maparios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Kαλησπέρα σας παιδιά, πρόσφατα μετακόμισα σε νέα κατοικία (μονοκατοικία) και η καιρέα του σπιτιού έχει χαλάσει (ισως λόγω παλαιότητας; δε ξερω) έπιανε κάποτε όλα τα καναλια σωστά, πλεον εχει μονο χιόνια και πιανει 3 κανάλια, και αυτά με σπασίματα στην εικόνα. η απορία μου είναι αν πάρω αυτο εδώ: https://www.e-shop.gr/matel-an-digital-5g-black-p-PER.603896 η αυτό εδώ πχ: https://www.e-shop.gr/maclean-mctv-970-dvb-t-antenna-indoor-outdoor-black-p-PER.141195 θα χρειαστώ ρευμα; η απλα το κουμπώνω σε τηλεόραση και παίρνει απο εκει ρευμα; μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή κεραία, διότι δεν εχω ιδέα; ευχαριστώ εκ των προτέρων
turbat0s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχήν πρέπει να βεβαιωθείς σε τί κατάσταση είναι η υπάρχουσα εξωτερική κεραία. Μήπως έχει χάσει τον προσανατολισμό της από τον αέρα? Μήπως έχει "καεί" το καλώδιο της από τον ήλιο? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από turbat0s
maparios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, turbat0s είπε Καταρχήν πρέπει να βεβαιωθείς σε τί κατάσταση είναι η υπάρχουσα εξωτερική κεραία. Μήπως έχει χάσει τον προσανατολισμό της από τον αέρα? Μήπως έχει "καεί" το καλώδιο της από τον ήλιο? Η ήδη υπάρχουσα κεραία ειναι τουλάχιστον 40 ετών, οπότε θεωρώ πως θα ήταν καλό να αντικατασταθεί όπως κ να έχει
fysikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Το καλώδιο είναι οκ; Μήπως έχει κοπεί εσωτερικά κάπου;
maparios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 2:29 ΜΜ, fysikos είπε Το καλώδιο είναι οκ; Μήπως έχει κοπεί εσωτερικά κάπου; Έρχεται από άλλο όροφο, είναι πολλά μέτρα και πρακτικά αδύνατο να το ελέγξω όλο.. Γνωρίζει κάποιος αν θα είμαι οκ με τις παραπάνω κεραίες και ένα νέο καλώδιο;; θέλει ρευμα κάτι; μπορώ να προβώ σε παραγγελία;
patclo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, maparios είπε Έρχεται από άλλο όροφο, είναι πολλά μέτρα και πρακτικά αδύνατο να το ελέγξω όλο.. Γνωρίζει κάποιος αν θα είμαι οκ με τις παραπάνω κεραίες και ένα νέο καλώδιο;; θέλει ρευμα κάτι; μπορώ να προβώ σε παραγγελία; Εξαρτάται πόσο δυνατό σήμα έχει στην περιοχή σου. Μπορεί να τα πιάνουν όλα καμπάνα, μπορεί και να μην πιάνουν τίποτε. Εχω βαλει μια παμφηνη εσωτερικού χώρου που δεν χρειάζεται τροφοδοσία στο κλιμακοστασιο και πιανει όλα τα ψηφιακά, αλλά εδώ που ειμαι ακομα και οι κεραίες διχαλες (αυτες που ειχαν οι παλιες 14αρες φορητές τηλεοράσεις) πιανουν καλά τα περισσότερα κανάλια. Αν ημουν όμως στο χωριό που εχει δύσκολη λήψη θέλει καλή εξωτερική κεραία και ενισχυτή γιατί αλλιώς δεν πιάνει τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα