Dim766 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει. Έχω ένα media player, το Zappiti one 4k hdr, στο οποίο συνδέω έναν εξωτερικό sata σκληρό δίσκο 6 terrabyte ο οποίος περιέχει αρχεία mkv ταινιών. Ο media player είναι συνδεδεμένο με hdmi σε έναν a/v ενισχυτή και έτσι βλέπω ταινίες στην τηλεόραση. Έχω και έναν άλλο εξωτερικό σκληρό ο οποίος έχει αρχεία flac μουσικής. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Zappiti μπορεί να συνδεθεί σε έναν κλασσικό στερεοφωνικό δικάναλο ενισχυτή ο οποίος δεν έχει hdmi για να μπορέσω να συνεχίσω να ακούω μουσική? Και αν ναι, με ποιόν τρόπο? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Dim766 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 ναι με rca to rca καλωδιο αν εχεις αυτο εχει audio analog εξοδο οποτε πας στον ενισχυτη σου αλλος δρομος θα ηταν απο τις ψηφιακες (optical ή coaxial) να πας σε μετατροπεα to analog και απο εκει στον ενισχυτη αλλα δεν βρισκω τον λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dim766 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε ναι με rca to rca καλωδιο αν εχεις αυτο εχει audio analog εξοδο οποτε πας στον ενισχυτη σου αλλος δρομος θα ηταν απο τις ψηφιακες (optical ή coaxial) να πας σε μετατροπεα to analog και απο εκει στον ενισχυτη αλλα δεν βρισκω τον λογο Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο τριπλό έγχρωμο καλώδιο. Ο ενισχυτής που σκοπεύω να πάρω είναι ο Cambridge Audio azur 851a ο οποίος δεν βλέπω να έχει τριπλό rca έγχρωμο. Ίσως κάτι δεν βλέπω σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 ναι αυτο θα χρειαστεις τα 2 μονο κοκκινο - ασπρο στα γραφει left - right το κιτρινο ειναι βιντεο εξοδος τυπου Composite δεν το χρειαζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα