Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω την βοήθεια όλων σας !

Θέλω να πάρω ένα κινητό.

Δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα!

Είμαι ανάμεσα στο poco f2 pro(290€) και στο iPhone 8 plus(320€).

Το iPhone που έχω βρει είναι μεταχειρισμένο σε φουλ άριστη κατάσταση. Είμαι τρελός φαν της apple αλλά δεν έχω καταφέρει να έχω μια συσκευή της !

Θεωρώ ότι είναι καλύτερο και θα κρατήσει παραπάνω αλλά σε θέμα specs ?????

Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Παρακαλώ οποίος θέλει να με βοηθήσει  να μπει και να τα συγκινεί στο www.kimovil.com αν δεν κάνω λάθος ή αλλιώς να googleαρει kimovil!

Δημοσ.

Υπο αλλες συνθηκες θα ελεγε καποιος για το Poco αλλα αφου λες οτι θες να πας σε iphone,πηγαινε σε αυτο και αν το μετανιωσεις αργοτερα το πουλας.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Koumaki24 είπε

Είμαι τρελός φαν της apple αλλά δεν έχω καταφέρει να έχω μια συσκευή της !

θα μας τρελάνεις απόψε ??

Δημοσ.

Θεωρώ εντελώς ανούσιο το δίλημμα αυτό καθώς κατ εμέ δεν αξίζει να πας στο 8 plus και παραθέτω τους λόγους:

το f2 pro έχει καλύτερη οθόνη, διπλάσια ram, για την κάμερα δεν κάθομαι να ψάξω αλλά το f2 pro έχει έναν από τους καλύτερους φακούς σε αυτές τις τιμές που δεν θα έχεις παράπονο ανάλογα πάντα τις απαιτήσεις σου. Και να μην πω τα αρνητικά για τα iphone γενικά (μικρή μπαταρία, δεν έχουν notification led, δεν έχουν θύρα ακουστικών). 

Ο μόνος λόγος για να πας σε iphone είναι επειδή το θέλεις πολύ, αλλά μόνο για αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Koumaki24 είπε

Γεια σας θέλω την βοήθεια όλων σας !

Θέλω να πάρω ένα κινητό.

Δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα!

Το iPhone που έχω βρει είναι μεταχειρισμένο σε φουλ άριστη κατάσταση. Είμαι τρελός φαν της apple αλλά δεν έχω καταφέρει να έχω μια συσκευή της !

Θεωρώ ότι είναι καλύτερο και θα κρατήσει παραπάνω αλλά σε θέμα specs ?????

Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Παρακαλώ οποίος θέλει να με βοηθήσει  να μπει και να τα συγκινεί στο www.kimovil.com αν δεν κάνω λάθος ή αλλιώς να googleαρει kimovil!

Φίλε μου πως να σε βοηθήσουμε εμείς εφόσον τα 2 κινητά που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους;  η επιλογή είναι καθαρα στο αν θέλεις να δοκιμάσεις το ios η όχι.

Και εφόσον μας λες ότι θέλεις να δοκιμάσεις ios θα σου έλεγα εννοείται να πας σε κάποιο iphone και αν δεν σου αρέσει το πουλάς. Απλά θα πρότεινα να πας σε κάποιο iphone από το x και πάνω για να έχεις μια σωστή εμπειρία χρήσης με face id και full screen gestures και όχι το παλιό design με το κουμπί και τα τεράστια bezels!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Koumaki24 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον αποφάσισα!

Το poco f2 pro θα πάρω αλλά μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο παρόμοιο ή και καλύτερο;

Θέλω ταχύτητα φουλ και καλή κάμερα Όχι τέλεια δεν ενδιαφέρομαι τόσο για την κάμερα απλά να είναι καλή!

• Confused 1
Δημοσ.

Με Snapdragon 865, 6Gb ram και αισθητήρα Sony IMX686 στην κεντρική κάμερα θα είσαι απόλυτα καλυμμένος σε ταχύτητα και φωτογραφίες. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Koumaki24 είπε

μονο και μονο που εβαλες στην ιδια προταση αυτα τα δυο ειναι ιεροσυλια...

εννοειται το iphone..

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο εννοείται το ποκο,  τι άλλο είναι τάφος μπροστά του.

αν θες iPhone θα πας στο 11 ή περιμένεις τα καινούργια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, chios είπε

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο εννοείται το ποκο,  τι άλλο είναι τάφος μπροστά του.

αν θες iPhone θα πας στο 11 ή περιμένεις τα καινούργια.

Γέλασα με το "τάφος".Ισοπεδωτικός 😆.Οντως καλύτερα απο iPhone 11 και πάνω λόγω design, ισχυρότερο hardware και καλύτερες κάμερες.Συν παραπάνω καιρό υποστήριξη.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Thanks 1
Δημοσ.

poco f2 vs 8plus

σαν να λεμε.. ειμαι αναμεσα σε ενα yamaha mt-125 μοντελο 2020 και σε ενα καλοσυντηρημενο yamaha town mate 

τοσο τραγικο που σα να θελεις να ανοιξεις πολεμο με φανμποις....  χμμμ.... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Donalhioy είπε

poco f2 vs 8plus

σαν να λεμε.. ειμαι αναμεσα σε ενα yamaha mt-125 μοντελο 2020 και σε ενα καλοσυντηρημενο yamaha town mate 

τοσο τραγικο που σα να θελεις να ανοιξεις πολεμο με φανμποις....  χμμμ.... 

Εντάξει, ο άνθρωπος μάλλον έχει να διαθέσει μέχρι 300€ για κινητό και λέει με αυτα τα λεφτά αυτό μπορώ να πάρω από iphone...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ μέχρι 300 ευρώ δυστυχώς και εχω βρει καινούργιο το ποκο 290€ και το 8plus 320 € μεταχειρισμένο!

Μακάρι να μπορούσα να διαθέσω παραπάνω ώστε να πάω πχ σε 11 ή 12 όταν βγει αλλά................ Ευχαριστω όλους σας για την γνώμη σας αλλά μάλλον λογο specs θα πάω στο ποκο !

Λατρεύω την apple αλλά δεν θεωρώ ότι είναι στιγμή που διαθέτω τόσα να πάω σε παλιό μεταχειρισμένο. Θα προσπαθήσω σε κάνα 3 με 4 χρόνια να πάρω καινούργιο το Μαξ μοντέλο για να το ευχαριστηθώ!

Να είστε καλά θα περιμένω και αλλά αν θέλετε και ας είστε οι ίδιοι !

Να είστε καλά Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Koumaki24
Τυπογραφικό λάθος
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...