Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας!!σε περίπου 30 μερες μετακομίζουμε σε καινούργιο διαμερισμα νεοδμητης πολυκατοικίας!Δυστυχως η γειτονια μας υποστηρίζει μόνο 24mbps γραμμή και έτσι μπαινουμε στη διαδικασία να κανουμε αίτηση με κουπόνι για fiber 100ρη

1)Δυστυχως δε προβλεψαμε γραμμες για να περάσει η οπτικη αρα περιμενουμε τον μηχανικό της wind να μας πει πως θα την περασουμε!Υπάρχει περίπτωση να πάει η οπτική μέχρι τον διαμοιραστη της πολυκατοικιας και μετα να μεταφερθεί στους οροφους από το υπαρχων utp cat5e δίκτυο?για να αποφύγουμε τα τρυπιματα σε ολους τους ορόφους?Από το δρόμο εως τον διαμοιραστη υπάρχει υπογεια σωληνα μεγαλης διαμετρου,θα μπορέσει ο εργολαβος να περάσει απο εκει ?οπως καταλαβαινετε να σπάσουν καινουργια πεζοδρόμια καινουργιες πλακες σε πιλοτες είναι αδιανόητο.

2)η διαδικασια αποτι κατάλαβα διαρκεί πάνω από 2 μηνες γιανα εχουμε ίντερνετ μιας και και δεν υπάρχει ήδη γραμμη,γίνεται να μεταφερω την γραμμή(nova forthnet) που εχω τώρα στο υπαρχων σπίτι μου και οταν με το καλό έρθει η σύνδεση της wind να κανω διακοπή και να συνεχισω με την wind?προτιμώ να πληρώνω παράλληλα τα παντα για να μην μεινω χωρις ιντερνετ.ευχαριστω πολύ!

Επεξ/σία από Xesbyecrof
Δημοσ.

Δηλαδη το εχεις σίγουρο οτι θα σου φερει η wind ινα στο σπίτι και ας εχει η περιοχη διαθέσιμη μονο 24αρα, και μαλιστα ολα αυτα σε δύο μήνες;

Πως προκύπτει ολη αυτη η αισιοδοξία μπορείς να μας πεις λίγο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη το εχεις σίγουρο οτι θα σου φερει η wind ινα στο σπίτι και ας εχει η περιοχη διαθέσιμη μονο 24αρα, και μαλιστα ολα αυτα σε δύο μήνες;

Nikos,

είμαι σίγουρος πως αν έκανες μια προσπάθεια, με ποιο θετική διάθεση, θα καταλάβαινες τι λέει!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Το σπίτι είναι εντος Αττικής Και εχει περάσει από μπροστα η οπτική λογο ότι εξυπηρετεί κτιριο του οτε και μιας κατοικίας με fiber...

Δημοσ.

Το νεόδμητο κτήριο, σε τι απόσταση είναι από το Αστικό Κέντρο (ΟΤΕ) της περιοχής;

Ποιος θα υλοποιήσει το δίκτυο οπτικών ινών της περιοχής; H Cosmote ή η Wind;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filipN είπε

Nikos,

είμαι σίγουρος πως αν έκανες μια προσπάθεια, με ποιο θετική διάθεση, θα καταλάβαινες τι λέει!

Διαβασα πολυ καλα τι λεει ο φιλος

8 ώρες πριν, Xesbyecrof είπε

Καλησπερα σας!!σε περίπου 30 μερες μετακομίζουμε σε καινούργιο διαμερισμα νεοδμητης πολυκατοικίας!Δυστυχως η γειτονια μας υποστηρίζει μόνο 24mbps γραμμή και έτσι μπαινουμε στη διαδικασία να κανουμε αίτηση με κουπόνι για fiber 100ρη

1)Δυστυχως δε προβλεψαμε γραμμες για να περάσει η οπτικη αρα περιμενουμε τον μηχανικό της wind να μας πει πως θα την περασουμε!Υπάρχει περίπτωση να πάει η οπτική μέχρι τον διαμοιραστη της πολυκατοικιας και μετα να μεταφερθεί στους οροφους από το υπαρχων utp cat5e δίκτυο?για να αποφύγουμε τα τρυπιματα σε ολους τους ορόφους?Από το δρόμο εως τον διαμοιραστη υπάρχει υπογεια σωληνα μεγαλης διαμετρου,θα μπορέσει ο εργολαβος να περάσει απο εκει ?οπως καταλαβαινετε να σπάσουν καινουργια πεζοδρόμια καινουργιες πλακες σε πιλοτες είναι αδιανόητο.

2)η διαδικασια αποτι κατάλαβα διαρκεί πάνω από 2 μηνες γιανα εχουμε ίντερνετ μιας και και δεν υπάρχει ήδη γραμμη,γίνεται να μεταφερω την γραμμή(nova forthnet) που εχω τώρα στο υπαρχων σπίτι μου και οταν με το καλό έρθει η σύνδεση της wind να κανω διακοπή και να συνεχισω με την wind?προτιμώ να πληρώνω παράλληλα τα παντα για να μην μεινω χωρις ιντερνετ.ευχαριστω πολύ!

1. Ναι και αυτό λέγετε fttb

2. Ναι

3. Ναι γινεται

Ολα τα παραπάνω ναι για σενα εχουν πολλα ερωτηματικά, τι διαθεσιμότητα εχεις στο δίκτυο πολης, τι διαθεσιμότητα εχεις στις ινες και τρίτον ποιος τα πληρώνει ολα αυτα, γιατι απο την περιγραφή σου δεν υπάρχουν τα στοιχειά

Τα υπόλοιπα λοιπον με τον μηχανικό της wind an αυτη ειναι ο καθολικός παροχος της περιοχής σου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

το κτίριο του οτε είναι 150 μέτρα μακριά.οταν πηρα το κουπόνι δύο πάροχοι μου φερνανε οτπικη η wind και η cosmote

Επεξ/σία από Xesbyecrof
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν το κτήριο του ΟΤΕ είναι στα 150 μέτρα τότε το δίκτυο οπτικών ινών (FTTH) το έχει αναπτύξει ο ΟΤΕ και αυτόν έπρεπε να επιλέξετε. Oι τιμές των δύο παρόχων, τώρα στο FTTH, είναι παρόμοιες και ο ΟΤΕ είναι πολύ καλύτερος πάροχος από την Wind.

Επεξ/σία από filipN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...