Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να με βοηθησετε να βαλω fast path οποιος ξερει. Σημερα Σαββατο 3/10/20 μεχρι την τριτη 29/09 ειχα fast path. Εκανα ανανεωση συμβολαιου και η γραμμη μου μπηκε παλι σε Interleaved. Παιρνω κλασσικα τηλεφωνο την vodafone να κανω αιτηση για fast path και μου λενε η γραμμη σου εχει γινει ευρυζωνικη και δεν μπορω να στην αλλαξω. Ισχυει αυτο που μου ειπαν στο τηλεφωνο η να συνεχισω να παιρνω μεχρι να με βοηθησει ενας υπαλληλος? Τι εννοουν οτι η συνδεση εγινε ευρυζωνικη? Ευχαριστω για οποιον ασχοληθει.

ωδσλ.PNG

Επεξ/σία από George Kazamias
Δημοσ.

Το ίδιο θέμα μπαίνει κάθε λίγες ημέρες σε όλα τα ελληνικά forum και εδώ στο insomnia. Δηλαδή υπάρχουν ήδη πολλές απαντήσεις σχετικά με Vodafone και Fast path.

Αν ήσουν στην Cosmote και είχες τα ίδια στατιστικά θα είχες ήδη fast path, με το πρώτο τηλεφώνημα...

Δημοσ.

Μιλησα και με τεταρτο υπαλληλο που ηταν ο μονος που μου ειπε την αληθεια οτι η γραμμη μου ειναι σε καμπινα του Οτε και δεν μπορει να το αλλαξει. Του ειπα οτι εχει ξαναγινει αυτο γινεται με μια απλη δηλωση βλαβης στον ΟΤΕ με 2€, και αρχισε να τα μασαει οτι πλεον δεν γινεται ετσι γινοταν παλια κλπ. Πραγματικα αν στο συμβολαιο λεει οτι μπορω να φυγω μεσα σε 14 μερες απο την μερα που υπεγραψα θα το κανω, δεν γινεται αλλη κοροιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...