Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή μέρα, 

Ενα ftp πρόγραμμα που να το εγκαταστήσω στο pc και με αυτό να ενώνω το xiaomi Mi 9 Android τηλέφωνο μου έτσι που να μπορώ να μεταφέρω από το τηλέφωνο files στο pc. 

Ftp application το οποίο έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο και με αυτό να κάνω τη σύνδεση στο file manager του pc βρήκα. Από το pc στο τηλέφωνο δεν... 

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δες γενικα και το Airdroid απο το Play Store. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, coolnetgr είπε

Το File Manager έχει λειτουργία access from PC που ενεργοποιεί FTP server. Μετά με οποιονδήποτε FTP client, π.χ. Filezilla. μπορείς να συνδεθείς.

Screenshot_20201004-125353_File Manager +.png

Ακριβώς την αντίθετη διαδρομή θέλω να ακολουθήσω. Ψάχνω αυτό το Application, για να εγκαταστήσω στο pc που τα στοιχεία που θα μου δώσει θα τα βάλω στο file manager του τηλεφώνου μου και θα κανω χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό μεταφορά αρχείων. 

Screenshot_2020-10-04-17-59-37-884_com.alphainventor.filemanager.jpg

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια αυτό εδώ:
https://www.xlightftpd.com/download.htm

Ειναι ενα μικρό portable (s)FTP server, πανάλαφρο και δωρεάν. Το σετάρεις στο pc σου (είναι λίγο δύστροπο στην αρχή αλλά υπάρχουν οδηγίες) και συνδέεις το κινητό επάνω σ'αυτό με τον τρόπο που δείχνεις στην τελευταία φωτο. Μπορεις να του ορίσεις συγκεκριμένα folders του pc που θες να αφήνεις public, με συγκεκριμένα δικαιώματα read/write ανα folder.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν κανεις ενα samba share στο pc και να το δεις απο το κινητο με την ιδια εφαρμογη επιλεγοντας smb κλπ?

Screenshot_20201004-202748.png

Επεξ/σία από jim_p
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, cy67 είπε

Καλή μέρα, 

Ενα ftp πρόγραμμα που να το εγκαταστήσω στο pc και με αυτό να ενώνω το xiaomi Mi 9 Android τηλέφωνο μου έτσι που να μπορώ να μεταφέρω από το τηλέφωνο files στο pc. 

Ftp application το οποίο έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο και με αυτό να κάνω τη σύνδεση στο file manager του pc βρήκα. Από το pc στο τηλέφωνο δεν... 

Ευχαριστώ πολύ

https://www.howtogeek.com/191378/how-to-access-shared-windows-folders-on-android-ipad-and-iphone/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...