antonis_peros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα σας! Εχω ενα χωραφι και σε αυτο θελω να φτιαξω μια μικρη αποθηκη (5*4 μετρα), χωρις ομως μεγαλο κοστος. Εχω σκεφτει να γινει ο σκελετος απο στρατζαριστο σιδερο 30*30, επενδυση με ξυλο OSB3 10mm, στις ενωσεις των ξυλων Τ απο παγκους κουζινας με σιλικονη για στεγανοτητα και στο τελος βαψιμο ολη η κατασκευη με χρωμα πολυουρεθανης για στεγανοτητα. Σαν σκεψη ειναι καλη; Θα μπορουσα να κανω κατι αλλο; (Εκτος απο χτιστό) και να ειναι στεγανο? Και επισης θα αντεξει η κατασκευη με τα υλικα που ειπα; Ευχαριστω!
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μια χαρά ακούγεται. Θα μπορούσες ίσως να δεις και τσιμεντοσανίδα ή πάνελ.
dimo69 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εάν το κανείς ανέβασε υλικά και πρόοδο, ενδιαφέρον.
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Όλα εξαρτώνται από την εφαρμογή. Όπως το ακούω , σε μια μεγάλη μπόρα με αέρα θα διαλυσει. Από την άλλη , αν το κάνεις αρκετά ενισχυμένο ώστε να αντέχει δε ξέρω αν θα ήταν προτιμότερο από χτιστό.
greekbusters Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, antonis_peros είπε Καλησπερα σας! Εχω ενα χωραφι και σε αυτο θελω να φτιαξω μια μικρη αποθηκη (5*4 μετρα), χωρις ομως μεγαλο κοστος. Εχω σκεφτει να γινει ο σκελετος απο στρατζαριστο σιδερο 30*30, επενδυση με ξυλο OSB3 10mm, στις ενωσεις των ξυλων Τ απο παγκους κουζινας με σιλικονη για στεγανοτητα και στο τελος βαψιμο ολη η κατασκευη με χρωμα πολυουρεθανης για στεγανοτητα. Σαν σκεψη ειναι καλη; Θα μπορουσα να κανω κατι αλλο; (Εκτος απο χτιστό) και να ειναι στεγανο? Και επισης θα αντεξει η κατασκευη με τα υλικα που ειπα; Ευχαριστω! Γνώμη μου, αντί για osb δες κάτι σε κόντρα πλακέ. Ακόμα και το φθηνό κόντρα πλακέ έχει πολλές φορές μεγαλύτερη αντοχή από το osb, πόσο μάλλον αν θες να χρησιμοποιήσεις 10ρι( δες τουλάχιστον για 15ρι η ακόμα καλύτερα 18ρι που θα σου βγει μια η άλλη χδηματικως με το κόντρα πλακέ) Με μια, που λέει ο λόγος, γερή κλωτσιά θα βουλιάξει για πλάκα το osb το 10ρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα