Προς το περιεχόμενο

ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Dim766

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει. Έχω ένα media player, το Zappiti one 4k hdr, στο οποίο συνδέω έναν εξωτερικό sata σκληρό δίσκο 6 terrabyte ο οποίος περιέχει αρχεία mkv ταινιών. Ο media player είναι συνδεδεμένο με hdmi σε έναν a/v ενισχυτή και έτσι βλέπω ταινίες στην τηλεόραση. Έχω και έναν άλλο εξωτερικό σκληρό ο οποίος έχει αρχεία flac μουσικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Zappiti μπορεί να συνδεθεί σε έναν κλασσικό στερεοφωνικό δικάναλο ενισχυτή ο οποίος δεν έχει hdmi για να μπορέσω να συνεχίσω να ακούω μουσική? Και αν ναι, με ποιόν τρόπο? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Επεξ/σία από Dim766
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι με rca to rca καλωδιο

αν εχεις αυτο

zappiti-one-4k-hdr-back-1150x485-bas.jpg

εχει audio analog εξοδο

οποτε πας στον ενισχυτη σου

αλλος δρομος θα ηταν απο τις ψηφιακες (optical ή coaxial) να πας σε μετατροπεα to analog και απο εκει στον ενισχυτη αλλα δεν βρισκω τον λογο

8 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε

ναι με rca to rca καλωδιο

αν εχεις αυτο

zappiti-one-4k-hdr-back-1150x485-bas.jpg

εχει audio analog εξοδο

οποτε πας στον ενισχυτη σου

αλλος δρομος θα ηταν απο τις ψηφιακες (optical ή coaxial) να πας σε μετατροπεα to analog και απο εκει στον ενισχυτη αλλα δεν βρισκω τον λογο

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο τριπλό έγχρωμο καλώδιο. Ο ενισχυτής που σκοπεύω να πάρω είναι ο Cambridge Audio azur 851a ο οποίος δεν βλέπω να έχει τριπλό rca έγχρωμο. Ίσως κάτι δεν βλέπω σωστά?

ναι αυτο θα χρειαστεις τα 2 μονο κοκκινο - ασπρο στα γραφει left - right

το κιτρινο ειναι βιντεο εξοδος τυπου Composite δεν το χρειαζεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...