Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον 1920x και έχω αερόψυξη Deepcool Fryzen. Οι θερμοκρασίες είναι αυτόν τον καιρό στους 45ºC.

Ξέρει κανείς αν με μια υδρόψυξη καταφέρω καλύτερο αποτέλεσμα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Panos Stat είπε

Έχω τον 1920x και έχω αερόψυξη Deepcool Fryzen. Οι θερμοκρασίες είναι αυτόν τον καιρό στους 45ºC.

Καλά είναι θεωρώ για cpu me tdp 180W.By the way η Deepcool είναι 250W TDP.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Καλά είναι θεωρώ για cpu me tdp 180W.By the way η Deepcool είναι 250W TDP.

Με συγχωρείς αλλά δεν γνωρίζω τι εννοείς όταν λες ότι είναι 250W ΤDP. Aν κατάλαβα καλά εννοείς ότι είναι σχεδιασμένη για CPUs με 250W TDP οπότε είμαι πλήρης;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panos Stat είπε

Με συγχωρείς αλλά δεν γνωρίζω τι εννοείς όταν λες ότι είναι 250W ΤDP. Aν κατάλαβα καλά εννοείς ότι είναι σχεδιασμένη για CPUs με 250W TDP οπότε είμαι πλήρης;

Ναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Panos Stat είπε

To tdp σημαίνει thermal design power ...στην συγκεκριμένη περίπτωση οσο ποιο πολλά είναι τα tdp σε μια ψήκτρα τόσο καλύτερα θα ψυχή τον επεξεργαστή σου και δεν θα ανεβάζει θερμοκρασίες !!!

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ωραία η ψύκτρα της Fryzen αλλά η thermal paste που δίνουν μαζί είναι απαράδεκτη. Mετά από 1 χρόνο λειτουργίας πήγα να καθαρίσω τη ψύκτρα και όταν την αποσύνδεσα από τον επεξεργαστή, διαπίστωσα πως η πάστα στο μεγαλύτερο μέρος της είχε εξαφανιστεί. Πολύ αραιή με αποτέλεσμα να αφήνει τρύπες σε όλη την επιφάνεια που θα έπρεπε να καλύπτει. Καλύτερα να έβαζα οδοντόκρεμα, καλύτερη δουλειά θα έκανε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...