mariavasil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, Έχοντας ψάξει εδώ και εκεί για δουλειά (με ενδιαφέρει κυρίως η πώληση σε καταστήματα ρούχων ή παπουτσιών) πέτυχα πρόσφατα μια αγγελία στην Αθήνα στο cg stores. Γνωρίζω ότι είναι μαγαζί με προϊόντα τύπου κινέζικα και θα ήθελα όσοι έχουν δουλέψει ή δουλεύουν ήδη εκεί να μου πουν αν αξίζει από άποψη χρημάτων, ωρών και σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων, γιατί δεν θέλω να δουλέψω ξανά χωρίς να πληρωνομαι.
OliverTwist1985 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, mariavasil είπε Παιδιά καλησπέρα, Έχοντας ψάξει εδώ και εκεί για δουλειά (με ενδιαφέρει κυρίως η πώληση σε καταστήματα ρούχων ή παπουτσιών) πέτυχα πρόσφατα μια αγγελία στην Αθήνα στο cg stores. Γνωρίζω ότι είναι μαγαζί με προϊόντα τύπου κινέζικα και θα ήθελα όσοι έχουν δουλέψει ή δουλεύουν ήδη εκεί να μου πουν αν αξίζει από άποψη χρημάτων, ωρών και σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων, γιατί δεν θέλω να δουλέψω ξανά χωρίς να πληρωνομαι. https://cgstores.gr/product.php?pid=5473c18c-0582-11eb-94b0-80c16e68c0e8&cid=0&md=new&&md=new πως να σε πληρωσει οταν πουλαει παπουτσια για 8 ευρω;; κινεζικα προιοντα, κινεζικοι μισθοι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε https://cgstores.gr/product.php?pid=5473c18c-0582-11eb-94b0-80c16e68c0e8&cid=0&md=new&&md=new πως να σε πληρωσει οταν πουλαει παπουτσια για 8 ευρω;; κινεζικα προιοντα, κινεζικοι μισθοι Ο φουρνος που πουλάει το ψωμί 1.5€ φαντάζομαι χρωστάει σε όλους.Έλληνες και Κινέζους. Κάποτε γελαγα που ρωταγαν τους υπουργούς ποσο έχει ένα κιλό ψωμί και δεν ήξεραν και τωρα δεν είμαι και εγώ σίγουρος πόσο έχει. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, OliverTwist1985 είπε https://cgstores.gr/product.php?pid=5473c18c-0582-11eb-94b0-80c16e68c0e8&cid=0&md=new&&md=new πως να σε πληρωσει οταν πουλαει παπουτσια για 8 ευρω;; κινεζικα προιοντα, κινεζικοι μισθοι Αντικειμενικά ναι, αν είσαι retailer τότε θες να πουλάς ακριβά προιόντα ώστε να μη χρειάζεται να κάνεις πολλές πωλήσεις διότι έτσι και αλλιώς η χαμηλότερη τιμή δε σου εξασφαλίζει ότι θα έχεις περισσότερους πελάτες. Αυτό που σου εξασφαλίζει περισσότερους πελάτες είναι η αναγκαιότητα του προιόντος και όχι απαραίτητα η τιμή. Ωστόσο οι περισσότεροι retailers πουλάνε μεγάλη ποικιλία προιόντων στοχεύοντας σε πολλά διαφορετικά είδη πελατών και έτσι καλύπτουν την όποια έλειψη υπάρχει στη τιμή, επίσης φυσικά τα προιόντα τους τείνουν να είναι αρκετά αναγκαία ώστε να αγοράζονται σε μεγάλη ποσότητα και η υπεραξία τους συνήθως είναι αρκετά μεγαλύτερη από ακριβά προιόντα. Τα ακριβά προιόντα μπορεί να χουν 100% υπεραξία ενώ τα πολύ φθηνά 400%+. Στις μάσκες και αντισηπτικά νομίζω κάπου είχαν φτάσει και το 800%. Οι δε προμηθευτές μπορούν να προωθήσουν σε κάμποσα καταστήματα ανά το κόσμο και έτσι μπορεί να μη χρειάζονται καν μεγάλη ποικιλία σε φθηνά προιόντα. Προφανώς ότι φτιάξουν θα αγοραστεί σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από ότι ενός retailer. Εμένα η τακτική μου είναι να κρατάω μικρό συγκεκριμένο stock από ακριβά προιόντα ώστε κάθε πώληση να κάνει διαφορά. Δε στοχέυο σε πολλές πωλήσεις αλλά σε λίγες και καλές. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24
james01gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 αυτό που είναι φοβερό, είναι πως πουλάει παπούτσια με 8 ευρώ, βγάλε ΦΠΑ, πας στα 6,5. τι κέρδος μπορεί να έχει κάποιος από αυτό; πραγματικά τώρα...
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Κοιτα, τις σχεσεις αναμεσα στους υπαλληλους ενος καταστηματος δεν μπορεις να τις προσδιορισεις a priori. Ειναι καθαρα θεμα τυχης. Τωρα αν σε παρουν και ξεκινησεις, διαβασε τη δυναμικη των σχεσεων μολις μπεις, συνηθως ειναι σαφες ποιος ειναι παλιος, ποιος ξερει τι γινεται, ποιος ειναι λουφαδορος και ποιος εν δυναμει επικινδυνος. Απο κει και περα, πηγαινε στη συνεντευξη και αν σε παρουν θα μαθεις τα περι χρηματων ωρων κλπ. Θελω να πω, μην πας προκατειλημμενη πας και κρινεις η ιδια. Εκτος αν εχεις ηδη δουλεια, οποτε και παλι, πηγαινε στη συνεντευξη και μαθε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα