kwstasna Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το ρεύμα και όποιος ξέρει να μου δώσει τα φώτα του! Στο πατρικό μου δεν πέφτει με τίποτα η τιμολόγηση του ρεύματος από ΔΕΗ, έχω φύγει εδώ και ένα χρόνο από εκεί και πάλι πληρώνουν το ίδιο. Η κατανάλωση που έκανα ήταν αρκετή με aircondition φώτα πισια κτλπ. Οπότε λέμε να αλλάξουμε πάροχο μιας και ακούμε εκπτώσεις 45% για τους καλοπληρωτές (που είμαστε στην ώρα μας πάντοτε) Στην ΔΕΗ έχουμε Γ1Ν. Τιμή τελευταίου εκκαθαριστικού Πάγια χρέωση kWh: 0.11058 (έλεος) Πάγια χρέωση Νύχτας kWh: 0.07898 Οι ακόλουθες ερωτήσεις μου είναι προς άτομα που έχουν Φυσικό Αέριο Αττικής / ΗΡΩΝ / Elpedison / Protergia 1. Ισχύει η έκπτωση για καλοπληρωτές - με την έγκαιρη εξόφληση του λογαριασμού; 2. Ισχύουν οι τιμές για kWh με την παραπάνω έκπτωση; 3. Μετά τον χρόνο συμβολαίου, αυξάνονται οι τιμές; Και αν ναι υπάρχουν περιπτώσεις που για να σε κρατήσουν να μπορείς να κάνεις τις ίδιες επιλογές όπως με το προηγούμενο συμβόλαιο; 4. Έχετε παρατηρήσει τυχών "κρυφές" χρεώσεις στους λογαριασμούς σας; 5. Θα προτείνατε σε κάποιον να πάει στην εταιρεία που πήγατε και εσείς; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
greekfragma Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα