Nintendo1889 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα ένα PS3 μεταχειρισμένο και το παιδί μου έδωσε 2 μοχλούς Speedlink με έναν δέκτη USB Bluetooth. https://www.skroutz.gr/s/3404682/SpeedLink-Strike-FX-Wireless-PC-PS3.html Μου είπε ότι έχει χάσει τον 1 δέκτη Bluetooth και ότι μπορώ να τα χρησιμοποιώ εναλλάξ. Υπαρχει τρόπος να συνδέσω τον 1 μοχλο μόνο με το καλώδιο φόρτισης και να παίζω; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Nintendo1889
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι δεν μπορεις.Χωρις τον δεκτη δεν δουλευει το κοντρολερ. Edit διαβαζω στα σχολια οτι παιζει και ενσυρματα.Για δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο φορτισης να δεις αν παιξει ενσυρματα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Mr_Terror
Nintendo1889 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε διαβαζω στα σχολια οτι παιζει και ενσυρματα.Για δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο φορτισης να δεις αν παιξει ενσυρματα. Φιλε τον έβαλα με το καλώδιο φόρτισης αλλά δεν σταθεροποιείται το λαμπάκι. Αναβοσβήνει συνέχεια. Ο μοχλός έχει κάτι λαμπάκια από πισω και μόλις συνδεθεί με τον δέκτη τον ένα σταθεροποιείται. Το καλώδιο φέρνει ρεύμα στον μοχλό αλλά δεν σταθεροποιείται το λαμπάκι. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Nintendo1889
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 με το καλωδιο φορτισης εχεις πατησει το στρογγυλό κουμπι στο χειριστηριο? Αν δεν κανει τιποτα τοτε το καλωδιο ειναι μονο για την φορτιση.
Nintendo1889 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Ν 11 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε με το καλωδιο φορτισης εχεις πατησει το στρογγυλό κουμπι στο χειριστηριο? Αν δεν κανει τιποτα τοτε το καλωδιο ειναι μονο για την φορτιση. Ναι το έχω πατήσει και δεν συγχρονίζει. Αν αγοράσω ένα άλλο καλώδιο θα κάνει;
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Οχι μη παιδευεσαι φιλε μου.Κατα 99% για να παιξει στο ps3 θελει τον δεκτη. Ριξε μια ματια και εδω μηπως λεει κατι και σε βοηθησει. https://www.speedlink.com/en/STRIKE-FX-WIRELESS-GAMEPAD-SILVER.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα