Panos Stat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Έχω τον 1920x και έχω αερόψυξη Deepcool Fryzen. Οι θερμοκρασίες είναι αυτόν τον καιρό στους 45ºC. Ξέρει κανείς αν με μια υδρόψυξη καταφέρω καλύτερο αποτέλεσμα;
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Panos Stat είπε Έχω τον 1920x και έχω αερόψυξη Deepcool Fryzen. Οι θερμοκρασίες είναι αυτόν τον καιρό στους 45ºC. Ξέρει κανείς αν με μια υδρόψυξη καταφέρω καλύτερο αποτέλεσμα; Καλά είναι θεωρώ για cpu me tdp 180W.By the way η Deepcool είναι 250W TDP. 1
Panos Stat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 38 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Καλά είναι θεωρώ για cpu me tdp 180W.By the way η Deepcool είναι 250W TDP. Με συγχωρείς αλλά δεν γνωρίζω τι εννοείς όταν λες ότι είναι 250W ΤDP. Aν κατάλαβα καλά εννοείς ότι είναι σχεδιασμένη για CPUs με 250W TDP οπότε είμαι πλήρης;
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Panos Stat είπε Με συγχωρείς αλλά δεν γνωρίζω τι εννοείς όταν λες ότι είναι 250W ΤDP. Aν κατάλαβα καλά εννοείς ότι είναι σχεδιασμένη για CPUs με 250W TDP οπότε είμαι πλήρης; Ναι. 2
life is music Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Panos Stat είπε Έχω τον 1920x και έχω αερόψυξη Deepcool Fryzen. Οι θερμοκρασίες είναι αυτόν τον καιρό στους 45ºC. Ξέρει κανείς αν με μια υδρόψυξη καταφέρω καλύτερο αποτέλεσμα; To tdp σημαίνει thermal design power ...στην συγκεκριμένη περίπτωση οσο ποιο πολλά είναι τα tdp σε μια ψήκτρα τόσο καλύτερα θα ψυχή τον επεξεργαστή σου και δεν θα ανεβάζει θερμοκρασίες !!! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από life is music 1
Panos Stat Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Τελικά ωραία η ψύκτρα της Fryzen αλλά η thermal paste που δίνουν μαζί είναι απαράδεκτη. Mετά από 1 χρόνο λειτουργίας πήγα να καθαρίσω τη ψύκτρα και όταν την αποσύνδεσα από τον επεξεργαστή, διαπίστωσα πως η πάστα στο μεγαλύτερο μέρος της είχε εξαφανιστεί. Πολύ αραιή με αποτέλεσμα να αφήνει τρύπες σε όλη την επιφάνεια που θα έπρεπε να καλύπτει. Καλύτερα να έβαζα οδοντόκρεμα, καλύτερη δουλειά θα έκανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα