PeLLaRaS Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Ενώ υπήρχαν τα φίλτρα για να μπορεί κάποιος να αναπαράγει αρχεία .mp4 στους players που βασίζονται σε DirectShow, έπρεπε να κατεβάσει 3 διαφορετικά αρχεία και να κάνει κάποιες απαραίτητες ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά. Άσε το ότι κατέβαζες μαζί τους και «αχρείαστα» πράγματα. Έτσι είπα να δημιουργήσω αυτό το πακέτο (MP4DS v0.1 [2,5MB]) βάζοντας μέσα τα απαραίτητα φίλτρα (ffdshow, CoreAAC, 3ivx splitter) και τις απαραίτητες εντολές ώστε να «ρυθμιστεί» το σύστημα και να μην χρειάζεται η πολύπλοκη διαδικασία. Περιττό να σας πω ότι το mp4 είναι το επίσημο container για να «μπαίνει» μέσα ο divx και ο xvid. Ίσος φανεί χρήσιμο σε αυτούς που χρησιμοποιούν το nero recode 2 / nero digital. [Edit] Κατεβάστε την από εδώ (Τρέχουσα έκδοση: MP4DS v0.4 [1.73ΜΒ]) [/Edit] Όσοι δεν ξανασυναντήσατε αρχεία .mp4 κατεβαστέ 46 δευτερολεπτα από το trailer του spider man 2 (640χ336, 24fps, 5,26 MB) Μέσα στο πακέτο έβαλα τα Licence των αντιστοιχών φίλτρων συν ακόμη ένα για να είμαι και εγώ καλυμμένος! Απλά σημειώστε ότι είναι η πρώτη έκδοση του πακέτου για αυτό μην την κάψετε σε κανένα cd ακόμη, μέχρι να βρεθούν bugs και ίσως να ελαττωθεί το μέγεθος. Εννοείτε ότι θέλω τα σχόλια σας και τις εισηγήσεις σας για να το βελτιώσω, αν νομίζετε ότι θα φανεί χρήσιμο! Υ.Γ. Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα που κάνει πακέτα εγκατάστασης; Βασικά να μπορεί να γράφει στο registry, να κάνει register τα αρχεία, να είναι «ελαφρύ» και να συμπιέζει καλά τα αρχεία; :?
PeLLaRaS Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Βγήκε νέα έκδοση, η 0.2 με της εξής αλλαγές: 0.2- Changed intaller to NSIS (reduced installer size!)- Update to ffdshow 20040501- Fixed a problem not showing "language" in ffdshow- The aac decoder bundle with media player classic will be configured to use "downmix to stereo" if you click "no" to message box shown during the installation process Κατεβάστε την από εδώ (1.69MB)
PeLLaRaS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Νέα έκδοση (0.4) με κυρίως αναβάθμιση του ffdshow Κατεβαστέ την από εδώ (1.73MB) Υ.Γ. Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα όταν υπάρχει ήδη εγκατεστημένο το φίλτρο του nero. Αν δεν έχετε πρόβλημα να παίξετε αρχεία .mp4 μην το εγκαταστήσετε!
_-b}{d-_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Thanks PeLLaRa, μας ευκολύνεις την ζωή. Αν και ακόμα δεν είναι τόσο διαδεδομένο το mp4 σίγουρα το pack είναι πολύ χρήσιμο και μας γλυτώνει από τρεξίματα.
karib Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Εγκατεστησα το πακετο. Παρολα αυτα εχω τα mp4 που κατεβασα απο εδω: http://www.mobile-review.com/review/samsung-p730-camera-en.shtml (προς το τελος της σελιδας) και δεν μπορω να τα δω.Βγαζει μηνυμα λαθους? Μπορεις να το τσεκαρεις σε παρακαλω να δουμε τι φταει και τι μπορει να γινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.