα πληρωθείς μετά από κόπο και χρόνο από το επικουρικό ταμείο Μόλις τώρα, greekbusters είπε Έπρεπε να το κάνω εκείνη τη στιγμή και στον χώρο που ήμουν; καθώς έχω φύγει από εκεί ή δεν παίζει ρόλο; Έπρεπε να το κάνεις
greekfragma Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 αν έχεις καλές σχέσεις με τη γειτονιά θα σου δώσουν το υλικό από τις κάμερες. αν δε κάλεσες και επι τόπου την ασφαλιστική οι πιθανότητές σου μηδενίζονται.
greekbusters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά ευχαριστώ δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι έπρεπε να καλέσω την ασφαλιστική επί τόπου. Θα γυρίσω τώρα αμέσως εκεί και θα την καλέσω να έρθει. Όσο για το βίντεο θα το βρω σίγουρα, γιατί ήταν ένας πολύ ευγενικός κύριος που τις είχε και εγώ εννοείται θα του κάνω το καλύτερο δώρο
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάλεσα την ασφαλιστική(εθνική) ενώ πήγα στο σημείο, είναι πολύ κοντά μου, και η κοπέλα στο τηλεφωνο μ είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν γίνει και αύριο η καταγραφή εκτός του σημείου που έγινε το συμβάν, οπότε το άφησα να έρθει αύριο η ασφαλιστική που θα ξέρω και τις πινακίδες. Οπως και να έχει σας υπερευχαριστω για τις απαντήσεις σας Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από greekbusters
argimeg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αυτό που κάνουν μερικοί δεν το καταλάβαινα ως και πριν λίγα χρόνια. Τελικά κατέληξα στο ότι κάνουν τόσες πολλές ζημιές τον χρόνο από την οδηγική τους ανικανότητα που στο τέλος δεν τους ασφαλίζει κανείς ή έχουν πολύ μεγάλα ασφάλιστρα. Πριν δυο εβδομάδες έκανε το ίδιο (πολύ μικρή ζημιά βέβαια) μια γυναίκα οδηγός στον πατέρα μου που ήταν παρκαρισμένος. Ο πατέρας μου μπήκε γρήγορα στο Ι/Χ την σταμάτησε στα 100 μέτρα και αυτή έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα, αφού πέρασαν 5 λεπτά ο πατέρας μου της είπε ένα α στο διάολο μαλακισμένη (κακός βέβαια) και πήγε να φύγει και αυτή μετά πήρε την αστυνομία για να κάνει μήνυση για εξίβρυση.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 38 λεπτά πριν, greekbusters είπε Κάλεσα την ασφαλιστική(εθνική) ενώ πήγα στο σημείο, είναι πολύ κοντά μου, και η κοπέλα στο τηλεφωνο μ είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν γίνει και αύριο η καταγραφή εκτός του σημείου που έγινε το συμβάν, οπότε το άφησα να έρθει αύριο η ασφαλιστική που θα ξέρω και τις πινακίδες. Οπως και να έχει σας υπερευχαριστω για τις απαντήσεις σας ΘΑ ξέρεις,ακόμα δεν τις εχεις στην κατοχή σου. Μακάρι να πάνε όπως τα θέλεις αλλά μηπως να ρωταγες δικηγόρο να σου πει πως τις βρήκες; 1
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΘΑ ξέρεις,ακόμα δεν τις εχεις στην κατοχή σου. Μακάρι να πάνε όπως τα θέλεις αλλά μηπως να ρωταγες δικηγόρο να σου πει πως τις βρήκες; Περαστικός μου άφησε σημείωμα ενώ είδε το συμβάν θα πω. Δεν κολλάμε σε αυτό. Δεν θέλω να μπλέξω τον άνθρωπο, χάρη μ κάνει κιόλας χωρίς να τον ξέρω αλλά πολύ ευγενικός (δόξα τω Θεό υπάρχουν ακόμα στις μέρες μας) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από greekbusters 2
fernw_thn_souvla Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Συγνώμη για το off topic.Διαβάζοντας το θέμα είδα γράφεις "( δεν θα αναφέρω κάμερες εννοείται,-κάποιος περαστικός μου άφησε σημείωμα θα πω κλπ κλπ - ούτε θα δείξω βίντεο) ".Είναι παράνομο αν πας με το βίντεο;
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, fernw_thn_souvla είπε Συγνώμη για το off topic.Διαβάζοντας το θέμα είδα γράφεις "( δεν θα αναφέρω κάμερες εννοείται,-κάποιος περαστικός μου άφησε σημείωμα θα πω κλπ κλπ - ούτε θα δείξω βίντεο) ".Είναι παράνομο αν πας με το βίντεο; Νομίζω πως ναι, καθώς είναι ενός γείτονα που τραβάει το παρκιν του και απλά πιάνει το σημείο του αμαξιού μ. Έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει γενικά στο ίντερνετ, δεν μου έχει χρειαστεί ως τώρα να χρησιμοποιησω. Αύριο θα ξέρω περισσότερα 1
Tigio13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τις κάμερες στην Ελλάδα είναι η αλήθεια. Από την μία απαγορεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων από την άλλη χρησιμοποιήθηκαν και εξιχνιασαν την υπόθεση με το βοτριολι(και πολλές άλλες αλλά αυτή είναι η πιο πρόσφατη και πιο επίκαιρη). Καλύτερα να πεις αυτό με το χαρτάκι που ανέφερες γιατί αν η κάμερα του εκτός από το δικό του χώρο καταγραφεί και δημόσιο δρόμο μπορεί και να έχει θέμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα