Samothrax Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μετά από "προσφορά" παρέλαβα το κουτί της Cosmote tv, ξέροντας ότι η μία τηλεόραση είναι smart, το εγκατέστησα σε μία απλή, όλα καλά. Σήμερα όλο το απόγευμα προσπαθούσα να το συνδέσω στην smart. Φωνάζω έναν φίλο, που το'χει λίγοτο πράμα και μόλις είδε την συσκευή μου "ρε αυτή δεν είναι Android". Τι να κάνω; Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει σύνδεση της smart με την Cosmote; 1
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν ειναι Android TV ή απο τις νεες Samsung, θα πρεπει να παρεις ενα box του στυλ Xiaomi Mi Box S που ειναι συμβατο με το app της CosmoteTV και να το συνδεσεις στην τηλεοραση σου. 1
ambageo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας για πιθανή αγορά νέας τηλεόρασης επί τη ευκαιρία της Black Friday, έψαχνα ποιες τηλεοράσεις μπορεί να είναι συμβατές με το app της CosmoteTv και στο σάιτ της Cosmote υπάρχει μια αναλυτική λίστα με τηλεοράσεις Samsung και Σονυ, παραθέτω το λινκ εδω . Έχω, με τη σειρά μου, μια ερώτηση: Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος Smart Tv (ναι, εγώ είμαι αυτός), για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την CosmoteTvOTT, μπορεί να κάνει το ίδιο συνδέοντας ένα box σαν αυτό που αναφέρεται πιο πάνω; Επίσης, ποια άλλα box θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από ambageo 1
manoskost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, ambageo είπε Ψάχνοντας για πιθανή αγορά νέας τηλεόρασης επί τη ευκαιρία της Black Friday, έψαχνα ποιες τηλεοράσεις μπορεί να είναι συμβατές με το app της CosmoteTv και στο σάιτ της Cosmote υπάρχει μια αναλυτική λίστα με τηλεοράσεις Samsung και Σονυ, παραθέτω το λινκ εδω . Έχω, με τη σειρά μου, μια ερώτηση: Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος Smart Tv (ναι, εγώ είμαι αυτός), για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την CosmoteTvOTT, μπορεί να κάνει το ίδιο συνδέοντας ένα box σαν αυτό που αναφέρεται πιο πάνω; Επίσης, ποια άλλα box θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν; μονο πιστοποιημενα box και τα πιο οικονομικα ειναι το xiaomi mibox s και το mecoll km1. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα