SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Ψαχνω για κατι πιο οικονομικα απο αυτα της philips για διακοσμητικα φωτιστικα. Υπαρχει τιποτα αντιστοιχο σε ελλαδα ή αμαζον?
htaccess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Πιθανόν να βρεις εδώ > https://www.petridis-lighting.gr/
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, htaccess είπε Πιθανόν να βρεις εδώ > https://www.petridis-lighting.gr/ Τιποτα απο εδω δεν ταιριαζει με τα της philips
htaccess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Τιποτα απο εδω δεν ταιριαζει με τα της philips Δεν νομίζω να έχει όλα τα προϊόντα ανεβασμένα στο website, αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε αύριο μία ερώτηση.
zx1234r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μόνο η Xiaomi βγάζει περίπου ίδια σειρά αλλά σαφώς κατώτερα. Τα philips είναι ακριβά μεν αλλά αρκετά αξιόπιστα και ποιοτικά.
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, zx1234r είπε Μόνο η Xiaomi βγάζει περίπου ίδια σειρά αλλά σαφώς κατώτερα. Τα philips είναι ακριβά μεν αλλά αρκετά αξιόπιστα και ποιοτικά. Εψαχνα κατι σε τυπου govee απο αμαζον που εχει καλες λεντοταινιες και ελεγα μηπως εχει καμια αλλη εταιρεια. Παντως μαλλον σε philips θα παω οπως και να εχει.
zx1234r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Σίγουρα μπορείς να το ψάξεις πολύ και να βρεις κάτι αντίστοιχο αλλά όλα αυτά που θα βρεις δεν θα συνεργάζονται εύκολα μεταξύ τους. Αν πας εξαρχής σε philips, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά ότι κι αν πάρεις, το κάνεις pair στο bridge με 2 taps και τελείωσες. 1
Harris_Sp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Ολο το καλοκαιρι λοιπον αρχισα να εχω τις ίδιες ανησυχιες. Τελικα κατεληξα σε 2 εταιρείες. Η μια ειναι η philips κ η άλλη η Muller Licht. Γερμανική εταιρια αρκετά γνωστη στον χωρο του φωτισμου. Μπορεις να την βρεις στο γερμανικό amazon κ στο ebay φυσικα. Εχει όλων των ειδων λαμπες, κ με χρώματα κ πχ μονο λευκο εως κιτρινο. Εχει επεκτασιμη ledοταινια, υποστηρίζει alexa, κινητο εχει κ δικούς της διακοπες... Εχει κατι αξεσουαρ φωτιστικα τυπου Phillips Bloom κτλ. Ποιοτικα κ αρκετα πιο οικονομικα.... Ριξε μια ματια εδω... https://www.mueller-licht.de/produktserien/tint/ Η σειρα, ειναι η Tint (Σαν να λεμε hue) 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, zx1234r είπε πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά ότι κι αν πάρεις, το κάνεις pair στο bridge με 2 taps και τελείωσες. Στα philips το bridge ειναι υποχρεωτικο να υπαρχει? Αλλιως δεν συνδεεται στο κινητο?
zx1234r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Στα philips το bridge ειναι υποχρεωτικο να υπαρχει? Αλλιως δεν συνδεεται στο κινητο? Υπάρχει η σειρά που είναι με bluetooth. Αλλά είναι λίγα τα προϊόντα.
Harris_Sp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, zx1234r είπε Υπάρχει η σειρά που είναι με bluetooth. Αλλά είναι λίγα τα προϊόντα. Και δεν μπορεις να ελεγχεις δωματια ξεχωριστα η ζωνες..... Ελεγχεις αποκλειστικά κ μονο τις λαμπες....
ribo7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να πάρω 2 λάμπες Philips Hue και επειδή θέλω να τις συνδέσω με Echo dot (Alexa) θα πάρω και hue bridge. Για τις 2 λάμπες η πιο φθηνή λύση είναι αυτή Philips Hue White & Colour Ambiance, LED Lamp, E27 στα 73€. Και ξεχωριστά το hue bridge στα 45€. Σύνολο δλδ ~120€. Βρήκα όμως και αυτό το Starter Kit στα 90€! Που κολλάω όμως: Οι πρώτες λάμπες είναι Α+ κλάσης και 2000 Kelvin (από ένα συγκριτικό στο link του starter kit). Οι λάμπες του starter kit είναι Α κλάσης στα 6000Κ. Τι να προτιμήσω? Θα δω διαφορές? Τη μια θα τη βάλω σε ένα φωτιστικό δαπέδου οπότε δε με πολυνοιάζει και αν δεν έχει έντονη φωτεινότητα. Την άλλη λάμπα όμως σκέφτομαι για το κύριο φως στο καθιστικό και ίσως να θέλω να έχει και έντονο φως όταν το θέλω για λόγους εργασίας. Παίζουν ρόλο τα specs που σας ανέφερα για αυτά που θέλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα