Anton! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Δυστυχώς είμαι ένας απ τους ατυχους που μου έκλεψαν το Samsung tablet μου μέσα από την τσάντα μου. Διαθέτει μόνο την λειτουργία WiFi και όχι 3G. Υπάρχει καποιος τροπος να το εντοπίσω; Έχω μπει ήδη στο Samsung account και στο Google αλλα πουθενά δεν υπάρχει κανένα στίγμα. Προφανώς είτε έχει γίνει hard reset ή δεν έχει ανοίξει ακόμα. Ψάχνωντας στο internet βρήκα το prey app. Το έχει χρησιμοποιήσει κανεις; Γνωρίζει πως δουλεύει; Με μια γρήγορη ματια ζητάει να του δώσεις και το imei της συσκευής. Στο δικό μου tablet είτε στο κουτί είτε στην απόδειξη δεν αναγράφεται κάποιο imei, παρα μόνο το serial No... μήπως επειδή είναι μόνο με WiFi και όχι με δεδομένα 3G? Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Anton! 1
ice25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Αν καταφέρει να το κάνει reset το κλαις.. αν δεν τα καταφέρει θα του είναι άχρηστο αλλά εσυ πάλι θα το κλαις αν έχεις βάλει κάνα μοτίβο εύκολο και μπορέσει να το ανοίξει και είναι αρκετά βλάκας να το συνδέσει σε wifi τότε μπορεί να βρεις το στίγμα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To prey ειναι καλο προγραμμα ναι. γενικα εαν μια συσκευη δεν εχει μονιμο ιντερνετ πανω (3g/4g) τοτε δυσκολα τα πραγματα.. Μόνο αν το συνδέσει κάποιος σε wifi (αν το θελει για προσωπικη χρηση τοτε κατα 99% θα το συνδεσει σε wifi) Βέβαια απο τις 4 οκτωβριου μεχρι τις 14 λογικα αν δεν εδωσε στιγμα θα εχει γινει hard reset.. ΙΜΕΙ δεν εχει γιατι δεν δεχεται καρτα σιμ. Ωστοσο αν θες κανε μια δηλωση κλοπης στο τμημα της περιοχης οπου σου το κλεψανε και να αναφερεις στην καταθεση τον σειριακο αριθμο του ταμπλετ.. (δε ξερεις ποτε, να εισαι καλυμενος) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
Anton! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 13/10/2020 στις 9:58 ΜΜ, ice25 είπε Αν καταφέρει να το κάνει reset το κλαις.. αν δεν τα καταφέρει θα του είναι άχρηστο αλλά εσυ πάλι θα το κλαις αν έχεις βάλει κάνα μοτίβο εύκολο και μπορέσει να το ανοίξει και είναι αρκετά βλάκας να το συνδέσει σε wifi τότε μπορεί να βρεις το στίγμα Δηλαδή αν κατάλαβα καλά σε περίπτωση hard reset πατώντας ταυτόχρονα τα button power off, volume up και home button όπου στην συνέχεια το tablet λογικά θα ανοίξει, Κ να συνδεθεί σε WiFi στην συνέχεια (αφού έχει γίνει το hard reset) δεν υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού;
Anton! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 4:51 ΠΜ, zernex201 είπε To prey ειναι καλο προγραμμα ναι. γενικα εαν μια συσκευη δεν εχει μονιμο ιντερνετ πανω (3g/4g) τοτε δυσκολα τα πραγματα.. Μόνο αν το συνδέσει κάποιος σε wifi (αν το θελει για προσωπικη χρηση τοτε κατα 99% θα το συνδεσει σε wifi) Βέβαια απο τις 4 οκτωβριου μεχρι τις 14 λογικα αν δεν εδωσε στιγμα θα εχει γινει hard reset.. ΙΜΕΙ δεν εχει γιατι δεν δεχεται καρτα σιμ. Ωστοσο αν θες κανε μια δηλωση κλοπης στο τμημα της περιοχης οπου σου το κλεψανε και να αναφερεις στην καταθεση τον σειριακο αριθμο του ταμπλετ.. (δε ξερεις ποτε, να εισαι καλυμενος) Το prey πρέπει να το είχα εγκαταστήσει και γω στο tablet? Ή μπορεί να ανιχνεύσει από μόνο του άλλη συσκευή; Στην περίπτωση που γίνει hard reset και στην συνέχεια το tablet συνδεθεί σε WiFi μπορεί να ανιχνευθεί μέσω του serial No?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Anton! είπε Το prey πρέπει να το είχα εγκαταστήσει και γω στο tablet? Ή μπορεί να ανιχνεύσει από μόνο του άλλη συσκευή; Στην περίπτωση που γίνει hard reset και στην συνέχεια το tablet συνδεθεί σε WiFi μπορεί να ανιχνευθεί μέσω του serial No? Φίλε ξεπερασε το και κοίτα για το επόμενο.
Anton! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Φίλε ξεπερασε το και κοίτα για το επόμενο. Το έχω κάνει ηδη αυτό... αλλα θεωρώ πως αν ασχοληθείς λίγο και το ψάξεις, μπορει Κ να βγάλεις κάποια ακρη αν είσαι λίγο τυχερός. Ίσως Κ όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, Anton! είπε Το prey πρέπει να το είχα εγκαταστήσει και γω στο tablet? Ή μπορεί να ανιχνεύσει από μόνο του άλλη συσκευή; Στην περίπτωση που γίνει hard reset και στην συνέχεια το tablet συνδεθεί σε WiFi μπορεί να ανιχνευθεί μέσω του serial No? To Prey επρεπε να το ειχες εγκαταστησει πριν χασεις το ταμπλετ (το ιδιο και με τις εφαρμογες για εντοπισμο κινητου.. αμα στο κλεψουν και μετα χαιρέτα μας) Αν κανουν hard reset δεν θα σε σωσει καμια εφαρμογη. Σβήνονται τα παντα Απο τον σειριακο αριθμο δεν εντοπιζεται οχι. (Δηλαδη θεωρητικα γινεται αλλα πρακτικα δε μπορεις να το κανεις)
Anton! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 21 ώρες πριν, zernex201 είπε To Prey επρεπε να το ειχες εγκαταστησει πριν χασεις το ταμπλετ (το ιδιο και με τις εφαρμογες για εντοπισμο κινητου.. αμα στο κλεψουν και μετα χαιρέτα μας) Αν κανουν hard reset δεν θα σε σωσει καμια εφαρμογη. Σβήνονται τα παντα Απο τον σειριακο αριθμο δεν εντοπιζεται οχι. (Δηλαδη θεωρητικα γινεται αλλα πρακτικα δε μπορεις να το κανεις) Σ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και την βοήθεια! Να σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα