Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αγοράσω το καινούριο pixel 5 απο κατάστημα της Αγγλίας ,την unlocked έκδοση, αν θα έχω κάποιο προβλήμα όσον αφορά το δίκτυο και την χρήση δεδομένων. Η γενικότερα αν θα υπάρχει κάποιο θέμα συνδεσιμότητας.

Είχα αγοράσει ούτως η άλλως ένα κινητό παλιότερα από Γαλλία ,απλά κάπου είδα πως υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες σε αυτό το θέμα. 

Μπορώ να προχωρήσω άφοβα στην αγορά του από Αγγλία η θα έχω κάποιο προβλήμα? Επίσης η αγορά φορτιστή κάποιας άλλης μάρκας μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο κινητό, μιας και αυτός που θα έχω από την αγορά του κινητού δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω διαφορετικής πριζας?

Συγχωρέστε με αν ρωτάω αχρειαστα πράγματα αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

θα πάρεις εναν ανταπτωρα πρίζας απο Αγγλική σε Ευρωπαϊκή κοστιζει 2-3€ και είσαι εντάξει, η συσκευή θα λειτουργήσει κανονικά εδώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tera είπε

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αγοράσω το καινούριο pixel 5 απο κατάστημα της Αγγλίας ,την unlocked έκδοση, αν θα έχω κάποιο προβλήμα όσον αφορά το δίκτυο και την χρήση δεδομένων. Η γενικότερα αν θα υπάρχει κάποιο θέμα συνδεσιμότητας.

Είχα αγοράσει ούτως η άλλως ένα κινητό παλιότερα από Γαλλία ,απλά κάπου είδα πως υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες σε αυτό το θέμα. 

Μπορώ να προχωρήσω άφοβα στην αγορά του από Αγγλία η θα έχω κάποιο προβλήμα? Επίσης η αγορά φορτιστή κάποιας άλλης μάρκας μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο κινητό, μιας και αυτός που θα έχω από την αγορά του κινητού δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω διαφορετικής πριζας?

Συγχωρέστε με αν ρωτάω αχρειαστα πράγματα αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.

Ευχαριστώ

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Και αν θες να χρησιμοποιήσεις και τον ίδιο φορτιστή πάρε απλά έναν ανταπτορα όπως είπε ο φίλος πιο πάνω...

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, CaptainChris είπε

θα πάρεις εναν ανταπτωρα πρίζας απο Αγγλική σε Ευρωπαϊκή κοστιζει 2-3€ και είσαι εντάξει, η συσκευή θα λειτουργήσει κανονικά εδώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση

5 ώρες πριν, koutsis είπε

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Και αν θες να χρησιμοποιήσεις και τον ίδιο φορτιστή πάρε απλά έναν ανταπτορα όπως είπε ο φίλος πιο πάνω...

Ευχαριστώ πολύ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για την αγορά του pixel! Μόνο από Αγγλία κ Amazon μπορώ να βρω κάποια λογική τιμή? 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
Στις 14/11/2020 στις 11:44 ΠΜ, Finn είπε

Γερμανικό play store και συνδυασμός με κάποια υπηρεσία προώθησης αλληλογραφιας όπως το mailbox de.

Σ ευχαριστω πολυ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...