Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πληκτρολογιο...

anthoulaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας!
ελπιζω να ειμαι στο καταλληλο μερος για το θεμα μου... 

πριν το σπασω ηθελα τη βοηθεια σας...

1.πατωντας κατι καπως στα πληκτρα, οταν το εχω στα αγγλικα εχουν αλλαξει αντιστοιχιες τα εξης: " @, ¬ ~ , £ # ... αυτα προς το παρον εχω εντοπισει!! 

2.πανω στην προσπαθεια μου λεω δε βγαζω τη γλωσσα και να τη ξαναβαλω; πηγα κι εβγαλα την ελληνικη (νομιζοντας αρχικα οτι αυτη εχει μπερδευτει) και αφου την ξαναεβαλα λαμβανω το σφαλμα 0x80070490, οταν ζηταω να μου κατεβασει και τα υπολοιπα οπως βασικη πληκτρολογηση -δε ξερω πως μπορω και γραφω, χειρογραφο, φωνητικες εντολες... αφου ειχα τοση επιτυχια με ολα αυτα, πηγα κι εκανα το ιδιο και στην αγγλικη (μπας και τελικα διορθωθει εστω το αρχικο προβλημα αλλα δεν...) και μου εφανιζει κι εκει το ιδιο σφαλμα απλα μονο για τις φωνητικες εντολες...

οκ δεν ειμαι τοσο απελπισμενη οσο φαινομαι, θα ζησω... απλα θα θελα να λυθει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2020 στις 8:37 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Μήπως πατήθηκε παρατεταμένα το Shift και ενεργοποιήθηκαν τα ασύγχρονα πλήκτρα;

πολυ πιθανο... ποτε μου δε καταλαβα πως λειτουργουν και πως απενεργοποιουνται/ενεργοποιουνται; αν ειναι αυτο οποτε τι κανω;

Στις 4/10/2020 στις 8:35 ΜΜ, hp8 είπε

το σφαλμα θέλει  αρκετή δουλειά όπως φαίνεται εδώ error 0x80070490  δοκίμασε 

ααα τελεια, μεχρι και φορματ μπορει να χρειαστει λεει; πω... πως την πατησα ετσι 😕 

---

ενημερωση: απ ο,τι φαινεται με ενα windows update απ το troubleshooting λυθηκε... οκ δε τα ξαναπειραζω. ευχαριστω :)

το προβλημα με τις αλλαγες στα πληκτρα ομως παραμενει οποτε οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του.

Επεξ/σία από anthoulaki
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...