Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα για το θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο!

ενδιαφερομαι για μια καρεκλα gaming η μια καρεκλα γενικα ανετη μεχρι 100 ευρω!

υπαρχει κατι αξιολογο?

Δημοσ.
1 minute ago, Vigilante1319 said:

Δωσε αν μπορεις κατι παραπανω και παρε μια καρεκλα απο anda seat Θα βγεις κερδισμενος

αυτες δεν πανε στα 200 περιπου?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike0402 είπε

αυτες δεν πανε στα 200 περιπου?

Ναι Δυστηχως αλλα ειναι στην κυριολεξια οτι πληρωνεις παιρνεις.Προτεινω να πας για εκει. θα σου κρατησει και περισσοτερο καιρο και θα εισαι και ευχαριστημενος

Δημοσ.
19 minutes ago, Vigilante1319 said:

Ναι Δυστηχως αλλα ειναι στην κυριολεξια οτι πληρωνεις παιρνεις.Προτεινω να πας για εκει. θα σου κρατησει και περισσοτερο καιρο και θα εισαι και ευχαριστημενος

ναι ισχυεινκαι αυτο που λες αλλα ειναι πολλα για μενα αυτη την στιγμη!

εχεις κατι αλλο να προτεινεις?εστω μεχρι 150 που θα ειναι υπερβαση για μενα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mike0402 είπε

ωραιες αλλα πανακριβες..ξεφευγουν πολυ πανω απο τα 150 που ψαχνω

Έχω αλλάξει πάρα πολλές καρέκλες και πρόσφατα ήθελα δύο και είπα να δώσω μέχρι 300€ . Το έχω ψιλομετανιώσει. Αρχικά είπα να πάω σε ένα κατάστημα στην περιοχή μου για να δω την καρέκλα που είδα στο Internet.  Εν τέλει πήρα άλλη. Η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζουν όλες σε όλους.

Κατέληξα και αγόρασα αυτή . Είναι πολύ καλή αλλά οι anda που σου πρότειναν πιο πάνω φαίνονται κλάσης ανώτερες. Οπότε αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου ρίξε μια ματιά πριν πάρεις την απόφαση και ακολουθήσεις την πρόταση μου. Δεν έχει gaming στυλ αλλά σε εντός Ελλάδος και με 150€ δεν βλέπω κάτι καλύτερο. Υπάρχει η ίδια σε φθηνότερη αλλά με παραλαβή τέλος του χρόνου. Πάρε το κατάστημα να δεις τι παίζει

Τρέχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη μια καλή προσφορά το banggood και υπάρχει και στο θέμα προσφορές. Θα την βρεις εδώ. 
Δεν μπορείς ωστόσο να την δοκιμάσεις πριν την αγορά. Οπότε έλεγξε καλά τις διαστάσεις

Ωστόσο αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σου στις anda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...