stifler12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, topdim είπε Εγώ δεν διάβασα ότι είναι 2α ή 3α όπως λες, αλλά ότι είναι αρκετά "κακά" σε αυτά τα δυο που ρωτάω, στο τομέα μουσικής και απομόνωσης, ναι διάβασα ότι κάνουν παπάδες. Για αυτό είπα να ακούσω την άποψη και κάποιου που τα έχει εδώ μέσα και όχι κάποιου που μπορεί να τα παίρνει από κάποια εταιρία, για αυτό ρωτώ δεν ξερω για τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα αλλα αν εχουν υψηλο ms δεν κανουν για παιχνιδια επειδη θα ακους εταιροχρονισμενα τον ηχο. Γενικα με blutooth αν συνδεονται καλο ειναι να το ψαξεις καλυτερα,για αυτο πολλα gaming ασυρματα ακουστικα ειναι με 2.4Ghz Wifi οπως τα Arctic που εχω 1
topdim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, stifler12 είπε δεν ξερω για τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα αλλα αν εχουν υψηλο ms δεν κανουν για παιχνιδια επειδη θα ακους εταιροχρονισμενα τον ηχο. Γενικα με blutooth αν συνδεονται καλο ειναι να το ψαξεις καλυτερα,για αυτο πολλα gaming ασυρματα ακουστικα ειναι με 2.4Ghz Wifi οπως τα Arctic που εχω Ναι για το delay του bluetooth, το έχω διαβάσει ότι παίζει γενικά στα ακουστικά, αλλά έλεγα αφού είναι τόσο τοπ ίσως να έπαιζαν καλά αυτά. Τέλος πάντων η προσφορά τελείωσε οπότε...
PeopleAreStrange Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Σε εμένα το Bluetooth των συγκεκριμένων ακουστικών δεν εχεi καθόλου delay. 1
neo_geo13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Στις 4/10/2020 στις 2:53 ΜΜ, Kwsths67 είπε Μολις τα πηρα απο MediaMarkt γιατι το public τα κανει παραδοση μονο τεταρτη το νωριτερο. Τα παρήγγειλα κι εγώ από media markt χθες αλλά το status είναι κολλημένο στο: " Ενημέρωση καταστήματος - Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για σένα και τα προϊόντα σου" Έλαβες κάποιο μήνυμα για παραλαβή;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, neo_geo13 είπε Τα παρήγγειλα κι εγώ από media markt χθες αλλά το status είναι κολλημένο στο: " Ενημέρωση καταστήματος - Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για σένα και τα προϊόντα σου" Έλαβες κάποιο μήνυμα για παραλαβή; ελαβα μηνυμα εγω
alexakos89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Έχω ένα κρατημένο στο όνομα μου αλλά δεν θα πάρω τελικά. Αν το θέλει κανείς ας στείλει πμ
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Όσοι το παραλάβατε πως είναι το noise cancelling?
Hal9000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Giannisrethymno είπε Όσοι το παραλάβατε πως είναι το noise cancelling? κο ρυ φαι ο 1
TechSense Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο Sony WH-1000XM3 υπαρχει αισθητη διαφορα στην βελτιωση του noise canceling;
godjet Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ τα πήρα με την προηγούμενη προσφορά και διαπίστωσα ένα μικρό πρόβλημα όταν τα είχα σε ήσυχο περιβάλλον με noise cancelling το δεξί ακουστικό έβγαζε ένα βόμβο σε μεσαια συχνότητα Εάν ήταν και στα δύο ακουστικά μπορεί και να μην έδινα σημασία επειδή ήταν όμως μόνο στο ένα ειχα πρόβλημα .. σαν να περνούσε λίγο θόρυβος περιβάλλοντος .. τα επέστρεψα ( media markt) πήρα ένα άλλο ζευγάρι όπου δεν παρατηρήθηκε το ίδιο πρόβλημα από κει και πέρα εδώ και δύο εβδομάδες είμαι τρελά ευχαριστημένος! Έχω και τα earbuds wf1000xm3 για τις βόλτες έξω.. Το a.n.c στα καινούρια είναι τρομερό Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από godjet
daviddavis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, geiasass είπε Σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο Sony WH-1000XM3 υπαρχει αισθητη διαφορα στην βελτιωση του noise canceling; Επειδή έχω τα XM2, ΧΜ3 και τώρα τα XM4. Η διαφορά από XM2 σε XM3 ήταν μεγαλύτερη στο noise canceling. Έχει όμως διαφορά! Τα πλεονεκτήματα για εμένα είναι περισσότερο βελτίωση στο touch, εάν τα βγάλει κάνουν pause και ότι μπορείς να συνδέσεις 2 συσκευές ταυτόχρονα. Τα υπόλοιπα τελικά δεν τα χρησιμοποιώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ακούω το πλαστικό όταν ακουμπάω το κεφάλι μου. Αυτό δεν συμβαίνει στα προηγούμενα μοντέλα. Συγκεκριμένα εκεί που περιστρέφει εάν πιέσεις λίγο ακούγεται και είναι απίστευτα σπαστικό. Το έχει διαπιστώσει και κανένας άλλος ή έχουν κανένα θέμα τα δικά μου; 2
filip123go Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Έχω πάρει τα ακουστικά σε προηγούμενη προσφορά. Πριν από κάποιες μέρες παρατήρησα πως όταν έχω το ANC on και δεν παίζει τίποτα από πίσω, ακούω έναν θόρυβο (σαν καταρράκτη) πολύ μακριά στο βάθος. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό ; Είναι φυσιολογικό; Δεν είναι μόνο από το ένα ακουστικό όπως λέει ο φίλος πιο πανω. Ευχαριστώ πολύ. Τα ακουστικά γενικώς τα σπάνε , αλλά σε league of legends δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω για chat.
TechSense Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 12:02 ΜΜ, Kwsths67 είπε Παιδια μολις τα φορεσα πρωτη φορα, αφοτου εκανα firmware update. Γιατι δουλευω πανω απο μεγαλη οδο με πολυ θορυβο και λογο covid εχουμε παραθυρα πορτες ανοιχτα εντελως για να κανει ρευμα ο αερας. Ενα εχω να πω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, λες και εισαι σε αλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ κυριολεκτικα με το ANC. Δεν μπορω να περιμενω να τα δοκιμασω σε μετρο και εξω για περπατημα. Κυριολεκτικα λες και τους εκλεψα στα 279 ευρω. Αν τα εχω μονιμα συνδεδεμενα σε desktop με την 3.5mm audio jack χρειαζεται να τα φορτιζω για να χρησιμοποιω ANC ή παιρνει το ρευμα για την λειτουργια του ANC απο την θυρα jack;
godjet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, geiasass είπε Αν τα εχω μονιμα συνδεδεμενα σε desktop με την 3.5mm audio jack χρειαζεται να τα φορτιζω για να χρησιμοποιω ANC ή παιρνει το ρευμα για την λειτουργια του ANC απο την θυρα jack; Δεν νομίζω να δίνει ρεύμα αυτή η θύρα..σε όλους τις συσκευές είναι καθαρά για ηχο . Ίσως μπορείς να συνδέσεις το usb c παράλληλα αλλα δεν ξέρω αν μπαίνει power off όταν φορτίζει Στις 24/10/2020 στις 1:33 ΜΜ, filip123go είπε Καλησπέρα σας. Έχω πάρει τα ακουστικά σε προηγούμενη προσφορά. Πριν από κάποιες μέρες παρατήρησα πως όταν έχω το ANC on και δεν παίζει τίποτα από πίσω, ακούω έναν θόρυβο (σαν καταρράκτη) πολύ μακριά στο βάθος. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό ; Είναι φυσιολογικό; Δεν είναι μόνο από το ένα ακουστικό όπως λέει ο φίλος πιο πανω. Ευχαριστώ πολύ. Τα ακουστικά γενικώς τα σπάνε , αλλά σε league of legends δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω για chat. Ναι υπάρχει ένας μικρός θόρυβος στο βάθος, για αυτό και δεν πρέπει να τα έχουμε σε πολύ ήσυχο περιβάλλον σε anc Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από godjet
zato23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, godjet είπε Δεν νομίζω να δίνει ρεύμα αυτή η θύρα..σε όλες τις συσκευές είναι καθαρά για ηχο . Ίσως μπορείς να συνδέσεις το usb c παράλληλα αλλα δεν ξέρω αν μπαίνει power off όταν φορτίζει Ναι υπάρχει ένας μικρός θόρυβος στο βάθος, για αυτό και δεν πρέπει να τα έχουμε σε πολύ ήσυχο περιβάλλον σε anc offtopic δεν ισχυει αυτο, υπαρχουν ακουστικα π.χ AKG K490NC τα οποια φορτιζουν με καλωδιο 3.5mm-to-USB οπως αυτο https://www.ebay.co.uk/itm/323923608215 Aλλα δε νομιζω να υπαρχουν συσκευες που φορτιζουν απο 3.5mm σε 3.5mm καλωδιο καθως θα επρεπε και η πηγη να δινει ρευμα απο την 3.5mm υποδοχη ,κατι το οποιο δεν το εχω δει καπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα