mike0402 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 καλημερα!δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα για το θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο! ενδιαφερομαι για μια καρεκλα gaming η μια καρεκλα γενικα ανετη μεχρι 100 ευρω! υπαρχει κατι αξιολογο?
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δωσε αν μπορεις κατι παραπανω και παρε μια καρεκλα απο anda seat Θα βγεις κερδισμενος
mike0402 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, Vigilante1319 said: Δωσε αν μπορεις κατι παραπανω και παρε μια καρεκλα απο anda seat Θα βγεις κερδισμενος αυτες δεν πανε στα 200 περιπου?
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mike0402 είπε αυτες δεν πανε στα 200 περιπου? Ναι Δυστηχως αλλα ειναι στην κυριολεξια οτι πληρωνεις παιρνεις.Προτεινω να πας για εκει. θα σου κρατησει και περισσοτερο καιρο και θα εισαι και ευχαριστημενος
mike0402 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 19 minutes ago, Vigilante1319 said: Ναι Δυστηχως αλλα ειναι στην κυριολεξια οτι πληρωνεις παιρνεις.Προτεινω να πας για εκει. θα σου κρατησει και περισσοτερο καιρο και θα εισαι και ευχαριστημενος ναι ισχυεινκαι αυτο που λες αλλα ειναι πολλα για μενα αυτη την στιγμη! εχεις κατι αλλο να προτεινεις?εστω μεχρι 150 που θα ειναι υπερβαση για μενα!
technotrance Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω αυτην αγορασα https://secretlab.sg/collections/titan-series Φιλε μου πηγαινε για secretlab και δεν θα χασεις// Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από technotrance
mike0402 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 7 hours ago, technotrance said: εγω αυτην αγορασα https://secretlab.sg/collections/titan-series Φιλε μου πηγαινε για secretlab και δεν θα χασεις// ωραιες αλλα πανακριβες..ξεφευγουν πολυ πανω απο τα 150 που ψαχνω
manolis940 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, mike0402 είπε ωραιες αλλα πανακριβες..ξεφευγουν πολυ πανω απο τα 150 που ψαχνω Έχω αλλάξει πάρα πολλές καρέκλες και πρόσφατα ήθελα δύο και είπα να δώσω μέχρι 300€ . Το έχω ψιλομετανιώσει. Αρχικά είπα να πάω σε ένα κατάστημα στην περιοχή μου για να δω την καρέκλα που είδα στο Internet. Εν τέλει πήρα άλλη. Η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζουν όλες σε όλους. Κατέληξα και αγόρασα αυτή . Είναι πολύ καλή αλλά οι anda που σου πρότειναν πιο πάνω φαίνονται κλάσης ανώτερες. Οπότε αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου ρίξε μια ματιά πριν πάρεις την απόφαση και ακολουθήσεις την πρόταση μου. Δεν έχει gaming στυλ αλλά σε εντός Ελλάδος και με 150€ δεν βλέπω κάτι καλύτερο. Υπάρχει η ίδια σε φθηνότερη αλλά με παραλαβή τέλος του χρόνου. Πάρε το κατάστημα να δεις τι παίζει Τρέχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη μια καλή προσφορά το banggood και υπάρχει και στο θέμα προσφορές. Θα την βρεις εδώ. Δεν μπορείς ωστόσο να την δοκιμάσεις πριν την αγορά. Οπότε έλεγξε καλά τις διαστάσεις Ωστόσο αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σου στις anda
mike0402 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 τελικα πηγα σε αυτη https://www.skroutz.gr/s/20109937/Anda-Seat-Bat-Black.html#description γιατι την βρηκα σε καταστημα με ατοκες δοσεις! ελπιζω να εκανα καλη επιλογη,σας ευχαριστω ολους!
technotrance Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) μπραβο σου φιλε./. με το καλο να την χαρεις φιλε μου Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από technotrance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα