aggeliki :) Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Θεωρω πως τα 64gb ειναι καλα για τον μεσο χρηστη ο οποιος μουσικη ακουει κυριως απο youtube, και ολα ποια ανεβαινουν στο cloud. 11
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Σιγά το κόστος Δες απο ποσο θα ξεκινα το μικροτερο/φθηνοτερο Iphone και απο ποσο θα ξεκινα το μικροτερο Iphone 12 pro. Επισης ποσο κοστιζει το να ανεβεις σε χωρο στο φθηνοτερο Iphone σε σχεση με τα Pro μοντελα. Οταν λοιπον ο αλλος γλυτωνει κατι εκατονταδες ευρω με το φθηνοτερο μοντελο,αν χρειαζεσαι παραπανω χωρο,απλα αγοραζει το 128ρι ή 256ρι.
gakost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Και που τα περνάς στο pc τι τα κάνεις ? Σήμερα όλα τα κάνουμε με το κινητό και το να έχεις αγαπημένες στιγμές σε αυτό είναι ότι πιο ωραίο. Προσωπικά από όταν έκανα παιδιά φτιάχνω άλμπουμ στην SD και κρατάω τις καλύτερες στιγμές και σε αυτή, ενώ τα περνάω και σε pc.. Όμως έχω μαζί μου πάντα τις στιγμές που θέλω να μοιράζομαι και πραγματικά είναι το μόνο που χαίρομαι τρομερά στο κινητό. Ούτε cloud το φτάνει ούτε τίποτα. 512gb κάρτα και όλα μέσα, χωρίς άγχος να γεμίσει, χωρίς μεταφορές σε αλλαγή συσκευής κτλ, χωρίς ανάγκη για σήμα και data. Ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι έχουν smart TV το να προβάλλω τέτοιες στιγμές σε παρέα είναι ότι πιο εύκολο, αλλά και έξω όταν είμαι και αναφέρομαι σε στιγμές από παλιά έχω πάντα κάτι να δείξω Μόνο πρόσεχε μην το χάσεις ή στο κλέψουν γιατί πάνε τα δεδομένα σου και δεν ξέρει που μπορουν να καταλήξουν οι φωτογραφίες σου. Φαντάζομαι ότι τις κρατάς κάπως και αλλού έτσι γιατί πέρα από αυτό το σενάριο δεν είναι δύσκολο να χαλάσει η SD. 6
praktor_007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απαραδεκτο το 2021 να κυκλοφορουν συσκευες με 64GB ειδικα οταν κοστιζουν περισσοτερο απο 50Ε Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από praktor_007 7
praktor_007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Fulgore είπε Θετικο που υπαρχει ποικιλια και επιλογες αναλογα για ολα τα γουστα και μεγεθη κινητων. Τα φθηνοτερα μοντελα ερχονται με 64GB καθαρα λογω κοστους για οποιον δεν θελει πολλα πολλα και δεν γεμιζει το κινητο με 4κ video και παιχνιδια,τα ακριβοτερα μοντελα επιτελους με τουλαχιστον 128GB και παραπανω μνημη ram,οπως επρεπε να ηταν τα περσινα Iphone 11pro/max. Μονο ερωτηματικο ειναι η αυτονομια πως θα ειναι λογω των μικροτερων μπαταριων. Το μικροτερο Iphone 12 θα ειναι η καλυτερη συσκευη για χρηση με το ενα χερι,για οποιον τον ενοχλουν οι μεγαλες διαστασεις. δηλαδη ποση ειναι η διαφορα κοστους ΒΟΜ απο 64Gb στα 128Gb?Αντε να ειναι και 9$.Σιγα μη μπει και μεσα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από praktor_007 2 1
Vkngs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, slk200gr είπε Το κινητό είναι για να σε διευκολύνει όχι να σε βάλει σε δουλειές Δεν το θεωρώ δουλειά. Όπως το βλέπει ο καθένας. 1
slk200gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δες απο ποσο θα ξεκινα το μικροτερο/φθηνοτερο Iphone και απο ποσο θα ξεκινα το μικροτερο Iphone 12 pro. Επισης ποσο κοστιζει το να ανεβεις σε χωρο στο φθηνοτερο Iphone σε σχεση με τα Pro μοντελα. Οταν λοιπον ο αλλος γλυτωνει κατι εκατονταδες ευρω με το φθηνοτερο μοντελο,αν χρειαζεσαι παραπανω χωρο,απλα αγοραζει το 128ρι ή 256ρι. Καλά τα λες αλλά εγώ άλλο είπα
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Και που τα περνάς στο pc τι τα κάνεις ? Σήμερα όλα τα κάνουμε με το κινητό και το να έχεις αγαπημένες στιγμές σε αυτό είναι ότι πιο ωραίο. Προσωπικά από όταν έκανα παιδιά φτιάχνω άλμπουμ στην SD και κρατάω τις καλύτερες στιγμές και σε αυτή, ενώ τα περνάω και σε pc.. Όμως έχω μαζί μου πάντα τις στιγμές που θέλω να μοιράζομαι και πραγματικά είναι το μόνο που χαίρομαι τρομερά στο κινητό. Ούτε cloud το φτάνει ούτε τίποτα. 512gb κάρτα και όλα μέσα, χωρίς άγχος να γεμίσει, χωρίς μεταφορές σε αλλαγή συσκευής κτλ, χωρίς ανάγκη για σήμα και data. Ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι έχουν smart TV το να προβάλλω τέτοιες στιγμές σε παρέα είναι ότι πιο εύκολο, αλλά και έξω όταν είμαι και αναφέρομαι σε στιγμές από παλιά έχω πάντα κάτι να δείξω Το ότι κάνεις κάτι εσύ ή κάποιοι δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι, δεν κάθονται όλοι να βγάζουν φωτογραφίες κάθε τρεις και λίγο για να τις δείχνουν στους άλλους από το κινητό τους, εγώ βγάζω κάποιες φώτο περισσότερο για εμένα και να τις έχω κάπου αποθηκευμενες, όσες θέλω τις κρατάω μέσα στο αρχείο μου σε εξωτερικό σκληρό και από το κινητό μπορεί να τις διαγράψω. Επίσης το κινητό υπάρχει και το ενδεχόμενο να στο κλέψουν, αν έχεις σημαντικό πλήθος φωτογραφιών και θες να μειώσεις την πιθανότητα απώλειας και να τις χάσεις καλύτερα να αποθηκευτούν κάποια στιγμή σε κάποιο άλλο μέσον. 8
slk200gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Vkngs είπε Δεν το θεωρώ δουλειά. Όπως το βλέπει ο καθένας. Από όποια πλευρά και να το δεις πρόσθετη δουλειά είναι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 23 minutes ago, aggeliki said: Θεωρω πως τα 64gb ειναι καλα για τον μεσο χρηστη ο οποιος μουσικη ακουει κυριως απο youtube, και ολα ποια ανεβαινουν στο cloud. Με το cloud sync συνεχώς ανοιχτό! 4
nat10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 2021 ακομη με 64GB?αχαχαχα ενω ολες οι αλλες εταιρειες ξεκινανε απο 128-256GB εδω πολλα χρονια στην βασικη εκδοση
dikasths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Και που τα περνάς στο pc τι τα κάνεις ? Σήμερα όλα τα κάνουμε με το κινητό και το να έχεις αγαπημένες στιγμές σε αυτό είναι ότι πιο ωραίο. Προσωπικά από όταν έκανα παιδιά φτιάχνω άλμπουμ στην SD και κρατάω τις καλύτερες στιγμές και σε αυτή, ενώ τα περνάω και σε pc.. Όμως έχω μαζί μου πάντα τις στιγμές που θέλω να μοιράζομαι και πραγματικά είναι το μόνο που χαίρομαι τρομερά στο κινητό. Ούτε cloud το φτάνει ούτε τίποτα. 512gb κάρτα και όλα μέσα, χωρίς άγχος να γεμίσει, χωρίς μεταφορές σε αλλαγή συσκευής κτλ, χωρίς ανάγκη για σήμα και data. Ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι έχουν smart TV το να προβάλλω τέτοιες στιγμές σε παρέα είναι ότι πιο εύκολο, αλλά και έξω όταν είμαι και αναφέρομαι σε στιγμές από παλιά έχω πάντα κάτι να δείξω Αν δείχνεις στην παρέα φωτογραφίες από γκομενες, καλά κάνεις και τις κουβαλάς μαζί. Αν κουβαλάς μαζί την SD με το βίντεο του γάμου σου, υπάρχει θέμα 3
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, slk200gr είπε Καλά τα λες αλλά εγώ άλλο είπα Ισως τοτε να γινοσουν πιο συγκεκριμενος σε τι ακριβως ηθελες να πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα