Kostasskoun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα και γεια σας έχω μια γουρουνα gy6 που δουλεύει κάνα τέταρτο και όταν ζεσταθεί καίει ηλεκτρονική και για να την ξαναβάλω μπρος πρέπει να αγοράσω άλλη την αγόρασα και μου έκαψε και την άλλη αν βγάλω τον πόλο της μπαταρίας και τον ξαναβάλω δίνει μόνο έναν σπινθήρα μετά τίποτα όσες φορές να πειράξω τον πόλο δεν έχω σπινθήρα είτε κρύα είτε ζέστη δεν εκκινεί μόνο με άλλη ηλεκτρονική Η τάση του ανόρθωτη είναι 14.5 volt στο ρελαντί και πάει 14.8 όσο γκαζωνεις
htaccess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα, προφανώς θα σε βοηθήσει > https://absolutelyscooters.net/pdf/CGen_GY6_50cc_Service_Manual.pdf
ScooterSuzas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 στο ρελαντι θα επρεπε να είναι λιγότερη η ταση ,λογικά ο ανορθωτής είναι ή καμιά γείωση
Kostasskoun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από ότι είδα στην φυσα της ηλεκτρονικής όταν βάζω τον βομβητή στο πολύμετρο το καλωδιακι του pick up βαράει και στους δύο πόλους της μπαταρίας Ταιριαξα μια ηλεκτρονική από μια mercedes 190e αλλά δεν ανεβαζει πολλές στροφές (περίπου 3000) γιατι η mercedes είχε μηχανικό σύστημα χρονισμού(με υποπίεση απ τό ντισιμπιτερ) ενώ η ηλεκτρονική της γουρούνας χρονιζει με την συχνότητα του παλμού απ' το pick up Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Kostasskoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα