proview Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε καποιον γνωστη του θεματος γιαιτι πλεον κουραστηκα να πληρωνω -χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα- τους διαφορους που δηλωνουν "τεχνικοι".... Το τελευταιο (γιατι υπηρξαν και προηγουμενα) προβλημα που εβγαλε ειναι μετα απο αλλαγη, -την 3η- οθονης, εχει πολυ χαμηλο σημα wifi.... Yπολογιζω οτι κατι πειραχτηκε απο το πολυ ανοιξε-κλεισε του τηλεφωνου.....Με το ζορι "βλεπει" τα δυκτια και σχεδον επανω απο το ρουτερ... Απο την αλλη, δεν ξερω αν εχει παιξει ρολο και το οτι εκανε αναβαθμιση απο android 9 σε android 10.... Anyway ,......Επισυναπτω και screenshot απο τρια διαφορετικα τηλαφωνα τοποθετημενα το περιπου στα 2-3 μετρα απο το ρουτερ και με οπτικη επαφη με αυτο..... Huawei p20 pro - Honor Play - Xiaomi Poco x3 nfc....
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 99% δεν κουμπώθηκε πλήρως το coaxial του σήματος/wifi οπότε δεν υπάρχει "κεραία" για να πιάσει. Δυστυχώς αν είναι αυτό, θέλει πάλι άνοιγμα η συσκευή!
proview Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε 99% δεν κουμπώθηκε πλήρως το coaxial του σήματος/wifi οπότε δεν υπάρχει "κεραία" για να πιάσει. Δυστυχώς αν είναι αυτό, θέλει πάλι άνοιγμα η συσκευή! Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Επειδη ημουν μπροστα στην επισκευη του τηλεφωνου (συνοικιακο σερβις, οχι επισημη αντιπτοσωπια λογω τρελου κοστους) Τα δυο καλωδια (ενα μαυρο και ενα ασπρο αν εννοεις αυτα) τα διπλοτσεκαρε αν εχουν κουμπωσει καλα στις υποδοχες τους... Εισαι Νικαια βλεπω και εγω Νικαια ειμαι διπλα στον Ρουσουνελο....Αν κανεις αυτην την δουλια και την αγαπας μπορουμε να το φιαξουμε; Αν ναι, στειλε μου τηλεφωνο με pm να μιλησουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Σε P9 Plus που σταμάτησε να εχει καλο σημα κινητής και WiFi χρειαστηκε αλλαγη πλακετας.
proview Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Talepwros είπε Σε P9 Plus που σταμάτησε να εχει καλο σημα κινητής και WiFi χρειαστηκε αλλαγη πλακετας. Δεν μπορω να ξερω τι φταιει.... Το θεμα ειναι "μπορει καποιος να το φιαξει και φυσικα θα πληρωθει"; Παντως πλακετες βρισκεις πιο ευκολα λογω μη συμφερουσας επισκευης αμα σπασει η οθονη.... Μου ζητουσαν την πρωτη φορα 350 ευρω για την αλλαγη της...Τωρα επεσε αν δεν κανω λαθος στα 250... Εμενα μου βαλανε imitation αλλα δεν ειδα καμια διαφορα απο την original οθονη ισως γιατι δεν ειμαι απαιτητικος στην χρηση του...Αλλα το wifi μου χρειαζετε για αυτο το ψαχνω....
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Το ότι έχουν κουμπώσει οκ, αλλά μπορεί να έχουν τσακίσει εσωτερικα απο το βάλε-βγάλε και να μην έχει σήμα. Κοινώς το ότι κούμπωσε δε σημαίνει οτι λειτουργεί. Σαν πρώτη φάση αυτό. Αν όντως δεν φταίνε αυτά τότε δυστυχώς είναι η πλακέτα το πρόβλημα. Η ημιτασιόν που έχεις βάλει είναι σίγουρα amoled; υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι καλή LCD οθόνη οπότε στα χρώματα θα έχει διαφορά ιδιαίτερα δε στο μαύρο. ΑΝ το βλέπεις σκούρο η γκρι η να ασπρίζει 99% ειναι ips lcd οθόνη.
proview Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Το ότι έχουν κουμπώσει οκ, αλλά μπορεί να έχουν τσακίσει εσωτερικα απο το βάλε-βγάλε και να μην έχει σήμα. Κοινώς το ότι κούμπωσε δε σημαίνει οτι λειτουργεί. Σαν πρώτη φάση αυτό. Αν όντως δεν φταίνε αυτά τότε δυστυχώς είναι η πλακέτα το πρόβλημα. Η ημιτασιόν που έχεις βάλει είναι σίγουρα amoled; υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι καλή LCD οθόνη οπότε στα χρώματα θα έχει διαφορά ιδιαίτερα δε στο μαύρο. ΑΝ το βλέπεις σκούρο η γκρι η να ασπρίζει 99% ειναι ips lcd οθόνη. Δεν ξερω αν ειναι amoled , παντως ειναι -για τις απαιτησεις μου- αριστη.... Και στο μαυρο, ειναι οντως μαυρο....Το προβλημα που πρεπει να λυθει ειναι αυτο του wifi....Αν εχει παθει ζημεια απο το βαλε-βγαλε αυτο μονο ενας τεχνικος που αγαπα την δουλια του και σεβεται τον πελατη του θα μπορεσει να το βρει....Τον εχουμε; 🙂
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Κάνε όμως και διόρθωση στον τίτλο γιατί προκαλεί πρόβλημα. 🧐
proview Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Κάνε όμως και διόρθωση στον τίτλο γιατί προκαλεί πρόβλημα. 🧐 Έχεις δίκιο, τώρα το είδα που το ανέφερες, αλλά δεν ξέρω πως να το διορθώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα