cy67 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλή μέρα, Ενα ftp πρόγραμμα που να το εγκαταστήσω στο pc και με αυτό να ενώνω το xiaomi Mi 9 Android τηλέφωνο μου έτσι που να μπορώ να μεταφέρω από το τηλέφωνο files στο pc. Ftp application το οποίο έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο και με αυτό να κάνω τη σύνδεση στο file manager του pc βρήκα. Από το pc στο τηλέφωνο δεν... Ευχαριστώ πολύ
coolnetgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Το File Manager έχει λειτουργία access from PC που ενεργοποιεί FTP server. Μετά με οποιονδήποτε FTP client, π.χ. Filezilla. μπορείς να συνδεθείς. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δες γενικα και το Airdroid απο το Play Store.
cy67 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, coolnetgr είπε Το File Manager έχει λειτουργία access from PC που ενεργοποιεί FTP server. Μετά με οποιονδήποτε FTP client, π.χ. Filezilla. μπορείς να συνδεθείς. Ακριβώς την αντίθετη διαδρομή θέλω να ακολουθήσω. Ψάχνω αυτό το Application, για να εγκαταστήσω στο pc που τα στοιχεία που θα μου δώσει θα τα βάλω στο file manager του τηλεφώνου μου και θα κανω χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό μεταφορά αρχείων.
pigeon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια αυτό εδώ: https://www.xlightftpd.com/download.htm Ειναι ενα μικρό portable (s)FTP server, πανάλαφρο και δωρεάν. Το σετάρεις στο pc σου (είναι λίγο δύστροπο στην αρχή αλλά υπάρχουν οδηγίες) και συνδέεις το κινητό επάνω σ'αυτό με τον τρόπο που δείχνεις στην τελευταία φωτο. Μπορεις να του ορίσεις συγκεκριμένα folders του pc που θες να αφήνεις public, με συγκεκριμένα δικαιώματα read/write ανα folder. 1
jim_p Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν κανεις ενα samba share στο pc και να το δεις απο το κινητο με την ιδια εφαρμογη επιλεγοντας smb κλπ? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από jim_p 1
cy67 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Γιατί δεν ξέρω να κάνω samba. Υπάρχει κάποιος οδηγός;
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, cy67 είπε Καλή μέρα, Ενα ftp πρόγραμμα που να το εγκαταστήσω στο pc και με αυτό να ενώνω το xiaomi Mi 9 Android τηλέφωνο μου έτσι που να μπορώ να μεταφέρω από το τηλέφωνο files στο pc. Ftp application το οποίο έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο και με αυτό να κάνω τη σύνδεση στο file manager του pc βρήκα. Από το pc στο τηλέφωνο δεν... Ευχαριστώ πολύ https://www.howtogeek.com/191378/how-to-access-shared-windows-folders-on-android-ipad-and-iphone/
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, cy67 είπε Γιατί δεν ξέρω να κάνω samba. Υπάρχει κάποιος οδηγός; https://www.windowscentral.com/how-share-files-and-printers-without-homegroup-windows-10 Εκει που λεει share files with file explorer.
yioula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 για μεταφορες μονο, γιατι οχι το send enywhere
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα