Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μαθήματα είναι από απόσταση και ο πατέρα γκρινιάζει, οπότε για να σώσω τον εαυτό μου από τον να τον τρώω στην μάπα και να είμαι χρήσιμος, θέλω να πιάσω part-time εργασία. Είμαι φοιτητής ΗΜ με γνώσεις σε προγραμματισμό/προγραμματισμό διαδικτύου και δεν έχω ξαναεργαστεί (πέρα από τα του σπιτιού ελιές/τρύγο/κλάδεμα κλπ.). Ψάχνοντας στο google, βρήκα αρκετές αγγελίες για  πωλητής, πέρα τον κλασσικών "αγγλικά", "απολυτήριο λυκείου" κλπ. βλέπω και "εμπειρία σε χειρισμό e-shop". Έχω κάνει αρκετά project στην σχολή με βάσεις δεδομένων/html/javascript/php και μπορώ να κατασκευάσω δικές μου ιστοσελίδες και να διαχειριστώ βάσεις δεδομένων. Δεν θέλω να παίρνω ευθύνες στις οποίες δεν μπορώ να ανταποκριθώ και ο όρος "εμπειρία" με τρομάζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μου ακούγεται σαν δουλειά προγραμματιστή. Μάλλον ζητάνε να ξέρεις να λειτουργείς το λογισμικό της ιστοσελίδας. Να ανεβάζεις listings και άλλα τέτοια. Σαν virtual assistance ακούγεται. Όλες αυτές οι δουλειές το ίδιο είναι. 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Δε μου ακούγεται σαν δουλειά προγραμματιστή. Μάλλον ζητάνε να ξέρεις να λειτουργείς το λογισμικό της ιστοσελίδας. Να ανεβάζεις listings και άλλα τέτοια. Σαν virtual assistance ακούγεται. Όλες αυτές οι δουλειές το ίδιο είναι. 

Συνεπώς δεν κάνω qualify? Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό που περιέγραψε, βρήκα αυτό "SAP Web Assistant"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Returntolobby είπε

Συνεπώς δεν κάνω qualify? Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό που περιέγραψε, βρήκα αυτό "SAP Web Assistant"

Δε βλέπω λόγο να μη κάνεις qualify. Δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό κατάστημα? δε ξέρεις περίπου πως δουλεύουν? Δεν είναι τόσο δύσκολο...ανάλογα και τη σελίδα βέβαια. Αυτές τις προδιαγραφές τις βάζουν για να αφήσουν εκτός άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με υπολογιστή και διαδίκτυο. Ναι ακούγεται παράξενο αλλά υπάρχουν τέτοιοι. Υπάρχουν άτομα που δε ξέρουν ούτε το facebook/twitter να χρησιμοποιούν και αγοράζουν courses για να μάθουν.

Δε χρειάζεται να το μεγαλοποιείς, ότι δε ξέρεις το μαθαίνεις μετά ή ρωτάς. Θα έχεις πλήρη καθοδήγηση για το τι θέλουν από εσένα και πως να το κάνεις.

Το sap είναι και αυτό λογισμικό επιχειρήσεων και το assistance θα είναι καμιά "χαμαλοδουλειά" που να σχετίζεται με αυτό το λογισμικό. Οι χαμαλοδουλειές του διαδικτύου ονομάζονται "virtual assistance" ή απλά "support".  Κάνεις πράγματα απλά που δε θέλουν απαραίτητα τρομερή δεξιότητα πέρα από την ικανότητα χρήσης του λογισμικού που ζητάνε.

Μη σου φαίνεται περίεργο, δε ξέρουν όλοι άριστα αυτά τα λογισμικά και πολλές διαδικασίες που σχετίζονται με αυτά είναι χρονοβόρες και επίπονες για αυτό πληρώνεσαι να τις κάνεις εσύ. Λεφτά βγάζεις στο διαδίκτυο επειδή κάτι ξέρεις να κάνεις και γλιτώνεις από πόνο κάποιον άλλον. Όσοι πουλάνε μάρκετινγκ στη πλειοψηφία τους απλά γνωρίζουν κάποιο λογισμικό. Όλοι βασικά βγάζουμε λεφτά επειδή έχουμε κάποιο εργαλείο και δε χρειάζεται αυτό είναι να είναι πολύπλοκο όσο μία γλώσσα προγραμματισμού. Μπορεί να είναι απλά μία ιστοσελίδα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

απο την  στιγμη που εχεις ευχερια με τους υπολογιστες δεν υπαρχει λογος να μην μπορεις να εργαστεις σε eshop,

πολλα eshops στην ελλαδα δεν ειναι τοσο μεγαλα για να εχουν πολλους υπαλληλους με ξεκαθαρο ποστο ο καθενας

οποτε συνηθως θελουν καποιον να κανει λιγο απο ολα, να βαζει να βγαζει προιοντα, να ετοιμαζει τις παραγγελιες, να απαντα σε πελατες

αλλοι πιο εξυπνοι τα θελουν τελειως ολα σε ενα , να ειναι και προγραμματιστης και διαφημιστης και οτι αλλο χρειαστει

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...